No hi ha dubte que el menjar acostuma a anar malament a l'estiu calorós. Per tant, la majoria de famílies utilitzen neveres per emmagatzemar els aliments. Ara fem una ullada a la llista negra d'aliments que poden causar càncer a la nevera. Tens aquests aliments a la teva nevera? cogombre Si els cogombres s'emmagatzemen a la nevera durant molt de temps, patiran de congelació: es tornaran negres, es tornaran suaus i canviaran el seu gust. Els cogombres també creixeran peluts i enganxosos. Com que la temperatura d'emmagatzematge a la nevera és generalment d'entre 4 ℃ i 6 ℃, mentre que la temperatura d'emmagatzematge adequada per als cogombres és de 10 ℃ a 12 ℃, i per als pebrots verds és de 7 ℃ a 8 ℃, no són adequats per a l'emmagatzematge a llarg termini. La temperatura d'emmagatzematge adequada per a cogombres, albergínies, tomàquets, etc. és d'entre 7,2 ℃ i 10 ℃. xocolata Quan es treu la xocolata de la nevera, apareixerà fàcilment gelades blanques a la superfície, que no només perdrà el seu sabor suau original sinó que també facilitarà la reproducció dels bacteris. La millor temperatura per emmagatzemar la xocolata és de 5-18 ℃. Quan la temperatura ambient és massa alta a l'estiu, primer podeu tancar-la amb una bossa de plàstic i després guardar-la a la nevera. En treure'l, no l'obriu immediatament, deixeu-lo tornar lentament a temperatura ambient abans de menjar. pa Durant el procés de cocció del pa, la fracció de cadena recta de midó de la farina ha envellit, per això el pa té una estructura elàstica i suau. A mesura que el pa s'emmagatzema durant més temps, la part de cadena recta de l'amilopectina del pa s'associa lentament, fent que el pa suau es torni dur gradualment. La velocitat de "envelliment" està relacionada amb la temperatura. A baixes temperatures (per sobre del punt de congelació), el pa envelleix més ràpidament i, quan es posa a la nevera, s'endureix encara més ràpidament. peixos El peix no s'ha d'emmagatzemar a la nevera durant molt de temps. La temperatura de refrigeració d'una nevera domèstica és generalment de -15 ℃, i el millor refrigerador només pot arribar a -20 ℃. la qualitat de la carn canviarà, fent-la no comestible. Per tant, el peix no s'ha de guardar massa temps a la nevera. medicina tradicional xinesa No és adequat per ser col·locat a la nevera i es barregen amb altres aliments durant molt de temps, no només envairan fàcilment els materials medicinals, sinó que també es veuran afectats fàcilment per la humitat, la qual cosa destruirà les propietats medicinals dels materials medicinals, per tant, per a alguns materials medicinals preciosos, com ara el ginseng, la corna de cérvol, la codonodia, etc. es pot col·locar en una ampolla de vidre neta i, a continuació, posar-hi una quantitat adequada d'arròs glutinós que s'ha fregit a foc lent fins a un color groc fosc, i després posar-lo després que s'hagi refredat, segellar bé el tap de l'ampolla i col·locar-lo en un lloc fresc i ventilat. Pastissos de lluna sobrants Els mooncakes són pastissos al forn elaborats amb ingredients com farina, oli, sucre i fruits secs. Els productes de forn no s'han d'emmagatzemar a la nevera. Tot i que per a algunes varietats de pastissos de lluna, posar-los a la nevera pot allargar la seva vida útil, encara afectarà el seu sabor. Això es deu al fet que el midó de les matèries primeres del pastís de lluna madura i es torna suau després de la cocció. En condicions de baixa temperatura, el midó madur alliberarà aigua i envelleix (és a dir, "regenerat"), fent que el pastís de lluna sigui dur i empitjori el sabor. Hi ha sis tabús per emmagatzemar i congelar aliments: 1. Els aliments calents no s'han de posar mai en una nevera en funcionament. 2. Quan emmagatzemeu els aliments, no els guardeu massa ni massa atapeïts per facilitar la convecció d'aire fred, reduir la càrrega de la unitat, allargar-ne la vida útil i estalviar electricitat. 3. Els aliments crus i els cuinats no s'han de barrejar per mantenir la higiene. 4. Segons els requisits de temps i temperatura d'emmagatzematge dels aliments, feu un ús racional de l'espai dins de la caixa. 5. El peix, la carn i altres aliments frescos no es poden posar a la nevera sense ser processats. El peix i la carn frescos s'han d'embolicar en bosses de plàstic i emmagatzemar-los al congelador. Les verdures i les fruites s'han d'eixugar de la humitat a la superfície exterior, col·locar-les a la part inferior de la caixa i emmagatzemar-les a una temperatura superior a zero. 6. No poseu begudes líquides embotellades al congelador per evitar que les ampolles es trenquin. S'ha de col·locar a la nevera o en un prestatge de la porta, i és millor emmagatzemar-lo a una temperatura d'uns 4 °C. Les neveres que emmagatzemen aliments no han d'emmagatzemar també productes químics. Resulta que hi ha aquests tabús a l'hora d'emmagatzemar els aliments a la nevera. |
<<: El bany de peus de porro cura el peu d'atleta
>>: No et rasquis el cuir cabellut amb les ungles quan et rentis els cabells
Si teniu úlceres orals a llarg termini, hauríeu d...
Què és el lloc web de l'Agència Espacial Brasi...
La majoria de les persones infectades amb sida te...
L'aigua és la font de la vida i la gent no po...
Què és Legendary Pictures? Legendary Pictures és u...
El cos humà acceptarà qualsevol cosa que mengi o ...
La llengua és un òrgan molt important en el nostr...
El granat és una joia molt comuna avui en dia. El...
El te de bardana té un bon efecte en l'expuls...
Moltes persones es veuen preocupades per la decol...
La rinitis, també coneguda com rinitis al·lèrgica...
Encara que els agents de neteja d'escuma s...
L'orina sempre té una olor lleugerament sembl...
Es pot dir que la solitud és una emoció, així com...
Sovint es diu que la medicina xinesa és la millor...