El cranc és un tipus de marisc molt estimat per la gent. La tardor és el moment en què els crancs són més deliciosos i nutritius. Quan comprem crancs, acostumem a comprar crancs vius Després de comprar-los, molta gent els conservarà a l'aigua perquè puguin escopir l'aigua, doncs, com podem conservar-los perquè puguin viure més temps? Com mantenir els crancs vius més temps 1. Lligar els crancs i posar-los a la nevera, preferiblement sobre la capa amb les fruites. Col·loqueu una tovallola humida a sobre dels crancs (no l'escarregueu massa) i no doblegueu les tovalloles. Això l'estalviarà una estona. 2. Puja els crancs amb aigua, si els crancs són massa prims o els vols guardar una estona, pots donar-los de menjar amb llavors de sèsam o ous batuts i afegir-hi una mica de vi d'arròs per engreixar-los. 3. Mantenir-lo humit No és cap problema per sobreviure durant una o dues setmanes. Com conservar crancs vius 1. Emmagatzemar els crancs a la nevera Trobeu una caixa d'escuma adequada segons la mida del congelador de la vostra nevera i poseu-la al congelador amb antelació per veure si hi cabe. A continuació, lligueu les potes i els peus del cranc i poseu-lo en una caixa d'escuma. Col·loqueu-los junts un a un, intenteu omplir una capa i després afegiu-ne més. Afegiu aigua a la caixa d'escuma fins que l'aigua cobreixi la superfície dels crancs. A continuació, tapeu la caixa d'escuma i poseu-la al congelador de la nevera. Quan vulguis menjar crancs, només cal treure'ls i descongelar-los. Aquesta manera de conservar els crancs pot garantir la frescor dels crancs en la màxima mesura. 2. Conservació de crancs en basses temporals Si compreu més crancs dels que podeu menjar en tres o cinc dies, no podeu utilitzar el mètode anterior per emmagatzemar crancs vius. La millor manera és utilitzar la vostra pròpia banyera com a piscina d'emmagatzematge temporal i deixar que els crancs la gaudeixin primer: perquè les parets de la banyera són llises, els crancs no poden escapar-los suaument i ompliu-los el cranc amb aigua s, poden respirar a la superfície de l'aigua, depenent del temps d'emmagatzematge i de la quantitat, podeu afegir una petita quantitat de peixos i gambes. Amb aquest mètode, els crancs generalment es poden emmagatzemar durant més de 7 dies o més. Recordatori especial: si no el mengeu immediatament, no el renteu amb aigua, en cas contrari el cranc morirà. Si la temperatura interior no supera els 15 ℃, no cal posar-la a la nevera. En circumstàncies normals, es pot emmagatzemar durant 5-7 dies, però el cranc s'aprimarà si s'emmagatzema durant massa temps. El sabor no es veurà afectat si es menja en 3 dies. |
<<: Com netejar els crancs de manera més neta
>>: Es poden menjar Dongzao i cranc junts?
Algunes persones senten picor al cos a la tardor ...
Què és la Universitat Charles Sturt? La Universita...
Per als joves d'avui, el nombre de pacients q...
És molt important que cadascú de nosaltres tingui...
El tractament de la trombocitopènia vírica s'...
L'alanina aminotransferasa al cos és una subs...
El vi de Five Elements Health és un aliment de sa...
L'antitrombina és un factor actiu en la sang ...
Què és Kalyani Group? Kalyani Group és una conegud...
Què és el lloc web d'EgyptAir? Egypt Air és la...
Hi ha molts vins negres falsos al mercat, i fins ...
Com diu la dita: "Els homes depenen del menj...
En realitat, el goll no és una malaltia genètica,...
Els pacients amb abscés perianal són propensos a ...
Què és 2 hores de sucre en la sang després de din...