Fes un balanç dels tabús alimentaris diaris i quins no s'han de posar al microones. 1. Evita escalfar la carn fins que estigui mig cuita i després escalfar-la al microones : els bacteris encara creixeran en els aliments mig cuits, i és impossible matar tots els bacteris en escalfar-la per segona vegada al microones a causa del poc temps. Els productes carnis congelats s'han de descongelar al microones abans d'escalfar-los als aliments cuinats. 2. Eviteu tornar a congelar la carn que s'ha descongelat en un forn de microones : després de descongelar la carn al microones, la capa exterior s'ha escalfat a una temperatura baixa. Encara que la congelació pot aturar la seva multiplicació, no pot matar els bacteris vius. Si la carn que s'ha descongelat al microones es torna a posar a la nevera, s'ha d'escalfar fins que estigui completament cuita. 3. Evita els fregits L'oli a alta temperatura pot esquitxar i provocar incendi. Si es produeix un incendi accidentalment al forn, no obriu la porta, primer apagueu l'alimentació i després obriu la porta per refredar-se després que el foc s'hagi apagat. 4. Evita el sobreescalfament : Si poses aliments al microones per descongelar-los o escalfar-los i t'oblidis de treure'ls, i si el temps supera les 2 hores, has de llençar-los per evitar intoxicacions alimentàries. 5. Eviteu l'ús d'envasos de plàstic normals : feu servir recipients especials de microones per contenir els aliments i posar-los al microones per escalfar-los. En primer lloc, els aliments calents deformaran el recipient de plàstic. En segon lloc, el plàstic normal alliberarà substàncies tòxiques, contaminarà els aliments i posarà en perill la salut humana. 6. Eviteu utilitzar estris metàl·lics : perquè el ferro, l'alumini, l'acer inoxidable, l'esmalt i altres estris col·locats al forn produiran espurnes elèctriques i reflectiran les microones quan el microones s'escalfa, cosa que danyarà el cos del forn i escalfarà els aliments crus. 7. Eviteu utilitzar envasos tancats
Quan escalfeu líquids, heu d'utilitzar un recipient de boca ampla, perquè la calor generada per escalfar els aliments en un recipient tancat no és fàcil de dissipar, la qual cosa fa que la pressió dins del recipient sigui massa alta, cosa que pot provocar fàcilment una explosió. Fins i tot en fregir o bullir aliments amb closques, hauríeu de perforar-les amb una agulla o escuradents amb antelació per evitar que esclatin després d'escalfar, esquitxar i embrutar la paret de l'estufa, o esquitxades i ferir persones. 8. Eviteu col·locar el forn de microones al dormitori : a més, aneu amb compte de no cobrir la reixa de la finestra de dissipació de calor del forn de microones amb objectes. 9. Eviteu treballar davant d'un microones durant molt de temps : després d'encendre el microones, la gent s'ha d'allunyar del forn de microones o almenys a 1 metre d'ell. |
<<: Fes 4 coses al matí per perdre pes cada dia
>>: Melsa, pulmons, cor, fetge, ronyons, un nou programa de desintoxicació dels cinc òrgans interns
Què faries si tinguessis mal de cap? De totes man...
Només amb dents sanes podem gaudir millor de l...
A la vida, sovint veiem persones amb els cabells ...
Quin és el lloc web de Thomas Insurance Company? T...
Avui en dia, cada llar té una nevera, i utilitzar...
Què és el lloc web del Museu Guggenheim? La Fundac...
El dent de lleó és una planta molt comuna en l...
En els darrers anys, a mesura que la gent presta ...
El problema de la paret rugosa de la vesícula bil...
Parlant de nous, tothom hauria de conèixer-les, p...
Avui en dia, tant els nens com les noies volen te...
Sabíeu que el color de la nostra orina pot ser un...
Els avantatges i els contres de beure més aigua 1...
Moltes persones amb reumatisme sentiran dolor en ...
A la vida diària, si sempre us rubor, agreujarà e...