Com el seu nom indica, els ronyons de porc són un tònic molt popular en el mercat. Hi ha una fina pel·lícula a l'exterior dels ronyons de porc, que té la funció de protegir els ronyons de porc, però és precisament perquè els ronyons de porc tenen una olor especial desfer-nos de l'olor dels ronyons de porc? 1. Mètode d'eliminació de licors Pas 1 : aixequeu el ronyó de porc, talleu els meridians blancs i talleu el ronyó de porc en dues meitats longitudinalment. S'han d'eliminar totes les venes blanques i els ronyons del porc s'han de mantenir el més intactes possible. Els meridians no es poden menjar i s'han de llençar. Aboqueu vi blanc en un bol petit i premeu i renteu repetidament els ronyons del porc amb les mans perquè el vi pugui penetrar ràpidament als ronyons del porc. Nota especial : la proporció d'afegir licor és generalment un ronyó de porc per una ampolla de licor. 2. Mètode d'eliminació del pebre Pas 1 : Bulliu mitja olla d'aigua al foc Quan l'olla bulli, afegiu-hi tres culleradetes de pebre en gra i deixeu-ho coure durant tres minuts. Apagueu el foc al cap de tres minuts, aboqueu l'aigua de pebrot en un bol i deixeu-ho refredar, després aboqueu l'aigua de pebrot refredat sobre els ronyons de porc i deixeu-los en remull durant cinc minuts. No oblideu eliminar també tots els meridians! 3. Mètode d'eliminació del vi d'arròs Poseu els ronyons tallats en un bol, agafeu una mica de ceba verda i gingebre, renteu-los, toqueu-los amb un ganivet i hi poseu-hi, després hi poseu vi d'arròs fins que quedin submergits. Al cap d'uns 20 minuts, utilitzeu una gasa neta per escórrer el vi d'arròs i traieu la ceba, el gingebre i el ronyó per desfer-se de l'olor de peix. Però és millor escórrer-lo. A l'estiu, podeu posar-lo a la nevera per a un ús posterior. 4. Mètode 4 (1) Les parts blanques i vermelles fosques del ronyó de porc s'han d'eliminar completament. Aquest és el pas més crític per eliminar l'olor de peix del ronyó de porc. (2) Remullar el ronyó de porc en aigua de cebolleta, gingebre i pebre o pastar el ronyó de porc a l'aigua de cebolleta, gingebre i pebre, i canviar l'aigua diverses vegades fins que l'aigua ja no estigui tèrbol per eliminar la sang del ronyó de porc. (3) Pastar el llom de porc amb midó i esbandir-lo amb aigua corrent pot treure millor la sang del llom de porc així tractat té un millor sabor i color. |
<<: Els efectes i les funcions dels fesols
>>: Vista lateral de la cara del ronyó del porc
Què és Puma? PUMA és una empresa d'articles es...
Què és el lloc web del CIS? La Comunitat d'Est...
Els alts nivells d'hormona estimulant de la t...
Treballadors de coll blanc, què heu de fer si ten...
Quin és el lloc web de l'Institut de Física i ...
Moltes persones no presten atenció a la salut de ...
Quin és el lloc web d'AmorePacific Group? Amor...
Les sangoneres també es coneixen com a llagostes....
Àmplies àrees d'acne a la pell han provocat q...
La majoria dels estómacs de porc es poden guisar ...
La noguera és un aliment càlid, la noguera pot no...
Una malaltia molt comuna que provoca marejos és l...
Què és el lloc web del Servei Geològic dels Estats...
Què és el lloc web de TVXQ? TVXQ (동방신기; anglès: TV...
Quin és el lloc web de la Universitat Lliure de Br...