Menjar patates fregides engreixarà?

Menjar patates fregides engreixarà?

Menjar patates fregides us farà engreixar Aquesta pregunta fa molt de temps que està en la ment de moltes persones, especialment d'aquells "foodies". Les patates fregides mai s'esgoten als supermercats perquè hi ha molta gent que li agrada menjar patates fregides, i la majoria són nens i nenes. Un expert va dir una vegada que el contingut de nicotina a les patates fregides equival a 10 paquets de cigarrets, de manera que molta gent no s'atreveix a menjar-ne després de barallar-se. Però encara hi ha molta gent que no ha deixat de menjar patates fregides.

La majoria de patates fregides es fregeixen, però n'hi ha unes quantes que no estan fregides. Com us podeu imaginar, les patates fregides tenen un alt contingut de greix. A més, un cop fregit, pot portar agents cancerígens, que també és molt perillós. A continuació, parlem amb detall sobre si menjar patates fregides engreixarà.

Les patates fregides són aperitius fets amb patates (conegudes comunament com a patates a Hong Kong). El mètode de preparació és tallar les patates a rodanxes fines, després fregir-les o coure-les fins que estiguin cruixents i amanir-les. A més del condiment més senzill de sal, els diferents sabors de patates fregides disponibles al mercat també estan condimentats amb MSG i diferents espècies. Les patates fregides són una part important del mercat d'aperitius a molts països.

Les patates, la principal matèria primera de les patates fregides, són riques en vitamines B com la vitamina B1, B2, B6 i àcid pantotènic, així com una gran quantitat de cel·lulosa d'alta qualitat. També contenen nutrients com ara oligoelements, aminoàcids, proteïnes, greixos i midó d'alta qualitat. Tanmateix, algunes vitamines del grup B no són tèrmicament estables a altes temperatures i es destrueixen fàcilment durant la cocció.

Les patates fregides comunes s'elaboren tallant patates a rodanxes i processant-les amb oli a altes temperatures, i generalment contenen entre un 30% i un 40% de greix. Segons el gust, algunes marques de patates fregides contenen nivells més alts de sal.

És obvi que menjar patates fregides amb freqüència engreixarà, perquè no només contenen midó, sinó també molt greix. No obstant això, està bé menjar-ne de tant en tant. Tanmateix, no mengeu patates fregides mentre mireu la televisió, sinó menjareu molt sense adonar-vos-en.

Per tant, és millor que cadascú mengi menys patates fregides en el futur, perquè les patates fregides tenen un alt contingut de greixos i calories, si les menges amb freqüència, és probable que causin obesitat o altres problemes, així que és millor que no les mengem. Les patates fregides estan fetes de patates, així que, d'altra banda, el millor és que tothom mengi menys patates a la vida diària.

<<:  Menjar pastís de mongetes engreixarà?

>>:  Valor nutricional del tofu congelat

Recomanar articles

Què fer si la teva llar està humida

Hi ha estacions de pluja de prunes a moltes zones...

Què pots menjar a l'estiu per nodrir els teus ronyons?

La medicina tradicional xinesa creu que els ronyo...

Què tal el de Loehmann? Ressenyes i informació del lloc web de Loehmann

Què és el de Loehmann? Loehmann's és una famos...

Com reduir el greix de l'esquena? Consells per aprimar l'esquena

Avui en dia, hi ha moltes maneres diferents de pe...

Què són les nous de macadàmia?

Què és la nou de macadàmia? És evident que la nou...

Quines són les precaucions per alletar pacients amb infart cerebral?

L'infart cerebral és una malaltia cardiovascu...

Com prevenir i tractar la hiperplàsia òssia de manera més eficaç?

Tothom està familiaritzat amb el problema de la h...

Com tractar la caspa

El cabell és la segona manifestació de l'aspe...

Com eliminar ràpidament la brutícia dutxar-se?

La gent fa moltes coses cada dia, i la seva pell ...