Coneixes la diferència entre el sucre en pols i el sucre granulat?

Coneixes la diferència entre el sucre en pols i el sucre granulat?

Moltes noies estan disposades a provar de cuinar, però els fums pesats de la cuina arruïnen la seva bella imatge. Més fades trien els seus propis pastissos i galetes, que no només satisfan l'estómac, sinó que també els permeten publicar a WeChat Moments per mostrar les seves habilitats de cuina. Per exemple, el sucre en pols i el sucre granulat es poden substituir mútuament?

Les formes físiques són diferents, el sucre en pols és més delicat. El sucre en pols és sucre blanc mòlt en una pols molt fina. No obstant això, el sucre blanc és molt fàcil d'absorbir la humitat i d'aglutinar-se en pols. Per tant, per evitar aquest fenomen, normalment s'afegeix una petita proporció de midó de blat de moro al sucre en pols en el procés de producció per evitar l'aglomeració.

Com que el sucre en pols és molt fi, és molt adequat per fer galetes o pastissos. Al mateix temps, com que el procés de cocció requereix sovint el procés de barrejar el sucre i la mantega de manera uniforme i batre'ls, el sucre en pols també és més fàcil de barrejar amb aquests materials per la seva textura fina. Per tant, el sucre en pols és essencial en la cocció!

Quan feu productes de forn a casa, si no hi ha sucre en pols i creieu que no és rendible comprar-lo en línia, podeu utilitzar el sucre blanc que normalment teniu a casa per substituir-lo (tenga en compte que és un substitut pur, no obstant això, es recomana no utilitzar sucre blanc com a substitut, en primer lloc, si es posa una fórmula). sucre no és completament igual a 1 gram de sucre blanc.

Però algunes persones poden dir que no tenen sucre en pols a casa i que és difícil comprar-lo.

En realitat, el mètode és molt senzill i pots fer-ho tu mateix. Només heu de preparar un processador d'aliments (liquadora), 100 grams de sucre blanc (sucre gruixut, sucre fi, sucre de roca estan bé, el sucre de roca funciona millor) i uns 3 grams de midó de blat de moro (el midó de blat de moro es pot substituir per una quantitat igual de farina de blat de moro, la proporció és de 100:3 i la proporció es fa segons les necessitats generals de blat de moro 1% i 3%).

Procés d'elaboració: barregeu el sucre blanc preparat i la maizena i poseu-los en una batedora 3 vegades, cada cop durant uns 20 segons. A continuació, tamiseu la pols obtinguda i aboqueu-la en un recipient de vidre tancat. (Si necessiteu sucre en pols molt fi, podeu augmentar el nombre de vegades d'agitació o reduir la quantitat d'agitació cada vegada proporcionalment)

Nota especial: quan mengeu sucre en pols, assegureu-vos de no sobredosi, especialment per a persones amb diabetis.

<<:  Com elaborar la llet de cabra en pols de manera més científica

>>:  Quins són els inconvenients i els avantatges de rentar-se la cara amb sucre blanc?

Recomanar articles

Què tal la London Gazette? Comentaris de la London Gazette i informació del lloc web

Què és la London Gazette? The London Gazette és un...

Enzims microbians

Parlant d'enzims microbians, molts amics no s...

Els nòduls tiroïdals es poden curar sense cirurgia?

En la vida social d'avui, amb la millora del ...

Quin sabó he de fer servir per banyar-me?

Normalment, ens banyem cada dia per mantenir el n...

Com eliminar els punts negres

Els problemes de la pell sempre han preocupat a m...

Quin és el dolor al costat dret de la cara?

Si sovint sentiu dolor al costat dret de la cara,...

Quins són els perills de la pintura en aerosol per al cos humà

Tots sabem que la pintura té una forta olor, que ...

Com s'utilitza una planxa per alisar el cabell?

De fet, hi ha molts noms per a les planxes per al...

Què he de fer si em fa mal l'estómac després de caminar després d'un àpat?

A alguns amics els agrada sortir a passejar despr...

Com es pot corregir un nas tort?

Les característiques facials de tothom s'adqu...