L'amor de les mestresses de casa per les seves famílies és evident per a tots Com a guardians de les seves famílies, utilitzen l'amor per aïllar tots els factors insegurs i fer que les seves famílies se sentin plenes d'amor i de felicitat. La neteja i la higiene dels aliments es converteixen naturalment en les coses més importants Així que, com a mestressa de casa, saps filtrar els pesticides residuals de les verdures? Consell 1: pelar Les verdures tenen cera a la seva superfície, que absorbeix fàcilment els pesticides. Per tant, les verdures que es poden pelar s'han de pelar abans de menjar-les. Truc 2: Rentar amb aigua En general, les verdures s'han d'esbandir almenys 3-6 vegades amb aigua neta, després remullar-les amb aigua salada lleugera i esbandir-les de nou. Per a les verdures de col, primer podeu tallar-les, posar-les en remull en aigua neta durant 1-2 hores i després esbandir-les amb aigua neta per eliminar els pesticides residuals. Truc 3: rentat alcalí Primer poseu una cullerada petita de pols àlcali (carbonat de sodi anhidre) o glacial alcalí (carbonat de sodi cristal·lí) a l'aigua, remeneu bé i afegiu-hi les verdures. Remullar durant 5-6 minuts, abocar l'aigua alcalina i després esbandida amb aigua neta. Si no hi ha pols alcalí o gel alcalí, es pot utilitzar bicarbonat de sodi, però el temps de remull s'ha d'allargar adequadament, generalment uns 15 minuts. Consell 4: rentar amb detergent Rentar les verdures una vegada amb detergent diluït 300 vegades, després esbandir-les 1-2 vegades amb aigua neta. Això pot eliminar els gèrmens, els ous d'insectes i els pesticides residuals de les verdures. Consell 5: utilitzeu aigua bullint La millor manera d'eliminar alguns pesticides residuals és blanquejar-los. Per exemple, els pebrots verds, la coliflor, les mongetes, l'api, etc. s'han de blanquejar en aigua bullint abans de fregir-los o rostir-los. Consell 6: prendre el sol Mitjançant l'ús de l'efecte multiespectral de la llum solar, alguns pesticides residuals de les verdures es poden descompondre i destruir. D'aquesta manera, les verdures assecades per la llum solar tenen menys residus de pesticides. S'ha determinat que quan les verdures i fruites fresques s'exposen a la llum solar durant 5 minuts, la quantitat residual de pesticides organoclorats i organomercuri es perd en un 60%. Per a les verdures que són fàcils d'emmagatzemar, el millor és deixar-les una estona L'oxigen de l'aire i els enzims de color de les verdures tindran un cert efecte de descomposició sobre els pesticides residuals. Després de comprar les verdures, si es posen a temperatura ambient durant unes 24 hores, la taxa mitjana de desaparició dels pesticides químics residuals és del 5%. A més, rentar les verdures amb aigua d'arròs pot eliminar alguns dels pesticides que queden a les verdures. Actualment, la majoria dels pesticides que s'utilitzen al meu país són pesticides organofosforats com el metil paratió, el phoxim, el diclorvos i el malatió. Aquests pesticides perden la seva toxicitat quan entren en contacte amb substàncies àcides. Remullar les verdures en aigua d'arròs durant uns 10 minuts i després esbandir-les amb aigua neta per reduir els residus de pesticides a les verdures. |
<<: 5 petits moviments per acomiadar-se de les mans i els peus freds
>>: Bany de peus amb llet fresca
Quan es tracta del problema de la caspa, crec que...
Amb l'augment de la pressió social, laboral i...
Hi ha altres tipus d'enteritis. L'enterit...
La quantitat d'esperma que descarrega un home...
Què és Coloriffics? Coloriffics és una marca de sa...
Per diverses raons, algunes persones tenen cicatr...
Quina és la pàgina web del Conservatori de Música ...
La circulació de la sang és un gran problema al q...
Què és el lloc web de Red Bubble? Red Bubble és un...
L'anomenada cara hormonal, també coneguda com...
Les batedores i espremedores en la vida diària só...
Els càlculs enganxats a l'urètre són un símpt...
La columna vertebral és la part més important del...
En general, els homes que han estat treballant du...
A la vida diària, la percepció de la gent del men...