Fes un balanç dels tabús alimentaris diaris i quins no s'han de posar al microones. 1. Evita escalfar la carn fins que estigui mig cuita i després escalfar-la al microones : els bacteris encara creixeran en els aliments mig cuits, i és impossible matar tots els bacteris en escalfar-la per segona vegada al microones a causa del poc temps. Els productes carnis congelats s'han de descongelar al microones abans d'escalfar-los als aliments cuinats. 2. Eviteu tornar a congelar la carn que s'ha descongelat en un forn de microones : després de descongelar la carn al microones, la capa exterior s'ha escalfat a una temperatura baixa. Encara que la congelació pot aturar la seva multiplicació, no pot matar els bacteris vius. Si la carn que s'ha descongelat al microones es torna a posar a la nevera, s'ha d'escalfar fins que estigui completament cuita. 3. Evita els fregits L'oli a alta temperatura pot esquitxar i provocar incendi. Si es produeix un incendi accidentalment al forn, no obriu la porta, primer apagueu l'alimentació i després obriu la porta per refredar-se després que el foc s'hagi apagat. 4. Evita el sobreescalfament : Si poses aliments al microones per descongelar-los o escalfar-los i t'oblidis de treure'ls, i si el temps supera les 2 hores, has de llençar-los per evitar intoxicacions alimentàries. 5. Eviteu l'ús d'envasos de plàstic normals : feu servir recipients especials de microones per contenir els aliments i posar-los al microones per escalfar-los. En primer lloc, els aliments calents deformaran el recipient de plàstic. En segon lloc, el plàstic normal alliberarà substàncies tòxiques, contaminarà els aliments i posarà en perill la salut humana. 6. Eviteu utilitzar estris metàl·lics : perquè el ferro, l'alumini, l'acer inoxidable, l'esmalt i altres estris col·locats al forn produiran espurnes elèctriques i reflectiran les microones quan el microones s'escalfa, cosa que danyarà el cos del forn i escalfarà els aliments crus. 7. Eviteu utilitzar envasos tancats
Quan escalfeu líquids, heu d'utilitzar un recipient de boca ampla, perquè la calor generada per escalfar els aliments en un recipient tancat no és fàcil de dissipar, la qual cosa fa que la pressió dins del recipient sigui massa alta, cosa que pot provocar fàcilment una explosió. Fins i tot en fregir o bullir aliments amb closques, hauríeu de perforar-les amb una agulla o escuradents amb antelació per evitar que esclatin després d'escalfar, esquitxar i embrutar la paret de l'estufa, o esquitxades i ferir persones. 8. Eviteu col·locar el forn de microones al dormitori : a més, aneu amb compte de no cobrir la reixa de la finestra de dissipació de calor del forn de microones amb objectes. 9. Eviteu treballar davant d'un microones durant molt de temps : després d'encendre el microones, la gent s'ha d'allunyar del forn de microones o almenys a 1 metre d'ell. |
<<: Fes 4 coses al matí per perdre pes cada dia
>>: Melsa, pulmons, cor, fetge, ronyons, un nou programa de desintoxicació dels cinc òrgans interns
Què és Mapquest? Mapquest és un lloc web professio...
A l'estiu, moltes persones experimentaran les...
Avui en dia, més i més persones es queden a l'...
Quan les persones desenvolupen hemorroides extern...
Quin és el lloc web de Sanmei Electric? Mitsumi El...
Okuma Corporation_Què és el lloc web d'Okuma? ...
El mal d'esquena causat per la tensió muscula...
Encara que molta gent sap que el Tieguanyin és un...
Què és el lloc web de compra del grup coreà Coupan...
L'anomenada teràpia de cèl·lules immunes autò...
De fet, moltes amigues no poden distingir entre e...
Les cicatrius es poden deixar enrere accidentalme...
L'anàlisi de sang de rutina és un element rut...
La gota és una de les malalties que cada cop ha r...
Crec que tothom està familiaritzat amb les càries...