Aquests aliments no es poden posar al microones

Aquests aliments no es poden posar al microones

Fes un balanç dels tabús alimentaris diaris i quins no s'han de posar al microones.



1. Evita escalfar la carn fins que estigui mig cuita i després escalfar-la al microones : els bacteris encara creixeran en els aliments mig cuits, i és impossible matar tots els bacteris en escalfar-la per segona vegada al microones a causa del poc temps. Els productes carnis congelats s'han de descongelar al microones abans d'escalfar-los als aliments cuinats.

2. Eviteu tornar a congelar la carn que s'ha descongelat en un forn de microones : després de descongelar la carn al microones, la capa exterior s'ha escalfat a una temperatura baixa. Encara que la congelació pot aturar la seva multiplicació, no pot matar els bacteris vius. Si la carn que s'ha descongelat al microones es torna a posar a la nevera, s'ha d'escalfar fins que estigui completament cuita.


3. Evita els fregits


L'oli a alta temperatura pot esquitxar i provocar incendi. Si es produeix un incendi accidentalment al forn, no obriu la porta, primer apagueu l'alimentació i després obriu la porta per refredar-se després que el foc s'hagi apagat.

4. Evita el sobreescalfament : Si poses aliments al microones per descongelar-los o escalfar-los i t'oblidis de treure'ls, i si el temps supera les 2 hores, has de llençar-los per evitar intoxicacions alimentàries.

5. Eviteu l'ús d'envasos de plàstic normals : feu servir recipients especials de microones per contenir els aliments i posar-los al microones per escalfar-los. En primer lloc, els aliments calents deformaran el recipient de plàstic. En segon lloc, el plàstic normal alliberarà substàncies tòxiques, contaminarà els aliments i posarà en perill la salut humana.

6. Eviteu utilitzar estris metàl·lics : perquè el ferro, l'alumini, l'acer inoxidable, l'esmalt i altres estris col·locats al forn produiran espurnes elèctriques i reflectiran les microones quan el microones s'escalfa, cosa que danyarà el cos del forn i escalfarà els aliments crus.


7. Eviteu utilitzar envasos tancats


Quan escalfeu líquids, heu d'utilitzar un recipient de boca ampla, perquè la calor generada per escalfar els aliments en un recipient tancat no és fàcil de dissipar, la qual cosa fa que la pressió dins del recipient sigui massa alta, cosa que pot provocar fàcilment una explosió. Fins i tot en fregir o bullir aliments amb closques, hauríeu de perforar-les amb una agulla o escuradents amb antelació per evitar que esclatin després d'escalfar, esquitxar i embrutar la paret de l'estufa, o esquitxades i ferir persones.

8. Eviteu col·locar el forn de microones al dormitori : a més, aneu amb compte de no cobrir la reixa de la finestra de dissipació de calor del forn de microones amb objectes.

9. Eviteu treballar davant d'un microones durant molt de temps : després d'encendre el microones, la gent s'ha d'allunyar del forn de microones o almenys a 1 metre d'ell.

<<:  Fes 4 coses al matí per perdre pes cada dia

>>:  Melsa, pulmons, cor, fetge, ronyons, un nou programa de desintoxicació dels cinc òrgans interns

Recomanar articles

Què tal STUDIO DEEN? STUDIO DEEN Revisió i informació del lloc web

Què és STUDIO DEEN? STUDIO DEEN (株式会社タジオディーン) és u...

Què tal el Nyasa Times? Ressenyes de Nyasa Times i informació del lloc web

Què és el lloc web de Nyasa Times? Nyasa Times és ...

Com fregir ous sense enganxar-se a la paella

Els ous ferrats són un aliment molt popular, i mo...

Què menjar per blanquejar les dents

En rentar-se les dents cada dia, tothom es trobar...

Plantes repel·lents de mosquits

Quan arriba l'estiu, els mosquits no s'ha...

Quins són els usos màgics de l'arrel Isatis

Parlant de l'arrel d'Isatis, tothom se se...

Hi ha diverses maneres de menjar kudzu en pols

Kudzu en pols és un suplement nutritiu natural. S...

Com poden les persones retardar l'envelliment?

L'envelliment és un procés pel qual tothom ha...

Quins aliments són bons per als nòduls pulmonars?

Els pulmons són una part important del cos humà i...

Quins són els mètodes per guisar la sopa de rave i costelles de porc

En aquesta temporada de primavera, hauríem de men...

Què és el concentrat de proteïna de sèrum?

La proteïna del sèrum és en realitat una proteïna...