El fil de carn fals és relativament rar, però cal anar amb compte a l'hora de comprar el fil de carn per evitar comprar un fil de carn fals, que tindrà un cert impacte en la seva salut. És relativament fàcil distingir entre el fil de carn real i el fals. Si l'aigua és clara en aquest moment, és un bon fil de carn. Si és tèrbol, és un fil de carn inferior. La diferència entre el fil de carn real i el fil de carn fals Color: el fil de carn elaborat amb mètodes tradicionals és marró clar, brillant, de color uniforme i consistent per dins i per fora, mentre que el fil de carn amb pols de carn afegit és blanc per dins i fosc per fora. Sensació: el fil de carn d'alta qualitat és elàstic, solt i té fibres evidents, mentre que el fil de carn amb additius té més pols. Sabor: el fil de carn d'alta qualitat té un aroma natural de carn, mentre que el fil de carn amb ingredients afegits té un sabor d'essència. Aigua: el mètode més senzill i brutal és posar fil de carn d'alta qualitat a l'aigua, i l'aigua romandrà clara, no tèrbola, però si el fil de carn s'adultera, l'aigua es tornarà tèrbol ràpidament un cop entri a l'aigua. Per què el fil de carn s'assembla al cotó després de rentar-se el fil de carn es torna com un floc i com el cotó després del rentat, però no vol dir que sigui de cotó. El fil de carn és un producte carni cuit elaborat a partir de carn magra de bestiar i aus, que s'elabora retallant, tallant, bullint, desnatant, condimentant, recollint sopa, sofregit i fregant perquè les fibres musculars siguin esponjoses i floculentes. La carn com ara porc, vedella, pollastre, peix, conill, oca i ànec es pot utilitzar per fer fil de carn. És precisament perquè l'essència del fil de carn és una mena de fibra muscular que, després del rentat, aquests "filaments musculars" tenen forma de fils, i no és d'estranyar que semblin fil de cotó quan es pessiguen. Com fer fil de carn a casa Ingredients: carn magra de porc (o pit de pollastre), ceba, gingebre, vi de cuina, salsa de soja, sucre, etc. mètode: 1. Rentar la carn i tallar-la a trossos d'uns 5cm de llarg i 3cm d'ample 2. Afegiu aigua freda a l'olla, poseu-hi la carn de porc i traieu la sang 3. Afegiu la ceba, el gingebre, el vi de cocció, etc. i deixeu-ho coure a foc lent durant mitja hora fins que la carn es pugui perforar fàcilment amb escuradents. 4. Deixeu refredar la carn cuita de manera natural, poseu-la en una bossa de conservació i tritureu-la a trossos amb un corró. 5. Afegiu-hi una mica d'oli a una paella, afegiu-hi la carn de porc ratllada, la sal, la salsa de soja i una mica de sucre a foc lent, barregeu-ho bé i seguiu remenant fins que la carn de porc tallada quedi cruixent i la superfície estigui daurada. |
<<: Què passa si remulleu el fil de carn amb aigua?
>>: Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn
Tots sabem que les sabates de lona blanques són m...
La pell de pollastre és un problema de pell molt ...
Què és Nikkei CNBC TV? Nikkei CNBC (en japonès: 日経...
Moltes de les nostres amigues poden tenir l'h...
Quin és el lloc web de la Universitat Estatal de M...
Tothom sap que l'estómac es manté principalme...
L'olor corporal és una malaltia genètica clín...
La circulació sanguínia humana és un sistema tanc...
Molts nens neixen amb marques de naixement, i fin...
L'esclerosi lateral amiotròfica (ELA) també e...
Només entenent més sobre els símptomes d'algu...
L'embaràs és una cosa molt important per a mo...
L'aparició dels cotxes ha fet que el nostre t...
Després de l’arribada de l’hivern, el temps es fa...
L'enteritis és una malaltia molt freqüent per...