Els fesols contenen molta fibra dietètica i vitamines. Menjar més fibra dietètica és beneficiós per complementar els oligoelements que necessita el cos humà s i mongetes vermelles Aquí us presentaré els efectes i les funcions de les mongetes. Els fesols vermells són originaris d'Amèrica del Sud i són els més nutritius de tots els fesols secs. Després de cuinar, els fesols vermells es poden afegir a amanides o plats. També podeu utilitzar-los per cuinar un arròs saborós, guisat al curri o fer sopa de verdures per afegir més nutrició a la vostra família. Els fesols vermells tenen els efectes de nodrir la sang i el qi, millorar la immunitat, reduir el sucre en la sang i la set, i anti-envelliment i anti-radiació. Valor dietètic: Les mongetes vermelles són una de les mongetes més nutritives, que contenen vitamines A, B, C i E. També són riques en antioxidants, proteïnes, fibra dietètica, ferro, magnesi, fòsfor i altres nutrients. El que més val la pena esmentar és que és lliure de greixos però ric en fibra, que pot ajudar a baixar el colesterol i controlar el sucre en la sang, i també és apte per a diabètics. També és molt adequat que els vegetarians mengin més fesols vermells perquè no mengen carn en si conté nutrients com ferro i proteïnes. Per tant, els vegetarians poden complementar el ferro que falta menjant fesols vermells, ajudant així a produir glòbuls vermells i prevenir l'anèmia per deficiència de ferro. Aplicable: constitució sana, constitució equilibrada, constitució de deficiència de Qi, constitució de deficiència de Yang, constitució d'estasi de sang Tabús alimentaris: tots els fesols contenen fitohemaglutinines que contenen els fesols vermells irritaran la mucosa gastrointestinal, danyaran les cèl·lules gastrointestinals i reduiran la seva capacitat d'absorció de nutrients. Si la toxina entra a la sang, també destruirà els glòbuls vermells i la seva funció de coagulació. L'eficàcia i la funció dels fesols vermells : 1. Sang nutritiva 3. Millorar la immunitat 3. Ajuda a la reparació cel·lular ia l'anti-envelliment. Com triar les mongetes vermelles : 1. Color: Els fesols amb el color inherent a la varietat, com el groc per a la soja i el negre per als fesols negres, són brillants i brillants, que són bons fesols si el color és apagat i mat, són fesols inferiors; 2. Textura: Les mongetes bones són les que tenen grans plens, nets i uniformes, sense pètals trencats, sense defectes, sense plagues d'insectes, sense floridura i sense seda penjant. 3. Sequedat i humitat: si les faves de soja fan un so cruixent quan les mossegues i es trenquen en trossos petits, vol dir que la soja està seca si no fan un so cruixent, vol dir que la soja està mullada. 4. Aroma: els fesols d'alta qualitat tenen un aroma i un gust normals els que tenen olor àcida o florida són de mala qualitat. |
<<: Quines toxines conté el daylily fresc
>>: Com eliminar l'olor dels ronyons de porc
Algunes persones dibuixen delineador d'ulls i...
Què és el lloc web de la Federació Internacional d...
El problema de l'onicomicosi causa un gran do...
Moltes persones amb miopia trobaran aquest proble...
L'exercici físic és una cosa que cadascú de n...
En circumstàncies normals, el pèl púbic és negre,...
La llet materna és la millor font per als nadons,...
La sal és el condiment més comú en la vida diària...
xafarderia: La manera més senzilla de detectar si...
El tractament més comú de l'espondilitis anqu...
Un nivell baix de sucre en la sang pot causar mar...
Moltes mares no saben com triar la roba interior ...
La ronca, també coneguda com a urticària, és una ...
Tothom hauria d'utilitzar fundas per a telèfo...
El terme solar de l'aigua de pluja s'acos...