El cranc és un aliment que a molta gent li agrada menjar. Hi ha moltes maneres de cuinar-los, com ara sofregir-los, bullir-los, cuinar-los al vapor o fer-ho. Tot i que els crancs són deliciosos, les persones amb al·lèrgies haurien de menjar menys, en cas contrari, és fàcil de causar al·lèrgies. Els crancs són de naturalesa freda i no s'han de menjar amb alguns aliments freds. El primer mètode per rentar crancs: 1. Primer, prepareu mitja palangana d'aigua neta i un raspall de dents vell. 2. Col·loqueu els crancs per netejar-los. No us preocupeu perquè els crancs corren, ja que poden submergir-se a l'aigua. Alguns crancs s'esgotaran, només cal agafar-los o portar-los a l'aigua i al cap d'un temps estaran tranquils. Remullar durant uns deu minuts i després rentar. 3. Agafa el cranc pels seus costats i utilitza un raspall de dents per netejar-li vigorosament l'esquena, l'abdomen i la boca. 4. A continuació, netegeu ambdós costats del cranc i la base dels seus peus i urpes. 5. Aquest és el pas més crític, i no pots ser tímid. Agafeu les urpes (utilitzeu el mànec d'un raspall de dents per aixecar l'articulació de les urpes des de baix cap amunt, i utilitzeu el dit polze i índex per agafar les urpes a la base de les urpes. Per a alguns crancs ferotges, premeu o colpeja les urpes unes quantes vegades primer), obriu la coberta abdominal i extreu els excrements des de l'interior fins a l'exterior. 6. Netegeu la brutícia de la coberta de la panxa del cranc i les pinces del cranc Ara es neteja. 7. Poseu els crancs nets en una olla amb mitja olla d'aigua neta (si no hi afegiu aigua, els crancs correran.) Després de rentar-los tots, ompliu-lo amb aigua neta i deixeu-ho en remull durant uns deu minuts abans d'esbandir-los. Què tal? És bastant fàcil menjar crancs nets. El segon mètode per rentar crancs: Si us fa por que us pessiguen els crancs, primer prepareu una conca d'aigua calenta a uns 45 graus, és a dir, l'aigua no s'ha de sentir calenta en posar-hi la mà (si fa massa calor, cauran les potes del cranc). Poseu els crancs un a un a l'aigua amb la panxa cap amunt. Quan es giren, ja s'han ofegat amb l'aigua calenta i s'han desmaiat. L'avantatge de fer-ho és que el cranc es desmaiarà i no us pessigarà els dits quan el manipuleu, i no afectarà la delicia del cranc. A continuació, seguiu els passos de neteja. 1. Si esteu cuinant els crancs al vapor, no cal que els lligueu. Simplement col·loqueu els crancs amb la panxa cap amunt al vapor. Però personalment crec que la carn de cranc al vapor és seca, no fresca i té una olor de peix. 2. Si coeu el cranc, no us haureu de preocupar que el cranc s'enganxi a la tapa de l'olla. Quan cuineu crancs, afegiu-hi una mica de sal (podeu afegir-ne més), ceba i gingebre. Després de bullir, afegiu-hi una mica de vi de cuina. La sopa de cranc es pot fer servir per fer fideus o sopa. 3. Si aneu a coure el cranc, el podeu picar directament a la taula de tallar. A continuació, col·loqueu la part tallada del cranc sobre una barreja de midó 2:1 i farina seca per evitar que es perdi el suc del cranc, després fregiu-la en una paella amb oli, afegiu-hi condiments i espècies i deixeu-ho coure. Però personalment penso que aquesta manera de menjar crancs peluts (com els crancs picants) perd la frescor dels crancs i pot ser que no sigui adequada per al gust de la gent del sud del riu Yangtze. |
<<: L'avortament i la cirurgia de pòlips cervicals es poden fer conjuntament?
>>: Quines són algunes maneres de mantenir els crancs vius més temps?
El plàtan és una fruita habitual a la vida diària...
1. Desinfectant de mans antibacterià Els desinfec...
Actualment, tant si es tracta d'una ciutat co...
Els escalfadors de mans són un producte d'esc...
En la nostra vida diària, sempre ens atreuen els ...
Algunes persones diuen que la radiació de l'e...
Crec que alguns amics han tingut una experiència ...
Què és el lloc web del Consell d'Estabilitat F...
Quan és el millor moment per beure aigua amb mel,...
Per al cos d'una dona, els pits són una part ...
Tothom patirà diverses malalties a la vida, i emm...
Què causa mal d'esquena i mal de natges? De f...
A la vida diària, si consumeixes sovint begudes f...
Crec que molta gent no sap com fer la respiració ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Brighton?...