Com reduir la pèrdua de nutrients en fer suc?

Com reduir la pèrdua de nutrients en fer suc?

Les fruites i verdures són abundants en aquesta temporada, i beure un got de suc de fruites i verdures acabat d'esprémer és refrescant. Avui en dia, els "espremedors" i els "pulpers" són populars. Alguns d'ells afirmen ser capaços de trencar les cèl·lules i facilitar l'absorció dels nutrients, mentre que d'altres afirmen que són capaços d'eliminar la contaminació per metalls pesants i retenir els nutrients de la fruita... Són fiables aquestes afirmacions?

El suc perd nutrients?

Per descomptat, la principal pèrdua és la pèrdua de vitamines i antioxidants, fins i tot si el beu immediatament després d'esprémer. Això es deu al fet que les cèl·lules de fruites i verdures tenen ultraestructures complexes. És com una unitat amb moltes habitacions Cada habitació té la seva pròpia funció i conté coses diferents, de manera que no es poden barrejar. Per exemple, la vitamina C no s'ha de trobar amb diverses oxidases, en cas contrari interactuaran entre elles. Tanmateix, quan s'extreu el suc, les fulles giratòries destrueixen totes les cèl·lules i tot es barreja. D'aquesta manera, la vitamina C es troba amb múltiples oxidases i de forma natural pateix grans pèrdues.

A més de la vitamina C, els ingredients antioxidants com els flavonoides i les antocianines també es perdran en diferents graus. Pel que fa a la fibra insoluble, per descomptat, no arribarà al suc. Els elements insolubles com el calci també seran retinguts a l'escòria.

Quant de temps puc conservar el suc després d'esprémer-lo?

Si el suc no es bull, s'ha de beure immediatament després d'esprémer i no es pot emmagatzemar. Es pot dir que la pèrdua de vitamines i antioxidants augmenta cada minut. Si l'enzim s'ha inactivat després d'escalfar-lo i després d'exprimir el suc, hauria d'estar bé emmagatzemar-lo en un recipient tancat a la nevera durant un dia. Aneu amb compte de minimitzar el contacte entre el suc i l'aire per evitar l'oxidació i la decoloració.

El suc que no es blanqueja es tornarà marró molt fàcilment. El marró no vol dir que les fruites i verdures siguin tòxiques o nocives, i encara es poden beure, només vol dir que els ingredients que promouen la salut dels polifenols de les fruites i verdures s'oxiden quan s'exposen a l'oxigen i l'efecte antioxidant disminuirà. Al mateix temps, el sabor canviarà gradualment durant l'emmagatzematge i perdrà la seva frescor i delicioses originals.

Com reduir la pèrdua de nutrients en fer suc?

Molta gent no sap que en la producció comercial de sucs de fruites i verdures, sovint s'han de blanquejar les fruites i verdures. És a dir, les fruites i verdures s'han de blanquejar lleugerament en aigua bullint per "matar" les oxidases i estovar lleugerament els teixits abans de treure'ls el suc. Això no només redueix la pèrdua de vitamines i augmenta el rendiment del suc, sinó que també fa que el suc tingui un color brillant i tingui menys probabilitats de tornar-se marró. Especialment aquelles verdures que no són àcides, com les pastanagues, les verdures, l'api i el blat de moro dolç, s'han de blanquejar abans de treure el suc.

He de menjar el residu després de treure el suc?

Si teniu previst menjar-ne el residu, òbviament tindrà molt mal gust. Com que us menjareu el residu de totes maneres, per què molestar-vos a fer suc, no seria millor menjar-se només les fruites i verdures sencers. El residu és ric en fibra, que és bo per a les persones que necessiten alleujar el restrenyiment i regular els lípids a la sang, però no és adequat per a aquells que són propensos a la diarrea i la inflor.

Beure suc de fruites i verdures engreixarà?

En comparació amb les fruites fresques, d'una banda, la fibra dietètica i alguns ingredients que promouen la salut de les fruites s'eliminen durant el procés de producció de sucs, d'altra banda, el contingut de sucre del suc de poma i el suc de taronja és superior al 8%, i el contingut de sucre del suc de raïm pot arribar fins i tot al 15-20% de la beguda dolça e 16-40 grams de sucre 40 grams de sucre equivalen a mig bol d'arròs.

A més, la fruita es troba en estat sòlid i s'ha de mastegar, de manera que l'estómac es buida lentament mentre que el suc de fruita està en estat líquid i no requereix mastegar, de manera que es buida ràpidament de l'estómac i s'absorbeix ràpidament als intestins. La velocitat de beure suc és molt més ràpida que la velocitat de menjar fruita, mentre que la sensació de sacietat provocada per beure suc és molt menor que la sensació de sacietat que aporta menjar fruita.

Per tant, és millor per a aquells que volen perdre pes menjar el menjar sencer no és una opció ideal.

<<:  Set maneres de rejovenir els vasos sanguinis

>>:  9 bons hàbits per fer-te just i rosat

Recomanar articles

És greu el sucre en la sang? Quines conseqüències té?

Les proves de sucre en sang són un indicador per ...

Com menjar lligabosc i els seus efectes

Tothom està familiaritzat amb el lligabosc, i mol...

Què passa amb JSTOR? Revisions de JSTOR i informació del lloc

Què és JSTOR? JSTOR (Journal STORage) és una base ...

Suspensió facial per eliminar les arrugues i mantenir-te jove per sempre

El que més preocupa a les dones és el problema de...

Tinc un nus al coll que em fa mal quan el prem Què està passant?

Per què em fa mal quan prem un bony al coll? La m...

Quines són les maneres efectives de protegir els teus ronyons?

Els ronyons humans són responsables del metabolis...

Com sentir-se bé

Estar de bon humor és molt important per a cadasc...

Quins són els símptomes de la meningitis?

Després de l'aparició de la meningitis, els s...

Quines són les característiques de l'arítmia sinusal?

L'arítmia sinusal es produeix sovint en nadon...

Com corregir el geperut

El geperut és una deformitat espinal comuna causa...

Quina és la millor manera d'alleujar la fatiga de conducció?

La majoria dels treballadors d'oficina han d&...

Quantes calories consumeix una dutxa?

Per baixar de pes, sovint calculem les calories q...

Com tractar la síndrome de Guillain-Barré greu

La síndrome de Guillain-Barré és una malaltia aut...