El pa de carn és un tipus de pa que agrada menjar a molta gent. Quan mengem pa de carn, a vegades trobem una espècie de salsa transparent, que també és un amaniment d'amanida comú, també s'anomena amaniment d'amanida. Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn Ingredients : 400 g de calamar, 1 cullerada d'oli de sèsam, 1 ceba, 2 cullerades de salsa d'ostres, 8 cullerades de blat de moro en conserva, 1 cullerada de pasta de mongetes, 1 cullerada de salsa de soja, 6 cullerades de salsa d'amanides Procés d'elaboració 1. Talleu els calamars a trossos d'1 cm d'ample i 3 cm de llarg. 2. Talleu la ceba a daus i escorreu el blat de moro en conserva. 3. Barregeu l'amaniment d'amanides, la salsa de soja, la salsa d'ostres, la pasta de mongetes i l'oli de sèsam, després afegiu-ne 1 i deixeu-ho reposar uns 15 minuts. 4. Aboqueu-ne 3 a la paella i fregiu-hi, després afegiu-hi els grans de blat de moro. Mètode 2 Ingredients: 2 rovells d'ou, 50 grams de sucre fi, 500 grams d'oli d'amanida, 50 grams de vinagre blanc. 1. Agafeu un recipient de fons rodó i hi poseu els rovells d'ou i el sucre granulat. 2. Bateu els rovells d'ou i el sucre fi fins que quedin blancs i augmentin de volum, després afegiu-hi aproximadament 1/10 de l'oli d'amanida, i després afegiu-hi 1/10 de l'oli d'amanida en 3 lots cada cop i torneu a barrejar. 3. Quan l'oli d'amanida i el rovell d'ou estiguin completament barrejats, afegiu-hi una mica de vinagre blanc i la textura es farà més fina. 4. Afegiu l'oli d'amanida i el vinagre blanc alternativament i barregeu fins que l'amaniment de l'amanida quedi espess. 5. Si afegiu massa vinagre blanc alhora durant el procés de barreja, l'amaniment de l'amanida serà massa prim En aquest moment, afegiu 1 rovell d'ou per posar remei a la situació Ingredients: oli d'amanida, rovell d'ou (per a 4-6 persones, es poden utilitzar 2-3 rovells d'ou). Escalfeu l'oli d'amanida, aboqueu-lo en un bol quan estigui completament bullint i espereu que es refredi de manera natural. 2. Afegiu-hi una cullerada d'oli d'amanida processat al rovell d'ou, remeneu-ho bé i afegiu-hi una altra cullerada, etc. 3. Després d'afegir oli unes 7 vegades, el rovell d'ou i l'oli d'amanida es convertiran en una amanida blanca i groguenca. Notes: 1. Quan remeneu, mantingueu la mescla en la mateixa direcció. 2. No us impacienteu, afegiu oli d'amanida al rovell d'ou a poc a poc, i no en poseu massa alhora. 3. Les amanides casolanes s'han de menjar immediatament després de fer-les i no s'han de guardar durant molt de temps. |
<<: La diferència entre el fil de carn real i el fil de carn fals
>>: La millor manera de desobstruir els vasos sanguinis
Els polls púbics es generen a partir dels ous, de...
Si es produeixen símptomes com nàusees, vòmits o ...
Què és el lloc web de MiLe? MILLET és una famosa m...
A moltes noies que estimen la bellesa els agrada ...
Hovenia dulcis i flor de kudzu s'utilitzen pe...
Moltes persones instal·laran dentadures després q...
L'olor de fum a la roba no només afectarà la ...
Tots sabem que la veu de cadascú és diferent, de ...
L'aterosclerosi és una malaltia cardiovascula...
Moltes persones sovint no netegen l'aigua de ...
Quina és la pàgina web del Rennes Football Club? L...
La salut intestinal és el més important per al co...
Quin és el lloc web de Toho Corporation? Toho Comp...
Tot i que la "picor hivernal" no és una...
Tothom estima la bellesa, i moltes amigues espere...