La sal és el condiment més comú en la vida diària. Es pot dir que els plats deliciosos no es poden separar de la sal. De fet, la sal no només pot tenir un paper en el condiment, sinó que, sobretot, menjar sal adequadament pot ser de gran ajuda per a la salut, especialment l'element sodi de la sal és un element indispensable per a la salut humana. La majoria de la gent menja sal refinada a la seva vida diària. Saps com es fa aquesta sal refinada. Quines són les funcions de la sal refinada en la vida diària? La sal, també coneguda com a sal refinada, es fa a partir de salmorra natural subterrània, salmorra obtinguda per la mineria soluble de sal de roca i salmorra feta de sal crua dissolta. Es fa mitjançant mètodes químics per eliminar les impureses solubles, aclarir-la i després evaporar-la, cristal·litzar-la, deshidratar-la, assecar-la i filtrar-la. L'eficàcia i la funció de la sal refinada 1. Condimentar amb sal pot eliminar el greix i millorar la frescor, eliminar l'olor de peix i mantenir el sabor original dels aliments; 2. L'aigua salada té la funció d'esterilització, conservació i antisèptica; 3. S'utilitza per netejar ferides per prevenir infeccions; 4. Espolseu-lo sobre els aliments per mantenir-los frescos durant un curt període de temps, i utilitzeu-lo per adobar els aliments per evitar que es facin malbé; 5. La barreja de sal amb aigua pot eliminar la queratina i la brutícia de la superfície de la pell, fent que la pell sembli llisa i brillant, més natural i més bella. ? La celebració del 20è aniversari de la fundació de la República Popular de la Xina = ∽ La celebració del 20è aniversari de la fundació de la República Popular de la Xina? Consells per fer sal refinada 1. Atès que avui dia s'afegeix iode, zinc, seleni i altres nutrients a la sal de taula, s'aconsella afegir-la abans que el plat estigui a punt per ser servit per evitar que aquests nutrients s'evaporin a causa de la calor; 2. A l'hora de cuinar el pollastre i el peix, s'ha de fer servir menys sal, perquè són rics en glutamat de sodi, que té un gust a umami, i són una mica salats. 3. Afegiu sal abans de cuinar: afegiu sal abans d'escalfar les matèries primeres, l'objectiu és que les matèries primeres tinguin un sabor salat bàsic i es redueixin. Quan s'utilitzen mètodes de cocció com ara fregir, sofregir, vaporitzar i sofregir, podeu combinar midó, revestiment i afegint una mica de sal, perquè els ingredients principals d'aquest tipus de pasta de most no es poden penetrar en una capa de sal. afegit abans de cuinar, a més, alguns plats no es poden salar durant el procés de cocció, com el porc al vapor de fulla de lotus, etc., que també s'ha de salar abans de cuinar el peix, per evitar que el peix es trenqui, primer cal fregar-lo amb sal o salsa de soja, però aquest mètode d'afegir-hi menys sal i un temps de cocció; 4. Afegir sal durant la cocció: Aquesta és la manera més important d'afegir sal quan s'utilitzen tècniques de cocció com ara fregir, rostir, bullir, estofar, estofar i fregir, s'ha d'afegir sal durant la cocció, i després, quan els plats estiguin a punt de cuinar, per reduir la pressió osmòtica de la sal sobre els plats, mantenir la tendresa i la pèrdua de nutrients; 5. Afegiu-hi sal després de la cocció: afegiu-hi sal un cop s'hagi completat l'escalfament. Els plats cuinats principalment per fregir pertanyen a aquesta categoria. "Shu Materia Medica": Menjar massa farà que la teva pell sigui pàl·lida i fosca, i danyà els teus músculs i força. L'anterior és una breu introducció a les tècniques de producció de sal refinada De fet, des del punt de vista de la salut, l'excés de sal és molt perjudicial per a la teva salut. |
<<: 8 passos essencials per prevenir la radiació informàtica
>>: L'eficàcia i la funció de la melassa
Hi ha dos tipus de tractaments per a l'escoli...
L'herpes és una de les malalties més freqüent...
Perquè sovint mengem moniatos, però poca gent pot...
Què és la Universitat d'Akureyri? La Universit...
Per a algunes institucions de bellesa, el princip...
Què és el lloc web d'àudio budista gratuït? Fr...
A l'hivern, moltes famílies del nord tenen ca...
Si els nostres intestins no eliminen les excremen...
Heu provat mai de pollastre negre i boles de fèni...
1. Antecedents familiars de malaltia vascular - e...
Moltes persones han tingut aquesta experiència: e...
A les dues parts enamorades els agrada deixar les...
Mentre hi hagi porus, la fol·liculitis es pot pro...
L'obesitat és un problema que preocupa a molt...
La societat actual és una societat de ritme ràpid...