Moltes noies estan disposades a provar de cuinar, però els fums pesats de la cuina arruïnen la seva bella imatge. Més fades trien els seus propis pastissos i galetes, que no només satisfan l'estómac, sinó que també els permeten publicar a WeChat Moments per mostrar les seves habilitats de cuina. Per exemple, el sucre en pols i el sucre granulat es poden substituir mútuament? Les formes físiques són diferents, el sucre en pols és més delicat. El sucre en pols és sucre blanc mòlt en una pols molt fina. No obstant això, el sucre blanc és molt fàcil d'absorbir la humitat i d'aglutinar-se en pols. Per tant, per evitar aquest fenomen, normalment s'afegeix una petita proporció de midó de blat de moro al sucre en pols en el procés de producció per evitar l'aglomeració. Com que el sucre en pols és molt fi, és molt adequat per fer galetes o pastissos. Al mateix temps, com que el procés de cocció requereix sovint el procés de barrejar el sucre i la mantega de manera uniforme i batre'ls, el sucre en pols també és més fàcil de barrejar amb aquests materials per la seva textura fina. Per tant, el sucre en pols és essencial en la cocció! Quan feu productes de forn a casa, si no hi ha sucre en pols i creieu que no és rendible comprar-lo en línia, podeu utilitzar el sucre blanc que normalment teniu a casa per substituir-lo (tenga en compte que és un substitut pur, no obstant això, es recomana no utilitzar sucre blanc com a substitut, en primer lloc, si es posa una fórmula). sucre no és completament igual a 1 gram de sucre blanc. Però algunes persones poden dir que no tenen sucre en pols a casa i que és difícil comprar-lo. En realitat, el mètode és molt senzill i pots fer-ho tu mateix. Només heu de preparar un processador d'aliments (liquadora), 100 grams de sucre blanc (sucre gruixut, sucre fi, sucre de roca estan bé, el sucre de roca funciona millor) i uns 3 grams de midó de blat de moro (el midó de blat de moro es pot substituir per una quantitat igual de farina de blat de moro, la proporció és de 100:3 i la proporció es fa segons les necessitats generals de blat de moro 1% i 3%). Procés d'elaboració: barregeu el sucre blanc preparat i la maizena i poseu-los en una batedora 3 vegades, cada cop durant uns 20 segons. A continuació, tamiseu la pols obtinguda i aboqueu-la en un recipient de vidre tancat. (Si necessiteu sucre en pols molt fi, podeu augmentar el nombre de vegades d'agitació o reduir la quantitat d'agitació cada vegada proporcionalment) Nota especial: quan mengeu sucre en pols, assegureu-vos de no sobredosi, especialment per a persones amb diabetis. |
<<: Com elaborar la llet de cabra en pols de manera més científica
>>: Quins són els inconvenients i els avantatges de rentar-se la cara amb sucre blanc?
Els llavis esquerdats són més habituals a l'h...
Quan mengem peix a la nostra vida diària, podem e...
Moltes persones experimenten dolor de genoll en p...
Què és el lloc web de l'Acadèmia Sibelius? Sib...
L'enquesta va trobar que el nombre de persone...
Què és el lloc web del Grup Lonza? Lonza Group Lim...
Creus que les crispetes i el xiclet són especiali...
Els refredats comuns, el mal de coll o la mala al...
El fetge és un òrgan de desintoxicació important....
El peròxid de benzoíl és en realitat un oxidant f...
Què és Jin Air? Jin Air (진에어; anglès: Jin Air) és ...
El vinagre d'arròs, una ampolla de líquid bla...
Com que la gent d'avui dia està sempre ocupad...
Què és Korea.net? Korea.net és un lloc web de mitj...
Raspallar-se les dents abans d'anar a dormir ...