Recentment, l'oli de coco per a la pèrdua de pes ha estat un tema candent a Internet. Molts cartells van dir que l'han provat ells mateixos i que realment han perdut pes. No obstant això, la majoria de la gent encara dubta de l'autenticitat de l'oli de coco per a la pèrdua de pes, perquè és només un oli de cuina si s'utilitza per cuinar. Aprenem la veritat sobre l'oli de coco per perdre pes! L'avantatge nutricional més destacat de l'oli de coco: els àcids grassos de cadena mitjana Com el seu nom indica, l'oli de coco és l'oli que s'extreu de la polpa dels cocoters, pel seu nivell de saturació superior al 90%, té una bona estabilitat, antioxidant i resistència a les altes temperatures, i està mostrant indicis de superació de l'oli d'oliva. Més del 50% d'ells són àcid làuric, que és un àcid gras de cadena mitjana i el component principal del greix de la llet materna. L'àcid làuric pot millorar la immunitat del cos i té fortes propietats antibacterianes contra bacteris, virus i fins i tot paràsits gastrointestinals del cos. És adequat per a nens, persones grans i persones amb immunitat dèbil que són susceptibles a la infecció. A més, l'oli de coco és més assequible que l'oli d'oliva i difícil de falsificar, per la qual cosa és estimat per molta gent. La veritat sobre l'oli de coco t'ajuda a perdre pes Abans de parlar d'aquest tema, primer expliquem el concepte de l'efecte tèrmic dels aliments: l'efecte tèrmic dels aliments és el consum de calories causat per menjar En general, l'efecte tèrmic dels hidrats de carboni i els greixos és d'aproximadament un 5%, mentre que l'efecte tèrmic de les proteïnes és d'aproximadament un 30%. Però hi ha una excepció, i és l'oli de coco. Entre tots els greixos, només l'oli de coco té el mateix efecte tèrmic dels aliments que les proteïnes, és a dir, les calories addicionals que es consumeixen en la digestió dels aliments. A més, l'oli de coco és l'únic oli dels nostres aliments diaris que es compon d'àcids grassos de cadena mitjana. Les molècules de greix de cadena mitjana són més petites que les molècules de greix de cadena llarga en altres aliments i són fàcilment digerides i absorbides pel cos humà. A més, el fetge està més inclinat a utilitzar àcids grassos de cadena mitjana com a font de combustible per a la producció d'energia, millorant així l'eficiència del metabolisme i reduint l'acumulació de greix al cos. Tanmateix, com que la quantitat d'oli que mengeu cada dia és petita, aquesta diferència de calories per si sola no és suficient per baixar de pes! |
<<: La dieta d'aigua salada és bona per a la teva salut?
>>: El motiu dels braços grossos, has de saber si t'agrada la bellesa
La medicina xinesa creu que el revestiment de la ...
La metàstasi intrahepàtica del càncer de fetge po...
Les persones solen menjar prunes com a berenar. L...
Hi ha molts tipus d'edema. Alguns són només e...
Es diu que algunes persones experimentaran algune...
Fa molta calor a l'estiu, sempre m'agrada...
Què és el lloc web de la cadena de llibreries Chap...
Símptomes de l'alanina aminotransferasa alta ...
Ens podem trobar amb alguns accidents a la vida, ...
L'oli d'oliva és un oli comestible relati...
Moltes persones diuen que se senten atapeïts i pe...
Per a aquells que sovint porteu jaquetes de plome...
Amb l'augment de la pressió de la vida i el r...
De fet, hi ha molts noms per a les planxes per al...
El grau de dolor variarà en funció de la gravetat...