Cada tardor és l'època en què madura el raïm, moltes persones se senten segurs per beure vi casolà, però, el contingut de metanol és relativament alt, perjudicarà el cos. Es pot eliminar el metanol escalfant vi casolà? 1. El vi elaborat a casa és propens a que el metanol superi l'estàndard, així que com reduir el metanol del vi? Els experts del sector van dir que des del punt de vista químic, tant si es tracta de vi casolà com d'un altre vi, sempre que sigui casolà i es vulgui reduir el seu metanol, es pot optar per escalfar-lo. Com que el punt d'ebullició del metanol és proper als 30 ℃, sempre que s'escalfi a 30 ℃-40 ℃, el metanol s'evaporarà a mesura que augmenta la temperatura. 2. L'escalfament aquí no vol dir posar el vi directament a l'estufa per escalfar-lo Encara que el metanol s'evaporarà, l'alta temperatura també afectarà el gust. Es recomana que els ciutadans aboquin el vi que volen beure en un recipient abans de beure vi casolà, després posen el recipient en una tassa o una galleda termo i, a continuació, aboquen aigua bullint a la tassa o a la galleda per escalfar-la. Des del punt de vista físic, l'aigua bullint és generalment al voltant dels 90 °C. Es necessita un procés per transferir la seva calor del termo al recipient del vi, en realitat, no augmenta la temperatura del vi i no afecta el gust com l'escalfament directe. Maneres de reduir la producció de metanol Primer, afegiu-hi una mica de llevat d'alta puresa. El vi s'elabora mitjançant fermentació natural. Per tant, massa bacteris i microorganismes a l'aire o als recipients poden produir més metanol i oli de fusel. L'addició de llevat pot prevenir el creixement de bacteris de deteriorament. Així, el contingut de metanol es redueix. En segon lloc, trieu raïm fresc i no corromput. L'elecció del raïm pot provocar intoxicació. Perquè el raïm es ruixa amb pesticides durant el seu procés de creixement. Per tant, quan feu vi casolà, assegureu-vos de rentar bé el raïm. A més, trieu raïm fresc. Algunes persones deliberadament no el renten a fons, dient que és per permetre la fermentació microbiana a la superfície. Aquesta pràctica no és aconsellable. Com va esmentar la senyora Li més amunt, també està mal fer vi amb raïms que estan a punt d'anar malament. En tercer lloc, assegureu-vos que el recipient estigui net. El millor és triar recipients de vidre, ceràmica o altres. L'elecció del contenidor és fonamental. Tot el procés d'elaboració de cervesa requereix l'ús de molts recipients. Entre ells, el més important és el fermentador. La fermentació en recipients com el vidre i la ceràmica és la més segura i fiable. Els lectors han de recordar que no s'han d'utilitzar recipients d'acer inoxidable o ferro com a recipients de fermentació. En cas contrari, es pot preparar verí. En quart lloc, s'ha de garantir la higiene i la neteja. El temps de fermentació sol durar 7 dies. Durant aquest procés, si el raïm està infectat per bacteris, és probable que es podriguin. Alternativament, si el fermentador no es neteja correctament o el recipient no està net durant l'agitació, es pot produir una infecció bacteriana. En aquest moment, els lectors han de prestar especial atenció. Durant el procés d'elaboració, assegureu-vos de mantenir nets els recipients i les mans. "Sense aigua i sense oli" és el millor efecte. En cinquè, controleu la temperatura. Una temperatura massa alta pot provocar mutacions enzimàtiques i produir substàncies tòxiques. |
<<: Com esterilitzar el vi negre casolà
>>: Com eliminar el metanol del vi casolà
A la vida, sempre fem servir alguns articles peti...
El crisantem és un aliment vegetal Els seus ingre...
En general, sempre ens queixem que no ens netegem...
Moltes persones solen experimentar un entumiment ...
A mesura que baixa la temperatura, la resistència...
Què és el lloc web de Bust? BUST és una coneguda r...
La tardor és la millor època per menjar crancs. E...
Els moniatos i els plàtans semblen dos aliments e...
Quin és el lloc web del Consolat General de Polòni...
Què és la Universitat Jònia? La Universitat Jònica...
Algunes dones embarassades poden trobar que les p...
El ronyó és un òrgan amb una funció especialment ...
Moltes amigues tenen expectatives molt altes per ...
La gastroptosi és una malaltia estomacal comuna q...
Algunes persones sempre experimenten una opressió...