El fil de carn fals és relativament rar, però cal anar amb compte a l'hora de comprar el fil de carn per evitar comprar un fil de carn fals, que tindrà un cert impacte en la seva salut. És relativament fàcil distingir entre el fil de carn real i el fals. Si l'aigua és clara en aquest moment, és un bon fil de carn. Si és tèrbol, és un fil de carn inferior. La diferència entre el fil de carn real i el fil de carn fals Color: el fil de carn elaborat amb mètodes tradicionals és marró clar, brillant, de color uniforme i consistent per dins i per fora, mentre que el fil de carn amb pols de carn afegit és blanc per dins i fosc per fora. Sensació: el fil de carn d'alta qualitat és elàstic, solt i té fibres evidents, mentre que el fil de carn amb additius té més pols. Sabor: el fil de carn d'alta qualitat té un aroma natural de carn, mentre que el fil de carn amb ingredients afegits té un sabor d'essència. Aigua: el mètode més senzill i brutal és posar fil de carn d'alta qualitat a l'aigua, i l'aigua romandrà clara, no tèrbola, però si el fil de carn s'adultera, l'aigua es tornarà tèrbol ràpidament un cop entri a l'aigua. Per què el fil de carn s'assembla al cotó després de rentar-se el fil de carn es torna com un floc i com el cotó després del rentat, però no vol dir que sigui de cotó. El fil de carn és un producte carni cuit elaborat a partir de carn magra de bestiar i aus, que s'elabora retallant, tallant, bullint, desnatant, condimentant, recollint sopa, sofregit i fregant perquè les fibres musculars siguin esponjoses i floculentes. La carn com ara porc, vedella, pollastre, peix, conill, oca i ànec es pot utilitzar per fer fil de carn. És precisament perquè l'essència del fil de carn és una mena de fibra muscular que, després del rentat, aquests "filaments musculars" tenen forma de fils, i no és d'estranyar que semblin fil de cotó quan es pessiguen. Com fer fil de carn a casa Ingredients: carn magra de porc (o pit de pollastre), ceba, gingebre, vi de cuina, salsa de soja, sucre, etc. mètode: 1. Rentar la carn i tallar-la a trossos d'uns 5cm de llarg i 3cm d'ample 2. Afegiu aigua freda a l'olla, poseu-hi la carn de porc i traieu la sang 3. Afegiu la ceba, el gingebre, el vi de cocció, etc. i deixeu-ho coure a foc lent durant mitja hora fins que la carn es pugui perforar fàcilment amb escuradents. 4. Deixeu refredar la carn cuita de manera natural, poseu-la en una bossa de conservació i tritureu-la a trossos amb un corró. 5. Afegiu-hi una mica d'oli a una paella, afegiu-hi la carn de porc ratllada, la sal, la salsa de soja i una mica de sucre a foc lent, barregeu-ho bé i seguiu remenant fins que la carn de porc tallada quedi cruixent i la superfície estigui daurada. |
<<: Què passa si remulleu el fil de carn amb aigua?
>>: Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn
Hi ha molts factors que poden causar grumolls a l...
Hi ha molts motius que poden provocar els ulls ve...
Què és el lloc web xinès australià? El xinès d'...
Per als pacients amb quists nasals, si no reben u...
Si la roba blanca no s'emmagatzema correctame...
Què és Mapbox? Mapbox és un proveïdor de mapes en ...
Si tens picor als ulls, has d'estar alerta a ...
En la nostra vida diària, trobem que hi ha molts ...
A la vida diària, jugar a pilota a vegades fa que...
La deficiència del cos fred i la melsa sovint es ...
La pell de la cara de les persones amb estrat cor...
Mastegar xiclet amb freqüència pot augmentar la s...
Els aliments són una substància necessària perquè...
Quin és el lloc web del banc de Letònia? El Banc d...
La isquèmia cerebral és una malaltia cerebrovascu...