El xili és una verdura molt important a la nostra vida, no només perquè té un gust molt picant i estimulant, sinó també perquè és molt nutritiva i rica en vitamines i altres ingredients. És una hortalissa amb un gran valor per a la salut. Tanmateix, la capsaicina es pot fer mal als dits amb facilitat. Aquest fenomen també s'anomena mans picants. La substància que produeix el gust picant dels xiles és un tipus de capsaicina, que s'anomena col·lectivament capsaicina. Quan es tallen els pebrots, la capsaicina s'enganxa a la pell, fent que els capil·lars es dilatin, provocant envermelliment i calor de la pell, i accelerant la taxa metabòlica local. Al mateix temps, estimularà els nervis del dolor, per això normalment sentim les mans ardents. En general es creu que això és causat per la capsaicina que provoca canvis químics a les terminacions nervioses de la pell. Els pebrots contenen una substància anomenada capsaicina, que pot provocar la dilatació dels vasos sanguinis i fer que les mans siguin vermelles i calentes, alhora que estimula les terminacions nervioses i provoca dolor. Solució: 1. Pots treure'l fregant-te les mans amb alcohol, o remullant-les amb aigua amb vinagre o aigua amb sabó, si no en tens, pots rentar-les amb aigua calenta, que també pot afavorir la volatilització de la capsaicina no serà molt efectiu. 2. Pots rentar-te amb aigua i sabó, després aplicar-te la pasta de dents a les mans, esperar dos minuts, després rentar-la i aplicar-la dues vegades. 3. Després del contacte amb les mans, remullar-les primer amb aigua tèbia, després esbandir-les amb aigua freda, esbandir-les tantes vegades com sigui possible, després eixugar-les amb alcohol, o aplicar alguna cosa fresca com la pasta de dents, si les condicions ho permeten, utilitza una compresa de gel. L'anterior és una explicació de per què podeu utilitzar vinagre per rentar-vos les mans si són molt picants per menjar pebrots. A partir de l'explicació anterior, podeu utilitzar vinagre per rentar-vos les mans si són picants per menjar pebrots, i l'efecte és molt bo, ja que el sabor agre pot neutralitzar l'impacte del picant i reduir els danys dolorosos dels dits. |
<<: El pollastre guisat durian pot ajudar a augmentar la producció de llet?
>>: Quins són els elements d'examen per a l'atresia biliar?
Alguns aliments no es poden menjar amb l'estó...
Quin és el lloc web de Nanyang Academy of Fine Art...
Quatre coses per fer al matí Primer, dutxa't ...
La gent d'avui està molt ocupada, així que la...
En general, les dents blanques no són calcificaci...
En el cas d'intoxicació per nicotina, el paci...
Molts amics tenen molta pressió laboral, la qual ...
Què és la London South Bank University? La London ...
La mel és un aliment que agrada a tothom, i la ma...
Què és Hokkaido Shimbun? Hokkaido Shimbun és el di...
Amb el desenvolupament cada cop més ràpid de la m...
El prolapse anal és un problema amb el que sovint...
Sovint ens trobem amb alguns accidents a la vida,...
Quina és la web de l'Evian Football Club? L...
La mostassa es pot maridar amb molts aliments de ...