La vida és com una barreja de cinc sabors, dolç, àcid, amarg i picant, que són tots els condiments indispensables a la vida per culpa d'ells, si no, és una vida imperfecta, seria massa normal i avorrida.
La melassa és un edulcorant en la vida. L'ingredient principal de la melassa és la canya de sucre, i els tipus de canya de sucre també seran diferents. A més, la melassa també es pot utilitzar com a material de fermentació. La melassa és un subproducte de la indústria del sucre. És una substància semi-fluida, de color marró fosc. La seva composició varia en funció de les matèries primeres i les condicions de processament de la producció de sucre. Conté principalment una gran quantitat de sucre fermentable (principalment sacarosa), per la qual cosa es pot utilitzar com a material de fermentació, com a substrats, mono i de fermentació. material per a determinats aliments i pinsos. La producció de melassa més gran inclou melassa de remolatxa, melassa de canya de sucre, melassa de raïm i melassa de blat de moro, mentre que la producció més petita inclou melassa invertida i melassa refinada. La melassa conté una petita quantitat de proteïna bruta, generalment del 3% al 6%, que és majoritàriament nitrogen no proteic, com amoníac, amides i nitrats, mentre que el nitrogen d'aminoàcids només representa entre el 38% i el 50%, i els aminoàcids no essencials com l'àcid aspártic i l'àcid glutàmic són més abundants, de manera que el valor biològic i l'àcid glutàmic són més baixos estimular molt la gana dels animals quan s'utilitza en l'alimentació animal. El component principal de la melassa és el sucre. La melassa de canya de sucre conté entre un 24% i un 36% de sacarosa i altres sucres que contenen entre un 12% i un 24%. El contingut de minerals de la melassa és alt, al voltant del 8% al 10%, però el contingut de calci i fòsfor no és alt, i la melassa de canya de sucre és més alta que la melassa de remolatxa. Els elements minerals són rics en potassi, clor, sodi i magnesi, de manera que la melassa té un efecte laxant suau. g/kg, i el contingut de biotina també és considerable. Per a les persones a qui els agrada menjar dolços, la temptació del sucre és molt forta, però cal tenir en compte que si menges massa sucre, no és bo per a la teva salut, sobretot per a les teves dents. |
>>: Com fer extracte de vainilla
La majoria de la gent pensa que el fetge gras és ...
L'hemoglobina és un component important dels ...
L'efecte principal de la pasta de sucre Huaij...
La bronquitis asma és una malaltia crònica, sovin...
Avui en dia, les dones presten molta atenció al s...
Quin és el lloc web de la Universitat de Tecnologi...
Què és Calvin College? Calvin College (també tradu...
Què és IT Toolbox Blog? IT Toolbox Blogs és un llo...
Quin és el lloc web de l'Ambaixada de Ghana a ...
Què és Sam's Club? Sam's Club és una botig...
Quan el gruix del septe ventricular supera l'...
El criteri més important i únic per diagnosticar ...
Actualment, el restrenyiment segueix sent una gre...
La rubèola és una malaltia comuna de la pell, per...
La pericarditis crònica és un precursor de la per...