L'extracte de vainilla és una mena de condiment que s'utilitza per donar sabor als aliments. A la majoria de fleques, hi ha extracte de vainilla en els pastissos i el pa per augmentar el seu sabor.
Com que és només un additiu, és una habilitat afegir la quantitat adequada d'extracte de vainilla a l'aliment que ho necessiti. És molt senzill fer aliments comestibles amb extracte de vainilla. Aquí teniu alguns mètodes específics. Galetes de vainilla aleatòries estil arbre Material 150 g de farina (gluten mitjà o farina d'alt gluten), 10 g de sucre 1/2 culleradeta de sal de pebre (recepta: fregir sal marina i grans de pebre en una paella seca fins que estiguin fragants, deixar refredar i triturar en pols) 1/2 culleradeta de llevat, 82 ml d'aigua, 10 grams de mantega, 1/2 culleradeta de farigola pràctica 1. Pastar la massa amb oli, i fermentar la massa fins que quedi el doble de gran que abans (podeu triar fermentar directament o refrigerar segons la vostra situació) 2. Traieu la massa i col·loqueu-la al banc de treball, aplaneu-la. 3. Amb un corró, enrotlleu la massa a rodanxes quadrades fines, talleu-les a trossos petits i feu uns quants talls a la part superior del pastís. 4. Ruixeu el pastís amb aigua, hi tireu una mica de farigola i sal, preescalfeu el forn i poseu-hi al forn a 190°C durant uns deu minuts. Galetes de vainilla Material 130 g de mantega, 60 g de sucre en pols, 30 g de sucre granulat, 200 g de farina baixa en gluten, 1 ou, 10 g de llet en pols (opcional), 2 g de sal, 2 g d'extracte de vainilla (opcional) pràctica 1. Talleu 130 g de mantega a trossos petits i suau a temperatura ambient. 2. Utilitzeu una batedora elèctrica per batre la mantega ben suavitzada fins que el color es torni una mica més clar, el volum es faci una mica més gran i quedi com una ploma. 3. Barregeu el sucre en pols i el sucre granulat, afegiu-los tres vegades a la mantega, afegiu-hi també la sal i bateu fins que el sucre estigui completament dissolt. La pasta de mantega serà més gran de volum i de color blanc. 4. Afegiu tres vegades el líquid d'ou en petites quantitats i barregeu bé. 5. Afegir extracte de vainilla i barrejar bé. 6. Barrejar la farina i la llet en pols, tamisar-les i afegir-les a la pasta de mantega batuda. 7. Utilitzeu una espàtula de goma per tallar i barrejar bé per fer una massa de galetes. 8. Cobriu la safata de forn amb un drap d'oli, poseu la massa de galetes a la pastissera i utilitzeu la boquilla per extreure les formes que vulgueu. La mida de cada safata ha de ser uniforme, deixant una mica d'espai entre cada pastís. 9. Posa-ho al forn preescalfat a 180 graus durant 10-15 minuts. Depèn del funcionament real del teu forn. En els últims minuts, t'has de quedar al costat i vigilar que no es cremi. Quan la gent camina pel carrer i passa per una fleca, es sentirà atreta per l'aroma de la fleca i després entrarà a la botiga a comprar pa o pastissos. No obstant això, l'extracte de vainilla és una espècia sintètica que tindrà efectes adversos en el cos humà. |
<<: L'eficàcia i la funció de la melassa
>>: 10 mètodes de purificació per relaxar completament el cos i la ment
Moltes persones no presten molta atenció a la cur...
El dendrobi és un aliment nutritiu rar, menjar-lo...
La siringomielia es troba principalment en person...
El gust del pollastre guisat amb durian és molt b...
Parlant de perfum, crec que tothom ja en està mol...
El desgast del genoll també s'anomena desgast...
El vòmit és força comú a la vida. Per a moltes pe...
Què és Opera Software? Opera Software és una empre...
Què és Ricardo? Ricardo és el lloc web de compres ...
En la societat actual, realment cal valentia per ...
Els pòlips de la vesícula biliar són causats prin...
Què és JX Holdings? JX Holdings Co., Ltd. (JX Hold...
Tothom ha de parar atenció al fet que el rubor no...
Moltes persones sempre se senten marejades, no te...
Com el seu nom indica, els ronyons de porc són un...