Amb la millora gradual dels nivells de vida, a moltes persones els agrada fer una mica de vi en el seu temps lliure i, de vegades, donar-li una mica de vi als altres. Tot i que tothom sent que és segur beure el vi que elaboren per ells mateixos, hi ha moltes coses a les quals cal prestar atenció en el procés d'elaboració del vi, com ara com esterilitzar en el procés d'elaboració de vi negre. Com esterilitzar el vi negre casolà 1. Per evitar residus bacterians en el vi, hem de començar des del primer pas El rentat del raïm és molt important. En general, poden haver-hi residus de plaguicides al raïm, així que hem de rentar-los repetidament amb aigua de l'aixeta i eliminar el raïm podrit la tapa a voluntat per evitar l'entrada de deixalles i la producció de bacteris. 2. En resum, és impossible no tenir gens de bacteris, però hem d'intentar evitar l'aparició de bacteris a cada pas. Notes sobre el vi casolà 1. Control de temperatura ambient de fermentació No col·loqueu el recipient en un lloc sobreescalfat. La temperatura de fermentació adequada per al vi negre és de 28 ℃ a 32 ℃ i la temperatura de fermentació del vi blanc és d'uns 20 ℃. Generalment, la fermentació dura de 3 a 7 dies, les pells i els residus suren i es separen completament del suc, després es filtren amb gasa, i el suc de raïm es segella durant una setmana aproximadament. 2. El vi s'ha d'elaborar amb suc original Afegir aigua o vi seria un error. El vi d'elaboració pròpia produirà gas durant el procés de fermentació No utilitzeu mai ampolles de plàstic, utensilis de ferro, alumini, coure, etc. Utilitzeu bótes de fusta o recipients d'acer inoxidable, i no els ompliu. Introduïu un tub en forma d'U a la coberta de segellat per escapar l'aire i el diòxid de sofre es descarregarà juntament amb el gas de fermentació. 3. La quantitat de polpa abocada no ha de superar els 4/5 del volum del recipient de fermentació. Els tubs de fermentació s'han d'instal·lar durant el procés de fermentació. El vi elaborat a casa produirà diòxid de carboni durant el procés de fermentació. 4. El millor és triar un pot de ceràmica opaca per fer vi. Si el pot que utilitzeu és un pot de vidre transparent, haureu de cobrir el pot amb una bossa de plàstic negre durant el procés de fermentació. Quan feu vi, heu de parar atenció per evitar fuites d'aire i floridura Si trobeu que el vi a casa està florit, netejar-lo a temps i no beure'l. Si no tens coneixements sobre les tècniques d'elaboració del vi, també es recomana no fer vi a casa. |
<<: Les llavors de lotus fresques es poden menjar crues?
>>: Es pot eliminar el metanol escalfant vi casolà?
Parlant de longevitat, gairebé cada any algú actu...
L'aparició de càlculs renals no és casual, si...
Què és Miami University Oxford? La Universitat de ...
Si els ulls són finestres a l'ànima, els llav...
Si ves llàgrimes sovint, cal estar alerta. Per ex...
El dany del formaldehid és relativament gran, esp...
Per als amics amb trastorn obsessiu-compulsiu, l&...
Si els homes tenen impotència o diverses disfunci...
Els pacients amb constitució al·lèrgica sovint te...
Què és el lloc web de Stobran? Storebrand és una c...
A la vida diària, el pebrot és un condiment comú....
La presència d'hemorroides pot afectar la sal...
Quan fa calor, seria molt refrescant seure a la p...
La majoria dels estómacs de porc es poden guisar ...
El filet de porc es pot convertir en una varietat...