Com reduir la pèrdua de nutrients en fer suc?

Com reduir la pèrdua de nutrients en fer suc?

Les fruites i verdures són abundants en aquesta temporada, i beure un got de suc de fruites i verdures acabat d'esprémer és refrescant. Avui en dia, els "espremedors" i els "pulpers" són populars. Alguns d'ells afirmen ser capaços de trencar les cèl·lules i facilitar l'absorció dels nutrients, mentre que d'altres afirmen que són capaços d'eliminar la contaminació per metalls pesants i retenir els nutrients de la fruita... Són fiables aquestes afirmacions?

El suc perd nutrients?

Per descomptat, la principal pèrdua és la pèrdua de vitamines i antioxidants, fins i tot si el beu immediatament després d'esprémer. Això es deu al fet que les cèl·lules de fruites i verdures tenen ultraestructures complexes. És com una unitat amb moltes habitacions Cada habitació té la seva pròpia funció i conté coses diferents, de manera que no es poden barrejar. Per exemple, la vitamina C no s'ha de trobar amb diverses oxidases, en cas contrari interactuaran entre elles. Tanmateix, quan s'extreu el suc, les fulles giratòries destrueixen totes les cèl·lules i tot es barreja. D'aquesta manera, la vitamina C es troba amb múltiples oxidases i de forma natural pateix grans pèrdues.

A més de la vitamina C, els ingredients antioxidants com els flavonoides i les antocianines també es perdran en diferents graus. Pel que fa a la fibra insoluble, per descomptat, no arribarà al suc. Els elements insolubles com el calci també seran retinguts a l'escòria.

Quant de temps puc conservar el suc després d'esprémer-lo?

Si el suc no es bull, s'ha de beure immediatament després d'esprémer i no es pot emmagatzemar. Es pot dir que la pèrdua de vitamines i antioxidants augmenta cada minut. Si l'enzim s'ha inactivat després d'escalfar-lo i després d'exprimir el suc, hauria d'estar bé emmagatzemar-lo en un recipient tancat a la nevera durant un dia. Aneu amb compte de minimitzar el contacte entre el suc i l'aire per evitar l'oxidació i la decoloració.

El suc que no es blanqueja es tornarà marró molt fàcilment. El marró no vol dir que les fruites i verdures siguin tòxiques o nocives, i encara es poden beure, només vol dir que els ingredients que promouen la salut dels polifenols de les fruites i verdures s'oxiden quan s'exposen a l'oxigen i l'efecte antioxidant disminuirà. Al mateix temps, el sabor canviarà gradualment durant l'emmagatzematge i perdrà la seva frescor i delicioses originals.

Com reduir la pèrdua de nutrients en fer suc?

Molta gent no sap que en la producció comercial de sucs de fruites i verdures, sovint s'han de blanquejar les fruites i verdures. És a dir, les fruites i verdures s'han de blanquejar lleugerament en aigua bullint per "matar" les oxidases i estovar lleugerament els teixits abans de treure'ls el suc. Això no només redueix la pèrdua de vitamines i augmenta el rendiment del suc, sinó que també fa que el suc tingui un color brillant i tingui menys probabilitats de tornar-se marró. Especialment aquelles verdures que no són àcides, com les pastanagues, les verdures, l'api i el blat de moro dolç, s'han de blanquejar abans de treure el suc.

He de menjar el residu després de treure el suc?

Si teniu previst menjar-ne el residu, òbviament tindrà molt mal gust. Com que us menjareu el residu de totes maneres, per què molestar-vos a fer suc, no seria millor menjar-se només les fruites i verdures sencers. El residu és ric en fibra, que és bo per a les persones que necessiten alleujar el restrenyiment i regular els lípids a la sang, però no és adequat per a aquells que són propensos a la diarrea i la inflor.

Beure suc de fruites i verdures engreixarà?

En comparació amb les fruites fresques, d'una banda, la fibra dietètica i alguns ingredients que promouen la salut de les fruites s'eliminen durant el procés de producció de sucs, d'altra banda, el contingut de sucre del suc de poma i el suc de taronja és superior al 8%, i el contingut de sucre del suc de raïm pot arribar fins i tot al 15-20% de la beguda dolça e 16-40 grams de sucre 40 grams de sucre equivalen a mig bol d'arròs.

A més, la fruita es troba en estat sòlid i s'ha de mastegar, de manera que l'estómac es buida lentament mentre que el suc de fruita està en estat líquid i no requereix mastegar, de manera que es buida ràpidament de l'estómac i s'absorbeix ràpidament als intestins. La velocitat de beure suc és molt més ràpida que la velocitat de menjar fruita, mentre que la sensació de sacietat provocada per beure suc és molt menor que la sensació de sacietat que aporta menjar fruita.

Per tant, és millor per a aquells que volen perdre pes menjar el menjar sencer no és una opció ideal.

<<:  Set maneres de rejovenir els vasos sanguinis

>>:  9 bons hàbits per fer-te just i rosat

Recomanar articles

Quines són les maneres d'eliminar les taques de floridura amb pasta de dents?

Per eliminar les taques de floridura, diferents p...

Quins són els símptomes d'una ruptura del tendó del dit?

La ruptura del tendó del dit està relacionada amb...

Què passa amb Shop.it? Revisió i informació del lloc web de Shop.it

Què és Shop.it? Shop.it és un lloc de compres popu...

Quin menjar és bo per a la mucositat dels ulls

Si l'excés de mucositat ocular és causada per...

Quins són els motius de la suor quan dorm a la nit?

Crec que alguns amics suen mentre dormen, però no...

Quins són els símptomes habituals de la sinusitis etmoïdal?

Els pacients amb sinusitis etmoïdal solen experim...

Un coll llarg significa mort.

Tot i que moltes persones ara presten atenció a l...

El dessecant és tòxic?

El dessecant ja és un element comú a la nostra vi...

Quins són els signes de vessament pericàrdic?

El vessament pericàrdic és una malaltia comuna, j...

L'aigua de gingebre pot prevenir la caiguda del cabell?

La pèrdua del cabell sembla ser un problema cente...

Com saber si teniu paràsits als intestins

Les malalties causades per paràsits que viuen a l...

Quins són els efectes secundaris de l'autohemoteràpia?

Hi ha molts mètodes de tractament que es poden ut...

Coll i espatlles rígides? Això ho suavitzarà.

A la vida, moltes persones experimentaran colls i...