1. Civada És ric en calci, fòsfor, magnesi, ferro, seleni, vitamines A, B1, B2, B6, E i carotè, i també és ric en fibra. El consum regular de blat de moro pot reduir el colesterol i suavitzar els vasos sanguinis, i té un efecte terapèutic auxiliar sobre la colecistitis, els càlculs biliars i la diabetis. Les cebes contenen compostos com la cicloalliina i l'alliina, que ajuden a dissoldre els coàguls de sang. Les cebes gairebé no contenen greix, de manera que poden inhibir l'augment del colesterol provocat per una dieta alta en greixos i ajudar a millorar l'aterosclerosi. L'all pot reduir el colesterol total sèric i el metabòlit secundari de l'al·licina, el trisulfur de metil propilè, pot prevenir la trombosi. La seva pectina té l'efecte de reduir el colesterol en sang. Les pomes són riques en potassi, que pot eliminar l'excés de sodi del cos Menjar pomes cada dia és bo per mantenir la pressió arterial i els lípids sanguinis. 7. Yam La seva proteïna mucosa pot prevenir la deposició de greix al sistema cardiovascular, mantenir l'elasticitat vascular, prevenir l'arteriosclerosi, reduir la deposició de greix subcutani i evitar l'obesitat. La dopamina del ñame té la funció de dilatar els vasos sanguinis i millorar la circulació sanguínia. El ñame també pot millorar la funció digestiva de l'organisme. Si teniu indigestió, podeu cuinar junts el ñame, les llavors de lotus, les castanyes d'aigua i una mica de sucre. Fava vermella i farinetes de ñam Material: Ingredients: 50 grams de mongetes vermelles, 200 grams de ñame i 50 grams d'arròs. pràctica: 1. Remullar primer les mongetes vermelles amb aigua, pelar i rentar el ñame, i tallar-lo a daus petits. 2. Traieu la sorra de l'arròs i renteu-lo. 3. Poseu una quantitat adequada d'aigua a l'olla, poseu-la a foc fort, després poseu les mongetes vermelles a l'olla i deixeu-ho coure fins que estiguin toves, després afegiu-hi l'arròs i deixeu-ho coure fins que estigui tou, finalment afegiu-hi el ñame tallat a daus i continueu cuinant fins que el ñame estigui cuit. efecte: Pot promoure la diuresi i reduir la inflor, enfortir la melsa i l'estómac i nodrir la pell. Les dones obeses poden menjar-la amb moderació. Polenta de bolets Material: Arròs, grans de blat de moro, pastanagues, bolets, pernil pràctica: 1. Renteu l'arròs i poseu-lo en remull durant més d'1 hora Renteu les pastanagues i talleu-les a trossos petits. També tallem els bolets i el pernil. 2. Afegiu una mica d'oli d'amanida a l'arròs, afegiu-hi els bolets i comenceu a cuinar. Quan l'aigua bulli, afegiu-hi les pastanagues i els grans de blat de moro, remeneu-ho en una direcció. 3. Quan sembli que ja està quasi fet (uns 20 minuts), afegiu-hi el pernil tallat a daus. Quan l'aigua torni a bullir, hi tireu-hi les cebes verdes picades i millor salpebrar. |
>>: Els 5 aliments de carn més nutritius a l'hivern
L'erupció vesicular és una malaltia comuna de...
Què és el Partit Comunista de la Federació Russa? ...
El teules és molt nociu i també s'anomena dra...
Els problemes de salut interna d'una persona ...
En auscultar els sons de la respiració, l'air...
Què és el lloc web del govern hongarès? Aquest llo...
La distribució dels ossos és molt màgica, i cada ...
Les amigues solen fer-se el cabell, la permanent ...
Es pot dir que l'acne està a tot arreu no nom...
Què és la xarxa de música polonesa? Polska Music é...
Com que les amigues actualment persegueixen un as...
Els mètodes per defecar fàcilment a causa del res...
Hi ha una dita que diu "les contraccions de ...
Moltes persones poden no saber què vol dir eructe...
El nevus capil·lar és una malaltia molt comuna en...