El pa de carn és un tipus de pa que agrada menjar a molta gent. Quan mengem pa de carn, a vegades trobem una espècie de salsa transparent, que també és un amaniment d'amanida comú, també s'anomena amaniment d'amanida. Com fer la salsa transparent en pa de fil de carn Ingredients : 400 g de calamar, 1 cullerada d'oli de sèsam, 1 ceba, 2 cullerades de salsa d'ostres, 8 cullerades de blat de moro en conserva, 1 cullerada de pasta de mongetes, 1 cullerada de salsa de soja, 6 cullerades de salsa d'amanides Procés d'elaboració 1. Talleu els calamars a trossos d'1 cm d'ample i 3 cm de llarg. 2. Talleu la ceba a daus i escorreu el blat de moro en conserva. 3. Barregeu l'amaniment d'amanides, la salsa de soja, la salsa d'ostres, la pasta de mongetes i l'oli de sèsam, després afegiu-ne 1 i deixeu-ho reposar uns 15 minuts. 4. Aboqueu-ne 3 a la paella i fregiu-hi, després afegiu-hi els grans de blat de moro. Mètode 2 Ingredients: 2 rovells d'ou, 50 grams de sucre fi, 500 grams d'oli d'amanida, 50 grams de vinagre blanc. 1. Agafeu un recipient de fons rodó i hi poseu els rovells d'ou i el sucre granulat. 2. Bateu els rovells d'ou i el sucre fi fins que quedin blancs i augmentin de volum, després afegiu-hi aproximadament 1/10 de l'oli d'amanida, i després afegiu-hi 1/10 de l'oli d'amanida en 3 lots cada cop i torneu a barrejar. 3. Quan l'oli d'amanida i el rovell d'ou estiguin completament barrejats, afegiu-hi una mica de vinagre blanc i la textura es farà més fina. 4. Afegiu l'oli d'amanida i el vinagre blanc alternativament i barregeu fins que l'amaniment de l'amanida quedi espess. 5. Si afegiu massa vinagre blanc alhora durant el procés de barreja, l'amaniment de l'amanida serà massa prim En aquest moment, afegiu 1 rovell d'ou per posar remei a la situació Ingredients: oli d'amanida, rovell d'ou (per a 4-6 persones, es poden utilitzar 2-3 rovells d'ou). Escalfeu l'oli d'amanida, aboqueu-lo en un bol quan estigui completament bullint i espereu que es refredi de manera natural. 2. Afegiu-hi una cullerada d'oli d'amanida processat al rovell d'ou, remeneu-ho bé i afegiu-hi una altra cullerada, etc. 3. Després d'afegir oli unes 7 vegades, el rovell d'ou i l'oli d'amanida es convertiran en una amanida blanca i groguenca. Notes: 1. Quan remeneu, mantingueu la mescla en la mateixa direcció. 2. No us impacienteu, afegiu oli d'amanida al rovell d'ou a poc a poc, i no en poseu massa alhora. 3. Les amanides casolanes s'han de menjar immediatament després de fer-les i no s'han de guardar durant molt de temps. |
<<: La diferència entre el fil de carn real i el fil de carn fals
>>: La millor manera de desobstruir els vasos sanguinis
Què és el lloc web del Saló Internacional de l'...
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional d...
El càncer de pell maligne s'ha de tractar tan...
No se li permet tenir relacions sexuals en un mes...
Quina és la pàgina web del Ferreira Football Club?...
Molta gent avui en dia se sent espiritualment bui...
Almenys 58 tipus de malalties del nostre cos són ...
Durant l'embaràs, les funcions corporals de l...
Alguna vegada tens ganes de plorar en el moment q...
A l'estiu calorós, la gent es tornarà molt ir...
Des de la perspectiva de la medicina tradicional ...
A molta gent no li agrada menjar-se la pell de po...
Què és Wotif? Wotif és un lloc web de reserves de ...
El condiloma acuminat oral també és un tipus de c...
Moltes noies estan disposades a provar de cuinar,...