El pollastre guisat durian pot ajudar a augmentar la producció de llet?

El pollastre guisat durian pot ajudar a augmentar la producció de llet?

El gust del pollastre guisat amb durian és molt bo, crec que els amics que estimen el durian tindran ganes de provar-lo i preparar-lo en una sopa de pollastre quan no el puguis acabar, no només és molt adequat per als amics que estimen el durian, sinó que també té els efectes de nutrir la sang i el qi, nutrir i regular el cos que pot tractar la llet insuficient per a moltes persones Beure-la amb freqüència ajuda a accelerar la secreció de llet.

Com fer pollastre guisat amb durian

Ingredients

Ingredients principals: 300 g de durian. Altres ingredients: 1 pollastre de corral en quantitats apropiades de rodanxes de gingebre, vi de cuina, sal i MSG.

Passos

1. Mata tot el pollastre criat en llibertat, retira les plomes i els òrgans interns i posa-lo en aigua bullint per drenar la sang.

2. Pots triar malàisia Musang King durian.

3. Poseu el pollastre sencer a la cassola, afegiu-hi les rodanxes de gingebre i el vi de cocció, poseu-hi dos trossos de durian a la panxa del pollastre i poseu-hi la resta del durian al voltant del pollastre.

4. Després de guisar durant 24 hores, retirar del foc i afegir la quantitat adequada de MSG i sal al gust.

Nota : si voleu que el sabor durian sigui més fort quan feu la sopa, podeu triturar el durian utilitzat a la sopa i menjar-lo amb la sopa, i el fort sabor durian s'alliberarà.

Té els efectes de nodrir la sang i el qi, hidratar i nodrir el yin, omplir la deficiència i omplir l'essència, enfortir la melsa i l'estómac i activar la circulació sanguínia. Per obtenir més informació, vegeu com fer pollastre guisat de durian.

Com fer un autèntic pollastre guisat de durian

1. Primer, talleu el durian i traieu la carn del durian.

2. Posa el pollastre, la polpa del durian, la carn del durian i altres ingredients a l'olla de guisat.

3. Afegiu aigua que sobrepassi la superfície del material

4. Després de coure durant 3 hores, un pollastre guisat de durian deliciós i fragant està a punt. M'agrada més l'aroma del pollastre guisat amb durian. El pollastre guisat amb durian es ven a trossos als supermercats, de manera que no cal que compreu un durian tan gran. Consells per cuinar el pollastre

1. Les persones amb refredat i febre, calor interna excessiva, flegma pesada i humitat, obesitat, forúnculos tòxics per calor, pressió arterial alta, lípids en sang elevats, colecistitis i colelitiasi han d'evitar menjar-ne.

2. El pollastre és de naturalesa càlida i ajuda a estimular el foc. No és adequat per a persones amb hiperactivitat de yang hepàtic, erosions orals, furúnculos a la pell i restrenyiment.

3. Els pacients amb arteriosclerosi, malaltia coronària i hiperlipidèmia han d'evitar beure sopa de pollastre.

4. Les persones que tenen un refredat acompanyat de mal de cap, cansament i febre han d'evitar menjar pollastre i sopa de pollastre.

5. No s'ha de consumir mentre es prenen preparats de ferro.

6. La seva rica proteïna augmentarà la càrrega sobre els ronyons, de manera que les persones amb malaltia renal haurien d'intentar menjar menys, especialment aquelles amb urèmia, que haurien de dejunar. Què fer i no fer en combinar pollastre + meló d'hivern, que pot reduir la inflamació, eliminar la calor i promoure la diuresi. Pollastre + colza, que pot enfortir el fetge i embellir la pell grocybe, que pot promoure l'absorció de proteïnes, que pot augmentar la gana, no emparellar pollastre + all, ja que menjar-los pot provocar diarrea, ja que poden causar una intoxicació de pollastre + pollastre ens arrossos, ja que poden causar molèsties físiques, ja que menjar-los junts pot causar dolor abdominal, ja que poden perjudicar la teva vitalitat, ja que poden causar diarrea, ja que els nutrients són oposats.

Valor nutricional del pollastre

1. En comparació amb la carn de porc i vedella, el pollastre té un contingut de proteïnes més elevat i un contingut de greix més baix. A més, la proteïna del pollastre és rica en aminoàcids essencials per al cos humà i el seu contingut és molt similar a l'espectre d'aminoàcids dels ous i la llet, per la qual cosa és una font de proteïnes d'alta qualitat. El contingut de proteïnes del pollastre varia segons la part, amb pell o sense, i l'ordre de major a menor és el pollastre sense pell, la carn de pit i la carn de la cuixa. La pell de pollastre existeix

<<:  El coriandre ajuda a reduir la producció de llet o augmenta la lactància?

>>:  Puc utilitzar vinagre per rentar-me les mans si són molt picants dels pebrots?

Recomanar articles

Com netejar les taques d'oli a la roba

Els adults són molt conscients de la higiene, per...

Puc beure cervesa si tinc urticària?

L'urticària és una malaltia de la pell relati...

Puc menjar algues si tinc acne? Resulta que aquest és el cas

L'acne és una condició freqüent per a molts j...

Quins són els símptomes evidents dels quists renals?

El quist renal és una malaltia relativament freqü...

Què tal Hammerson? Comentaris de l'empresa Hammerson i informació del lloc web

Què és Hammerson Corporation? Hammerson és una con...

Quins són els factors que afecten el desenvolupament ossi?

Els nens sempre es trobaran amb diversos probleme...

Mètode de preparació del citrat trisòdic

El citrat trisòdic és un compost orgànic sense ol...

Quins són els símptomes d'una commoció cerebral?

Ens trobarem amb moltes malalties diferents a la ...

Què fer amb les femtes soltes

El problema de les femtes soltes s'ha de trac...

Quins són els efectes i les funcions del suc de pera de plàtan?

Els plàtans són refrescants, dolços i deliciosos....

Què causa el dolor a la natgesa dreta?

La causa més comuna del dolor a les natges són le...

Quin te pot reduir la pressió arterial?

L'hàbit de beure te és força comú entre la ge...

Què causa picor de gola i tos?

Moltes persones haurien d'haver experimentat ...