L'eficàcia i la funció de la melassa

L'eficàcia i la funció de la melassa

La vida és com una barreja de cinc sabors, dolç, àcid, amarg i picant, que són tots els condiments indispensables a la vida per culpa d'ells, si no, és una vida imperfecta, seria massa normal i avorrida.

La melassa és un edulcorant en la vida. L'ingredient principal de la melassa és la canya de sucre, i els tipus de canya de sucre també seran diferents. A més, la melassa també es pot utilitzar com a material de fermentació.

La melassa és un subproducte de la indústria del sucre. És una substància semi-fluida, de color marró fosc. La seva composició varia en funció de les matèries primeres i les condicions de processament de la producció de sucre. Conté principalment una gran quantitat de sucre fermentable (principalment sacarosa), per la qual cosa es pot utilitzar com a material de fermentació, com a substrats, mono i de fermentació. material per a determinats aliments i pinsos.

La producció de melassa més gran inclou melassa de remolatxa, melassa de canya de sucre, melassa de raïm i melassa de blat de moro, mentre que la producció més petita inclou melassa invertida i melassa refinada.

La melassa conté una petita quantitat de proteïna bruta, generalment del 3% al 6%, que és majoritàriament nitrogen no proteic, com amoníac, amides i nitrats, mentre que el nitrogen d'aminoàcids només representa entre el 38% i el 50%, i els aminoàcids no essencials com l'àcid aspártic i l'àcid glutàmic són més abundants, de manera que el valor biològic i l'àcid glutàmic són més baixos estimular molt la gana dels animals quan s'utilitza en l'alimentació animal.

El component principal de la melassa és el sucre. La melassa de canya de sucre conté entre un 24% i un 36% de sacarosa i altres sucres que contenen entre un 12% i un 24%.

El contingut de minerals de la melassa és alt, al voltant del 8% al 10%, però el contingut de calci i fòsfor no és alt, i la melassa de canya de sucre és més alta que la melassa de remolatxa. Els elements minerals són rics en potassi, clor, sodi i magnesi, de manera que la melassa té un efecte laxant suau. g/kg, i el contingut de biotina també és considerable.

Per a les persones a qui els agrada menjar dolços, la temptació del sucre és molt forta, però cal tenir en compte que si menges massa sucre, no és bo per a la teva salut, sobretot per a les teves dents.

<<:  Com fer sal refinada

>>:  Com fer extracte de vainilla

Recomanar articles

Com corregir ràpidament la forma del vedell

Si la forma de panxell no és bona, serà molt ango...

Què és millor per a la pell groga?

Els problemes de pell són un problema que trobara...

Quins són els efectes i funcions de les tauletes Tianmasu?

Les pastilles de Gastrodia elata tenen un valor n...

De què està fet el caramel de roca?

Les persones que han menjat sucre de roca inevita...

Quines són les manifestacions clíniques dels tumors ossis greus?

Les persones s'enfronten a majors pressions p...

Quins són els símptomes del trastorn de l'articulació temporomandibular

La malaltia de les articulacions temporomandibula...

L'esclerodèrmia és contagiosa?

L'esclerodèrmia és una malaltia sistèmica, pe...

Com treure les taques de te de la roba

Si la roba es taca accidentalment amb el te, s...

Ballar després del sopar pot ajudar a perdre pes?

Com diu la dita, si fas cent passes després d'...

Com utilitzar una màscara de fum

En general, poques persones utilitzen màscares de...

Com tractar amb la pell d'un gos trencada a través de la roba

Cada cop més gent els agrada tenir gossos i alime...

Introducció al tractament de la MTC dels càlculs renals

Hi ha tractaments quirúrgics i tractaments farmac...

Per què fa mal l'os de la natja esquerra?

Si tens dolor d'os a la natja esquerra, has d...

Quins són els efectes de l'aminofilina?

L'aminofilina és un fàrmac que s'utilitza...