Amb el progrés de la societat hem descobert moltes coses que poden curar malalties sense necessitat de tractament farmacològic, i això és fruit. Els oligoelements i vitamines que contenen les fruites poden mantenir el cos sa. La poma de sucre és una fruita molt famosa i preciosa a Taiwan Com que el seu aspecte s'assembla al cap de Sakyamuni, s'anomena poma de sucre. Per a una fruita tan preuada, has de saber triar la fruita, sinó no valdrà la pena si en compres una de dolenta. Com triar la poma de sucre? 1. Fixa't en la seva forma Els que tenen forma regular i tenen grans són els millors. Si el compreu i el mengeu directament, haureu de triar els verds amb vores lleugerament grogues Si la fruita és una mica tova quan l'espremeu suaument, vol dir que està madura. Si el voleu emmagatzemar uns dies abans de menjar-lo, heu de triar-ne uns de color verd sense vores grogues i amb un aspecte més ferm. Tanmateix, si la poma de sucre està madura naturalment, com més fosca sigui la superfície, millor serà el gust, així que a l'hora de triar, no us agradi només perquè és lleig. 2. Mengeu a temps i trieu-ne de verdes amb les vores una mica grogues i una mica suaus, és a dir, que estiguin cuites. Si el voleu emmagatzemar uns dies abans de menjar, trieu-ne de verds que no siguin grocs i relativament ferms Poden madurar sols al cap d'uns dies, però no es poden refrigerar, ja que no serà fàcil de madurar per si sols després de ser refrigerats. També vés amb compte de no consumir-lo amb productes lactis o aliments rics en proteïnes. 3. La fruita també és la millor combinació. Es pot combinar amb diversos aliments per convertir-se en un menjar deliciós i saludable. Tant saludables com bons per a la pell Aquestes són les maneres més clàssiques de menjar poma amb sucre. L'anterior introdueix breument com triar la poma de sucre. De fet, la selecció de pomes de sucre és similar a la de la majoria de fruites. Només cal mirar el color, l'aspecte, la sensació i, finalment, es pot optar per mirar la carn. No importa quin tipus de fruita sigui, cal utilitzar-la amb moderació. No es pot menjar més a cegues només perquè creieu que és bona. La ingesta excessiva pot causar una càrrega per al cos. |
<<: Quins són els perills de fumar i beure?
>>: Com reduir el dany del fum de segona mà?
Què és Yahoo Nova Zelanda? Yahoo! Nova Zelanda és ...
El cabell ha d'estar ben cuidat, només d'...
Molta gent vol saber la diferència entre l'on...
Les nàusees i la diarrea són dos símptomes molt c...
El mol·luscum contagiosum es pot tractar aplicant...
Durant l'embaràs, el líquid amniòtic és una g...
Els nivells de vida d'avui milloren constantm...
L'urticària artificial és una reacció fisiolò...
Quan anem al supermercat a comprar kiwis, trobare...
Molta gent pensa que borscht i borscht no són el ...
El dolor reumàtic és més freqüent entre les perso...
Què és el lloc web de Shogakukan del Japó? Shogaku...
Les mandonguilles agredolçes són un plat casolà c...
A mesura que el nostre nivell de vida material mi...
Crec que tothom espera poder mantenir-se sempre e...