L'oli de coco és realment bo per perdre pes?

L'oli de coco és realment bo per perdre pes?

Recentment, l'oli de coco per a la pèrdua de pes ha estat un tema candent a Internet. Molts cartells van dir que l'han provat ells mateixos i que realment han perdut pes. No obstant això, la majoria de la gent encara dubta de l'autenticitat de l'oli de coco per a la pèrdua de pes, perquè és només un oli de cuina si s'utilitza per cuinar. Aprenem la veritat sobre l'oli de coco per perdre pes!

L'avantatge nutricional més destacat de l'oli de coco: els àcids grassos de cadena mitjana

Com el seu nom indica, l'oli de coco és l'oli que s'extreu de la polpa dels cocoters, pel seu nivell de saturació superior al 90%, té una bona estabilitat, antioxidant i resistència a les altes temperatures, i està mostrant indicis de superació de l'oli d'oliva. Més del 50% d'ells són àcid làuric, que és un àcid gras de cadena mitjana i el component principal del greix de la llet materna. L'àcid làuric pot millorar la immunitat del cos i té fortes propietats antibacterianes contra bacteris, virus i fins i tot paràsits gastrointestinals del cos. És adequat per a nens, persones grans i persones amb immunitat dèbil que són susceptibles a la infecció. A més, l'oli de coco és més assequible que l'oli d'oliva i difícil de falsificar, per la qual cosa és estimat per molta gent.

La veritat sobre l'oli de coco t'ajuda a perdre pes

Abans de parlar d'aquest tema, primer expliquem el concepte de l'efecte tèrmic dels aliments: l'efecte tèrmic dels aliments és el consum de calories causat per menjar En general, l'efecte tèrmic dels hidrats de carboni i els greixos és d'aproximadament un 5%, mentre que l'efecte tèrmic de les proteïnes és d'aproximadament un 30%. Però hi ha una excepció, i és l'oli de coco. Entre tots els greixos, només l'oli de coco té el mateix efecte tèrmic dels aliments que les proteïnes, és a dir, les calories addicionals que es consumeixen en la digestió dels aliments.

A més, l'oli de coco és l'únic oli dels nostres aliments diaris que es compon d'àcids grassos de cadena mitjana. Les molècules de greix de cadena mitjana són més petites que les molècules de greix de cadena llarga en altres aliments i són fàcilment digerides i absorbides pel cos humà. A més, el fetge està més inclinat a utilitzar àcids grassos de cadena mitjana com a font de combustible per a la producció d'energia, millorant així l'eficiència del metabolisme i reduint l'acumulació de greix al cos. Tanmateix, com que la quantitat d'oli que mengeu cada dia és petita, aquesta diferència de calories per si sola no és suficient per baixar de pes!

<<:  La dieta d'aigua salada és bona per a la teva salut?

>>:  El motiu dels braços grossos, has de saber si t'agrada la bellesa

Recomanar articles

Marques de dents a la llengua

La medicina xinesa creu que el revestiment de la ...

Què fer si el càncer de fetge fa metàstasi al fetge

La metàstasi intrahepàtica del càncer de fetge po...

Quins són els tabús de les prunes seques?

Les persones solen menjar prunes com a berenar. L...

L'edema pulmonar és causat per aquests problemes

Hi ha molts tipus d'edema. Alguns són només e...

Puc banyar-me amb vinagre?

Fa molta calor a l'estiu, sempre m'agrada...

Símptomes d'ALT 46 elevat

Símptomes de l'alanina aminotransferasa alta ...

Oli de coco vs oli d'oliva, quin és millor?

L'oli d'oliva és un oli comestible relati...

Per què em sento atapeïda la part posterior del cap?

Moltes persones diuen que se senten atapeïts i pe...

Com netejar les taques d'oli a les jaquetes

Per a aquells que sovint porteu jaquetes de plome...

Què causa la cara groga?

Amb l'augment de la pressió de la vida i el r...

Com s'utilitza una planxa per alisar el cabell?

De fet, hi ha molts noms per a les planxes per al...

Com alleujar el dolor de costelles

El grau de dolor variarà en funció de la gravetat...