Menjar patates fregides us farà engreixar Aquesta pregunta fa molt de temps que està en la ment de moltes persones, especialment d'aquells "foodies". Les patates fregides mai s'esgoten als supermercats perquè hi ha molta gent que li agrada menjar patates fregides, i la majoria són nens i nenes. Un expert va dir una vegada que el contingut de nicotina a les patates fregides equival a 10 paquets de cigarrets, de manera que molta gent no s'atreveix a menjar-ne després de barallar-se. Però encara hi ha molta gent que no ha deixat de menjar patates fregides.
La majoria de patates fregides es fregeixen, però n'hi ha unes quantes que no estan fregides. Com us podeu imaginar, les patates fregides tenen un alt contingut de greix. A més, un cop fregit, pot portar agents cancerígens, que també és molt perillós. A continuació, parlem amb detall sobre si menjar patates fregides engreixarà. Les patates fregides són aperitius fets amb patates (conegudes comunament com a patates a Hong Kong). El mètode de preparació és tallar les patates a rodanxes fines, després fregir-les o coure-les fins que estiguin cruixents i amanir-les. A més del condiment més senzill de sal, els diferents sabors de patates fregides disponibles al mercat també estan condimentats amb MSG i diferents espècies. Les patates fregides són una part important del mercat d'aperitius a molts països. Les patates, la principal matèria primera de les patates fregides, són riques en vitamines B com la vitamina B1, B2, B6 i àcid pantotènic, així com una gran quantitat de cel·lulosa d'alta qualitat. També contenen nutrients com ara oligoelements, aminoàcids, proteïnes, greixos i midó d'alta qualitat. Tanmateix, algunes vitamines del grup B no són tèrmicament estables a altes temperatures i es destrueixen fàcilment durant la cocció. Les patates fregides comunes s'elaboren tallant patates a rodanxes i processant-les amb oli a altes temperatures, i generalment contenen entre un 30% i un 40% de greix. Segons el gust, algunes marques de patates fregides contenen nivells més alts de sal. És obvi que menjar patates fregides amb freqüència engreixarà, perquè no només contenen midó, sinó també molt greix. No obstant això, està bé menjar-ne de tant en tant. Tanmateix, no mengeu patates fregides mentre mireu la televisió, sinó menjareu molt sense adonar-vos-en. Per tant, és millor que cadascú mengi menys patates fregides en el futur, perquè les patates fregides tenen un alt contingut de greixos i calories, si les menges amb freqüència, és probable que causin obesitat o altres problemes, així que és millor que no les mengem. Les patates fregides estan fetes de patates, així que, d'altra banda, el millor és que tothom mengi menys patates a la vida diària. |
<<: Menjar pastís de mongetes engreixarà?
>>: Valor nutricional del tofu congelat
Què és la xarxa educativa australiana? La xarxa au...
El contingut d'oligoelements com el calci i e...
Els símptomes d'un incendi excessiu del fetge...
Els ulls són les finestres de l'ànima, doncs,...
L'impacte del tabaquisme en les dones embaras...
Les persones senten brunzits a les orelles però n...
La malaltia mental és una mena de patologia. És m...
La paràlisi cerebral és una malaltia molt perjudi...
Què és el lloc web de l'Oficina de Turisme de ...
La llet de soja és una beguda habitual a la vida ...
La fibrosi intersticial pulmonar és una malaltia ...
Com a malaltia del sistema digestiu, la tuberculo...
Hi ha molts ganglis limfàtics al coll, i els gang...
El problema de la gota afecta i afecta seriosamen...
Banyar-se és una cosa que tothom ha de fer, sobre...