1. Civada És ric en calci, fòsfor, magnesi, ferro, seleni, vitamines A, B1, B2, B6, E i carotè, i també és ric en fibra. El consum regular de blat de moro pot reduir el colesterol i suavitzar els vasos sanguinis, i té un efecte terapèutic auxiliar sobre la colecistitis, els càlculs biliars i la diabetis. Les cebes contenen compostos com la cicloalliina i l'alliina, que ajuden a dissoldre els coàguls de sang. Les cebes gairebé no contenen greix, de manera que poden inhibir l'augment del colesterol provocat per una dieta alta en greixos i ajudar a millorar l'aterosclerosi. L'all pot reduir el colesterol total sèric i el metabòlit secundari de l'al·licina, el trisulfur de metil propilè, pot prevenir la trombosi. La seva pectina té l'efecte de reduir el colesterol en sang. Les pomes són riques en potassi, que pot eliminar l'excés de sodi del cos Menjar pomes cada dia és bo per mantenir la pressió arterial i els lípids sanguinis. 7. Yam La seva proteïna mucosa pot prevenir la deposició de greix al sistema cardiovascular, mantenir l'elasticitat vascular, prevenir l'arteriosclerosi, reduir la deposició de greix subcutani i evitar l'obesitat. La dopamina del ñame té la funció de dilatar els vasos sanguinis i millorar la circulació sanguínia. El ñame també pot millorar la funció digestiva de l'organisme. Si teniu indigestió, podeu cuinar junts el ñame, les llavors de lotus, les castanyes d'aigua i una mica de sucre. Fava vermella i farinetes de ñam Material: Ingredients: 50 grams de mongetes vermelles, 200 grams de ñame i 50 grams d'arròs. pràctica: 1. Remullar primer les mongetes vermelles amb aigua, pelar i rentar el ñame, i tallar-lo a daus petits. 2. Traieu la sorra de l'arròs i renteu-lo. 3. Poseu una quantitat adequada d'aigua a l'olla, poseu-la a foc fort, després poseu les mongetes vermelles a l'olla i deixeu-ho coure fins que estiguin toves, després afegiu-hi l'arròs i deixeu-ho coure fins que estigui tou, finalment afegiu-hi el ñame tallat a daus i continueu cuinant fins que el ñame estigui cuit. efecte: Pot promoure la diuresi i reduir la inflor, enfortir la melsa i l'estómac i nodrir la pell. Les dones obeses poden menjar-la amb moderació. Polenta de bolets Material: Arròs, grans de blat de moro, pastanagues, bolets, pernil pràctica: 1. Renteu l'arròs i poseu-lo en remull durant més d'1 hora Renteu les pastanagues i talleu-les a trossos petits. També tallem els bolets i el pernil. 2. Afegiu una mica d'oli d'amanida a l'arròs, afegiu-hi els bolets i comenceu a cuinar. Quan l'aigua bulli, afegiu-hi les pastanagues i els grans de blat de moro, remeneu-ho en una direcció. 3. Quan sembli que ja està quasi fet (uns 20 minuts), afegiu-hi el pernil tallat a daus. Quan l'aigua torni a bullir, hi tireu-hi les cebes verdes picades i millor salpebrar. |
>>: Els 5 aliments de carn més nutritius a l'hivern
Crec que tothom ha tingut aquesta situació: quan ...
Sota una pressió laboral tremenda, l'estrès m...
Un estudi va demostrar que jugar el joc durant tr...
Què és la Woods Hole Oceanographic Institution? La...
Quin és el lloc web de Union Bank of India? Union ...
Els símptomes del peu diabètic són trastorns meta...
Quins són els símptomes de la intoxicació per mon...
Què és Elllo? Elllo és un famós lloc web d'apr...
Què és Le Bon Marché? Le Bon Marché és considerat ...
1. El potassi és un oligoelement essencial en el ...
Els escalfadors d'aigua creixeran l'escal...
L'aparició de les canes s'ha convertit en...
La tensió muscular i la tensió dels lligaments só...
Crec que tothom ha d'estar familiaritzat i de...
La gelea reial, també coneguda com la gelea reial...