El gust del pollastre guisat amb durian és molt bo, crec que els amics que estimen el durian tindran ganes de provar-lo i preparar-lo en una sopa de pollastre quan no el puguis acabar, no només és molt adequat per als amics que estimen el durian, sinó que també té els efectes de nutrir la sang i el qi, nutrir i regular el cos que pot tractar la llet insuficient per a moltes persones Beure-la amb freqüència ajuda a accelerar la secreció de llet. Com fer pollastre guisat amb durian Ingredients Ingredients principals: 300 g de durian. Altres ingredients: 1 pollastre de corral en quantitats apropiades de rodanxes de gingebre, vi de cuina, sal i MSG. Passos 1. Mata tot el pollastre criat en llibertat, retira les plomes i els òrgans interns i posa-lo en aigua bullint per drenar la sang. 2. Pots triar malàisia Musang King durian. 3. Poseu el pollastre sencer a la cassola, afegiu-hi les rodanxes de gingebre i el vi de cocció, poseu-hi dos trossos de durian a la panxa del pollastre i poseu-hi la resta del durian al voltant del pollastre. 4. Després de guisar durant 24 hores, retirar del foc i afegir la quantitat adequada de MSG i sal al gust. Nota : si voleu que el sabor durian sigui més fort quan feu la sopa, podeu triturar el durian utilitzat a la sopa i menjar-lo amb la sopa, i el fort sabor durian s'alliberarà. Té els efectes de nodrir la sang i el qi, hidratar i nodrir el yin, omplir la deficiència i omplir l'essència, enfortir la melsa i l'estómac i activar la circulació sanguínia. Per obtenir més informació, vegeu com fer pollastre guisat de durian. Com fer un autèntic pollastre guisat de durian 1. Primer, talleu el durian i traieu la carn del durian. 2. Posa el pollastre, la polpa del durian, la carn del durian i altres ingredients a l'olla de guisat. 3. Afegiu aigua que sobrepassi la superfície del material 4. Després de coure durant 3 hores, un pollastre guisat de durian deliciós i fragant està a punt. M'agrada més l'aroma del pollastre guisat amb durian. El pollastre guisat amb durian es ven a trossos als supermercats, de manera que no cal que compreu un durian tan gran. Consells per cuinar el pollastre 1. Les persones amb refredat i febre, calor interna excessiva, flegma pesada i humitat, obesitat, forúnculos tòxics per calor, pressió arterial alta, lípids en sang elevats, colecistitis i colelitiasi han d'evitar menjar-ne. 2. El pollastre és de naturalesa càlida i ajuda a estimular el foc. No és adequat per a persones amb hiperactivitat de yang hepàtic, erosions orals, furúnculos a la pell i restrenyiment. 3. Els pacients amb arteriosclerosi, malaltia coronària i hiperlipidèmia han d'evitar beure sopa de pollastre. 4. Les persones que tenen un refredat acompanyat de mal de cap, cansament i febre han d'evitar menjar pollastre i sopa de pollastre. 5. No s'ha de consumir mentre es prenen preparats de ferro. 6. La seva rica proteïna augmentarà la càrrega sobre els ronyons, de manera que les persones amb malaltia renal haurien d'intentar menjar menys, especialment aquelles amb urèmia, que haurien de dejunar. Què fer i no fer en combinar pollastre + meló d'hivern, que pot reduir la inflamació, eliminar la calor i promoure la diuresi. Pollastre + colza, que pot enfortir el fetge i embellir la pell grocybe, que pot promoure l'absorció de proteïnes, que pot augmentar la gana, no emparellar pollastre + all, ja que menjar-los pot provocar diarrea, ja que poden causar una intoxicació de pollastre + pollastre ens arrossos, ja que poden causar molèsties físiques, ja que menjar-los junts pot causar dolor abdominal, ja que poden perjudicar la teva vitalitat, ja que poden causar diarrea, ja que els nutrients són oposats. Valor nutricional del pollastre 1. En comparació amb la carn de porc i vedella, el pollastre té un contingut de proteïnes més elevat i un contingut de greix més baix. A més, la proteïna del pollastre és rica en aminoàcids essencials per al cos humà i el seu contingut és molt similar a l'espectre d'aminoàcids dels ous i la llet, per la qual cosa és una font de proteïnes d'alta qualitat. El contingut de proteïnes del pollastre varia segons la part, amb pell o sense, i l'ordre de major a menor és el pollastre sense pell, la carn de pit i la carn de la cuixa. La pell de pollastre existeix |
<<: El coriandre ajuda a reduir la producció de llet o augmenta la lactància?
>>: Puc utilitzar vinagre per rentar-me les mans si són molt picants dels pebrots?
Els refredats són molt comuns avui en dia. Genera...
Quin és el lloc web de Singapore Raffles Medical G...
L'embòlia de l'artèria de les extremitats...
La raó principal d'orinar menys és beure mass...
La malaltia mental és una mena de patologia. És m...
Què és el lloc web de Vietnam Airlines? Vietnam Ai...
Què és el lloc web de la United Services Automobil...
Les persones que han menjat sucre de roca inevita...
Les parpelles són una part a la qual cal prestar ...
Què és Wendell Corporation? Wendel és una coneguda...
Què és TV Guide? TV Guide és un lloc web propietat...
Les dones aplicaran una màscara facial abans d...
Què és el lloc web de Townck Korea? Townck Korea é...
No s'ha d'ignorar el tractament dels paci...
En la teoria de la medicina tradicional xinesa, e...