Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn

Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn

El pa de carn és un tipus de pa que agrada menjar a molta gent. Quan mengem pa de carn, a vegades trobem una espècie de salsa transparent, que també és un amaniment d'amanida comú, també s'anomena amaniment d'amanida.

Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn

Ingredients : 400 g de calamar, 1 cullerada d'oli de sèsam, 1 ceba, 2 cullerades de salsa d'ostres, 8 cullerades de blat de moro en conserva, 1 cullerada de pasta de mongetes, 1 cullerada de salsa de soja, 6 cullerades de salsa d'amanides Procés d'elaboració 1. Talleu els calamars a trossos d'1 cm d'ample i 3 cm de llarg. 2. Talleu la ceba a daus i escorreu el blat de moro en conserva. 3. Barregeu l'amaniment d'amanides, la salsa de soja, la salsa d'ostres, la pasta de mongetes i l'oli de sèsam, després afegiu-ne 1 i deixeu-ho reposar uns 15 minuts. 4. Aboqueu-ne 3 a la paella i fregiu-hi, després afegiu-hi els grans de blat de moro.

Mètode 2

Ingredients: 2 rovells d'ou, 50 grams de sucre fi, 500 grams d'oli d'amanida, 50 grams de vinagre blanc. 1. Agafeu un recipient de fons rodó i hi poseu els rovells d'ou i el sucre granulat. 2. Bateu els rovells d'ou i el sucre fi fins que quedin blancs i augmentin de volum, després afegiu-hi aproximadament 1/10 de l'oli d'amanida, i després afegiu-hi 1/10 de l'oli d'amanida en 3 lots cada cop i torneu a barrejar. 3. Quan l'oli d'amanida i el rovell d'ou estiguin completament barrejats, afegiu-hi una mica de vinagre blanc i la textura es farà més fina. 4. Afegiu l'oli d'amanida i el vinagre blanc alternativament i barregeu fins que l'amaniment de l'amanida quedi espess. 5. Si afegiu massa vinagre blanc alhora durant el procés de barreja, l'amaniment de l'amanida serà massa prim En aquest moment, afegiu 1 rovell d'ou per posar remei a la situació Ingredients: oli d'amanida, rovell d'ou (per a 4-6 persones, es poden utilitzar 2-3 rovells d'ou). Escalfeu l'oli d'amanida, aboqueu-lo en un bol quan estigui completament bullint i espereu que es refredi de manera natural. 2. Afegiu-hi una cullerada d'oli d'amanida processat al rovell d'ou, remeneu-ho bé i afegiu-hi una altra cullerada, etc. 3. Després d'afegir oli unes 7 vegades, el rovell d'ou i l'oli d'amanida es convertiran en una amanida blanca i groguenca.

Notes: 1. Quan remeneu, mantingueu la mescla en la mateixa direcció. 2. No us impacienteu, afegiu oli d'amanida al rovell d'ou a poc a poc, i no en poseu massa alhora. 3. Les amanides casolanes s'han de menjar immediatament després de fer-les i no s'han de guardar durant molt de temps.

<<:  La diferència entre el fil de carn real i el fil de carn fals

>>:  La millor manera de desobstruir els vasos sanguinis

Recomanar articles

El càncer de pell maligne es pot curar el més aviat possible?

El càncer de pell maligne s'ha de tractar tan...

Quin és el període d'incubació de la ràbia?

Molta gent avui en dia se sent espiritualment bui...

Quins són els efectes de l'Omega 3?

Almenys 58 tipus de malalties del nostre cos són ...

Quines són les precaucions per dormir en una estora fresca a l'estiu?

A l'estiu calorós, la gent es tornarà molt ir...

Com desfer-se ràpidament de l'acne al nas? Ensenyeu-vos alguns trucs

Des de la perspectiva de la medicina tradicional ...

Quins són els usos màgics de la pell de poma?

A molta gent no li agrada menjar-se la pell de po...

Què passa amb Wotif? Revisions de Wotif i informació del lloc web

Què és Wotif? Wotif és un lloc web de reserves de ...

Com tractar eficaçment la irritació oral

El condiloma acuminat oral també és un tipus de c...

Coneixes la diferència entre el sucre en pols i el sucre granulat?

Moltes noies estan disposades a provar de cuinar,...