Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn

Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn

El pa de carn és un tipus de pa que agrada menjar a molta gent. Quan mengem pa de carn, a vegades trobem una espècie de salsa transparent, que també és un amaniment d'amanida comú, també s'anomena amaniment d'amanida.

Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn

Ingredients : 400 g de calamar, 1 cullerada d'oli de sèsam, 1 ceba, 2 cullerades de salsa d'ostres, 8 cullerades de blat de moro en conserva, 1 cullerada de pasta de mongetes, 1 cullerada de salsa de soja, 6 cullerades de salsa d'amanides Procés d'elaboració 1. Talleu els calamars a trossos d'1 cm d'ample i 3 cm de llarg. 2. Talleu la ceba a daus i escorreu el blat de moro en conserva. 3. Barregeu l'amaniment d'amanides, la salsa de soja, la salsa d'ostres, la pasta de mongetes i l'oli de sèsam, després afegiu-ne 1 i deixeu-ho reposar uns 15 minuts. 4. Aboqueu-ne 3 a la paella i fregiu-hi, després afegiu-hi els grans de blat de moro.

Mètode 2

Ingredients: 2 rovells d'ou, 50 grams de sucre fi, 500 grams d'oli d'amanida, 50 grams de vinagre blanc. 1. Agafeu un recipient de fons rodó i hi poseu els rovells d'ou i el sucre granulat. 2. Bateu els rovells d'ou i el sucre fi fins que quedin blancs i augmentin de volum, després afegiu-hi aproximadament 1/10 de l'oli d'amanida, i després afegiu-hi 1/10 de l'oli d'amanida en 3 lots cada cop i torneu a barrejar. 3. Quan l'oli d'amanida i el rovell d'ou estiguin completament barrejats, afegiu-hi una mica de vinagre blanc i la textura es farà més fina. 4. Afegiu l'oli d'amanida i el vinagre blanc alternativament i barregeu fins que l'amaniment de l'amanida quedi espess. 5. Si afegiu massa vinagre blanc alhora durant el procés de barreja, l'amaniment de l'amanida serà massa prim En aquest moment, afegiu 1 rovell d'ou per posar remei a la situació Ingredients: oli d'amanida, rovell d'ou (per a 4-6 persones, es poden utilitzar 2-3 rovells d'ou). Escalfeu l'oli d'amanida, aboqueu-lo en un bol quan estigui completament bullint i espereu que es refredi de manera natural. 2. Afegiu-hi una cullerada d'oli d'amanida processat al rovell d'ou, remeneu-ho bé i afegiu-hi una altra cullerada, etc. 3. Després d'afegir oli unes 7 vegades, el rovell d'ou i l'oli d'amanida es convertiran en una amanida blanca i groguenca.

Notes: 1. Quan remeneu, mantingueu la mescla en la mateixa direcció. 2. No us impacienteu, afegiu oli d'amanida al rovell d'ou a poc a poc, i no en poseu massa alhora. 3. Les amanides casolanes s'han de menjar immediatament després de fer-les i no s'han de guardar durant molt de temps.

<<:  La diferència entre el fil de carn real i el fil de carn fals

>>:  La millor manera de desobstruir els vasos sanguinis

Recomanar articles

Què tal Nissan? Revisions de Nissan i informació del lloc web

Què és el lloc web de Nissan? Nissan Motor Co., Lt...

Quins són els símptomes de la flebitis del vedell?

La principal causa de la flebitis del vedell és q...

Com prevenir la gastroenteritis infecciosa?

En general, l'estiu és una estació amb una in...

Una guia de medicaments comuns que necessiteu a l'estiu calorós

1. Medicina miraculosa del cop de calor: aigua de...

Què fer si tens tos seca

Si la teva gola està seca i picor, pots millorar-...

Menjar massa cireres provocarà calor intern?

A molta gent li encanta menjar cireres, però menj...

Què tal Song Seung Heon? Revisió i informació del lloc web de Song Seung Heon

Quin lloc web és Song Seung Heon? Song Seung Heon ...

El mal son és un "assassí de joves"

La manca de son a llarg termini alterarà el rello...

Quins són els beneficis del Tai Chi per al cos humà?

Sabem que la vida està en moviment. I avui en dia...

Les dones embarassades poden utilitzar l'aire condicionat?

L'aire condicionat és una mena d'electrod...