Llet L'enquesta mostra que la ingesta mitjana diària de productes lactis per part dels residents urbans i rurals del meu país és de 26,5 grams, molt per sota dels 100 grams recomanats per la piràmide xinesa de la dieta equilibrada. La llet és un aliment nutricionalment complet que és ric en calci i que el cos s'absorbeix i utilitza fàcilment. Sense una ingesta adequada de calci, no es pot garantir la salut dels ossos. Els estudis han demostrat que l'aparició d'osteoporosi i fractures en la vellesa està relacionada amb la baixa freqüència i la quantitat total de consum de llet durant la infància i l'adolescència. Altres estudis han trobat que complementar la llet amb nens i adolescents en creixement i desenvolupament pot ajudar a augmentar la seva alçada i massa òssia. Es recomana que tothom begui una tassa de llet d'uns 200 ml cada dia a la vida diària Les persones intolerants a la lactosa poden triar iogurt, i les persones amb sobrepès és millor triar llet desnatada o llet baixa en greixos. Productes de soja Les dades rellevants mostren que la ingesta mitjana diària de fesols secs per persona al meu país és de 4,2 grams i la ingesta de productes de soja és d'11,8 grams, que són molt inferiors a la ingesta recomanada de 30 a 50 grams de fesols secs i una quantitat considerable de productes de soja segons la piràmide de la dieta equilibrada per als residents xinesos. Destaquem que tothom hauria de menjar més productes de soja en funció dels canvis en els patrons dietètics del poble xinès en els últims 20 anys. Les enquestes mostren que els xinesos mengen cada cop més aliments d'origen animal, la qual cosa comporta una ingesta excessiva de greixos, que és un dels factors de risc per a l'alta incidència de malalties cròniques com l'obesitat, la hipertensió i la diabetis. Les característiques dels productes de soja són un alt contingut de proteïnes d'alta qualitat i una certa proporció d'àcids grassos insaturats. Augmentar la ingesta de fesols pot, fins a cert punt, evitar el risc d'obesitat causat pel consum excessiu d'aliments d'origen animal i prevenir eficaçment l'aparició de malalties cròniques. A més d'aconsellar al públic que mengi productes de soja més fàcils de digerir, també demanem a les empreses de processament d'aliments que produeixin més productes de soja amb sabors diversos per satisfer la demanda dels consumidors. Grans integrals En els últims 20 a 30 anys, els residents urbans i rurals del meu país han menjat cada cop menys aliments, especialment cereals secundaris, la qual cosa ha fet que la ingesta de vitamina B1 del poble xinès caigui de 2,5 mg al dia a 1,0 mg. Els cereals integrals són rics en vitamines B, minerals i fibra dietètica. Els estudis han demostrat que hi ha una "correlació negativa" entre el consum de cereals secundaris i les malalties cròniques Menjar més cereals secundaris reduirà el risc de patir malalties cròniques. Val la pena esmentar que la fibra dietètica rica en cereals secundaris pot augmentar la motilitat gastrointestinal, prevenir el restrenyiment i prevenir eficaçment el càncer de còlon. Es recomana menjar de 50 a 100 grams (1 a 2 taels, pes sec) de cereals secundaris cada dia i aprendre a cuinar els cereals secundaris i combinar els grans i els grans. El processament finament dels cereals integrals pot ajudar les persones a adaptar-se millor al gust dels cereals integrals. Entre ells, el mètode d'elaboració de farinetes val la pena barrejar mongetes vermelles, mongetes i altres mongetes amb arròs de sorgo, llavors de coix, civada, mill, arròs amb ruibarbre, ordi perla, arròs de blat sarraí i altres grans junts i cuinar-los. També podeu fer alguns aliments de fideus barrejats triturant mill, blat de moro, blat sarraí i altres grans en farina, barrejant-los amb farina blanca i fent-los pastes, fideus o creps al vapor, que són més acceptables per a la gent. Productes aquàtics El consum de productes aquàtics per part dels residents xinesos sempre ha estat baix. Les enquestes mostren que la ingesta mitjana diària de peix i gambes per persona al meu país és de 29,6 grams, molt per sota dels 75 a 150 grams recomanats per les directrius dietètiques xineses. Els productes aquàtics contenen moltes proteïnes d'alta qualitat i tenen un contingut de greix més baix que la carn vermella com el porc. També contenen més àcids grassos poliinsaturats, que ajuden a promoure el desenvolupament del cervell i mantenir la salut cardiovascular. Per tant, es recomana menjar marisc amb regularitat, dues o tres vegades a la setmana és adequat, o almenys una vegada a la setmana, el salmó, la corvina groga, el peix de cap plana i altres mariscs són tots bo. La millor manera de menjar peix és cuinar-lo al vapor o guisar-lo, i procurar evitar el fregit. |
>>: 7 aliments són els més efectius per fer front a la fatiga primaveral
Què és Datalogic? Datalogic és una empresa tecnolò...
Una tetera és, per descomptat, una manera de fer ...
Moltes persones no saben gaire sobre el sistema d...
Quin és el lloc web del Woori Bank of Korea? Woori...
Hi ha moltes raons per a l'acne, principalmen...
La pomada d'eritromicina és un medicament tòp...
Què és el lloc web de la Universitat de Sejong? La...
Què és Discover Fiji Travel? Discover Fiji Tour és...
Què és Take-Two Interactive? Take-Two Interactive ...
Babolat_Què és la web de Babolat? Babolat és una f...
1. Prova de funció pulmonar 1. Aguanta la respira...
Els tomàquets són una planta de la família de les...
Què és la xarxa de serveis jurídics índia? Legal S...
Quin és el lloc web de la Universitat de Dongshin ...
Algunes persones experimentaran reaccions al·lèrg...