El daylily fresc conté una toxina anomenada colchicina Si mengeu accidentalment el daylily fresc, pot causar intoxicació alimentària, com nàusees, vòmits, dificultat per respirar, etc. Els casos més greus poden suposar un gran perill per a la seguretat de la vida. Quines són les toxines que conté el daylily fresc? La toxina que conté el daylily fresc és una substància anomenada "colchicina", que pot provocar una divisió cromosòmica anormal, inhibint així la divisió cel·lular i causant danys al cos humà. Fins i tot s'ha utilitzat per inhibir el creixement de cèl·lules canceroses. La colquicina en si no és tòxica, però després de ser absorbida pel tracte gastrointestinal, s'oxidarà en "dicolchicina" al cos, que és altament tòxica. És precisament per la presència d'aquesta toxina que el nen diari fresc es considera "aliment més verinós que l'arsènic". Es pot menjar daylily fresc? Sens dubte, es pot menjar el nen diari fresc, però les toxines s'han d'eliminar abans de menjar, perquè les toxines del nen diari fresc poden causar símptomes d'enverinament lleus, com nàusees, vòmits, diarrea i dolor abdominal ció és bona per al nostre cos. Com processar el daylily fresc El daylily fresc no és una cosa terrible, sempre que es processi abans de menjar-lo per eliminar-ne les toxines, generalment hi ha dos mètodes de processament habituals, un és assecar-lo, que és el que mengem sovint, i l'altre mètode és remullar-lo en aigua. 1. Prendre el sol Blanqueu el lliri de dia fresc en aigua bullint, després traieu-lo i escorreu-lo. A continuació, podeu posar-lo directament al sol. Els internautes que l'han assecat abans suggereixen que és millor assecar-lo directament sobre el sòl de ciment, perquè la temperatura del sòl de ciment augmentarà molt després d'estar exposat al sol. I heu de triar un dia assolellat estable per assecar el lliri del dia No és bo si s'exposa a la pluja a la meitat del procés, ja que el lliri del dia s'assecarà fàcilment i es pot segellar i emmagatzemar. 2. Blanquejar i posar en remull Peleu cada flor groga del lliri del dia i traieu els estams a l'interior, perquè els estams contenen la major part de la colquicina de la toxina i, després, esbandiu-lo amb aigua salada durant mitja hora per debilitar-lo o eliminar-lo amb confiança. En resum, cal parar atenció a aquests passos abans de menjar daylily fresc, en cas contrari pot provocar una intoxicació. |
<<: Què fer si beure et fa mal a l'estómac
>>: Els efectes i les funcions dels fesols
L'hepatitis C és una malaltia hepàtica vírica...
L'infart cerebral fa referència a un subminis...
Hi ha moltes persones que persegueixen excessivam...
En termes generals, les meduses fresques no es po...
Tots sabem que molts joves d'avui dia tenen e...
Les "venes blaves" de les quals parlem ...
Molts països han demostrat que beure llet pot fer...
L'acne és un problema de la pell comú per a m...
En la nostra vida diària, sovint bevem vi negre, ...
Les maduixes són riques en nutrients Les maduixes...
Què és l'acer especial Dnieper? Dneprospetssta...
Què és el lloc web de Seagate Technology? Seagate ...
Quin és el lloc web de Japan Yazaki Corporation? Y...
Per tractar la colitis crònica, podeu triar una c...
Els pacients amb espondilitis han de prestar aten...