El fil de carn fals és relativament rar, però cal anar amb compte a l'hora de comprar el fil de carn per evitar comprar un fil de carn fals, que tindrà un cert impacte en la seva salut. És relativament fàcil distingir entre el fil de carn real i el fals. Si l'aigua és clara en aquest moment, és un bon fil de carn. Si és tèrbol, és un fil de carn inferior. La diferència entre el fil de carn real i el fil de carn fals Color: el fil de carn elaborat amb mètodes tradicionals és marró clar, brillant, de color uniforme i consistent per dins i per fora, mentre que el fil de carn amb pols de carn afegit és blanc per dins i fosc per fora. Sensació: el fil de carn d'alta qualitat és elàstic, solt i té fibres evidents, mentre que el fil de carn amb additius té més pols. Sabor: el fil de carn d'alta qualitat té un aroma natural de carn, mentre que el fil de carn amb ingredients afegits té un sabor d'essència. Aigua: el mètode més senzill i brutal és posar fil de carn d'alta qualitat a l'aigua, i l'aigua romandrà clara, no tèrbola, però si el fil de carn s'adultera, l'aigua es tornarà tèrbol ràpidament un cop entri a l'aigua. Per què el fil de carn s'assembla al cotó després de rentar-se el fil de carn es torna com un floc i com el cotó després del rentat, però no vol dir que sigui de cotó. El fil de carn és un producte carni cuit elaborat a partir de carn magra de bestiar i aus, que s'elabora retallant, tallant, bullint, desnatant, condimentant, recollint sopa, sofregit i fregant perquè les fibres musculars siguin esponjoses i floculentes. La carn com ara porc, vedella, pollastre, peix, conill, oca i ànec es pot utilitzar per fer fil de carn. És precisament perquè l'essència del fil de carn és una mena de fibra muscular que, després del rentat, aquests "filaments musculars" tenen forma de fils, i no és d'estranyar que semblin fil de cotó quan es pessiguen. Com fer fil de carn a casa Ingredients: carn magra de porc (o pit de pollastre), ceba, gingebre, vi de cuina, salsa de soja, sucre, etc. mètode: 1. Rentar la carn i tallar-la a trossos d'uns 5cm de llarg i 3cm d'ample 2. Afegiu aigua freda a l'olla, poseu-hi la carn de porc i traieu la sang 3. Afegiu la ceba, el gingebre, el vi de cocció, etc. i deixeu-ho coure a foc lent durant mitja hora fins que la carn es pugui perforar fàcilment amb escuradents. 4. Deixeu refredar la carn cuita de manera natural, poseu-la en una bossa de conservació i tritureu-la a trossos amb un corró. 5. Afegiu-hi una mica d'oli a una paella, afegiu-hi la carn de porc ratllada, la sal, la salsa de soja i una mica de sucre a foc lent, barregeu-ho bé i seguiu remenant fins que la carn de porc tallada quedi cruixent i la superfície estigui daurada. |
<<: Què passa si remulleu el fil de carn amb aigua?
>>: Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn
L'allicina és en realitat un compost d'èt...
A mesura que la societat es desenvolupa cada cop ...
Quan es tracta de cossos cetònics en proves d'...
El problema del mal alè és una malaltia que a mol...
Què és el lloc web dels Chicago Bears? Els Chicago...
Com tractar la pressió arterial baixa Què heu de ...
Què és Hohner? Hohner és un fabricant alemany d...
Si teniu inflor i dolor a la cintura i les cames,...
Què és el Centre Internacional de Física Teòrica? ...
El fibroma de mama és una malaltia ginecològica c...
Què és el lloc web d'EgyptAir? Egypt Air és la...
Deixar de fumar és una idea que han tingut molts ...
La medicina tradicional xinesa pot aconseguir l...
La grip aviària H7N9 és un nou tipus de grip avià...
El que més molesta a les amigues són bàsicament l...