Com esterilitzar el vi negre casolà

Com esterilitzar el vi negre casolà

Amb la millora gradual dels nivells de vida, a moltes persones els agrada fer una mica de vi en el seu temps lliure i, de vegades, donar-li una mica de vi als altres. Tot i que tothom sent que és segur beure el vi que elaboren per ells mateixos, hi ha moltes coses a les quals cal prestar atenció en el procés d'elaboració del vi, com ara com esterilitzar en el procés d'elaboració de vi negre.

Com esterilitzar el vi negre casolà

1. Per evitar residus bacterians en el vi, hem de començar des del primer pas El rentat del raïm és molt important. En general, poden haver-hi residus de plaguicides al raïm, així que hem de rentar-los repetidament amb aigua de l'aixeta i eliminar el raïm podrit la tapa a voluntat per evitar l'entrada de deixalles i la producció de bacteris.

2. En resum, és impossible no tenir gens de bacteris, però hem d'intentar evitar l'aparició de bacteris a cada pas.

Notes sobre el vi casolà

1. Control de temperatura ambient de fermentació

No col·loqueu el recipient en un lloc sobreescalfat. La temperatura de fermentació adequada per al vi negre és de 28 ℃ a 32 ℃ i la temperatura de fermentació del vi blanc és d'uns 20 ℃. Generalment, la fermentació dura de 3 a 7 dies, les pells i els residus suren i es separen completament del suc, després es filtren amb gasa, i el suc de raïm es segella durant una setmana aproximadament.

2. El vi s'ha d'elaborar amb suc original

Afegir aigua o vi seria un error. El vi d'elaboració pròpia produirà gas durant el procés de fermentació No utilitzeu mai ampolles de plàstic, utensilis de ferro, alumini, coure, etc. Utilitzeu bótes de fusta o recipients d'acer inoxidable, i no els ompliu. Introduïu un tub en forma d'U a la coberta de segellat per escapar l'aire i el diòxid de sofre es descarregarà juntament amb el gas de fermentació.

3. La quantitat de polpa abocada no ha de superar els 4/5 del volum del recipient de fermentació.

Els tubs de fermentació s'han d'instal·lar durant el procés de fermentació. El vi elaborat a casa produirà diòxid de carboni durant el procés de fermentació.

4. El millor és triar un pot de ceràmica opaca per fer vi.

Si el pot que utilitzeu és un pot de vidre transparent, haureu de cobrir el pot amb una bossa de plàstic negre durant el procés de fermentació. Quan feu vi, heu de parar atenció per evitar fuites d'aire i floridura Si trobeu que el vi a casa està florit, netejar-lo a temps i no beure'l. Si no tens coneixements sobre les tècniques d'elaboració del vi, també es recomana no fer vi a casa.

<<:  Les llavors de lotus fresques es poden menjar crues?

>>:  Es pot eliminar el metanol escalfant vi casolà?

Recomanar articles

Deu hàbits alimentaris que us poden ajudar a viure més temps

Parlant de longevitat, gairebé cada any algú actu...

Quins són els primers símptomes dels càlculs renals? És evident?

L'aparició de càlculs renals no és casual, si...

A més dels petons, què més poden fer els llavis?

Si els ulls són finestres a l'ànima, els llav...

Per què sempre em ploren els ulls?

Si ves llàgrimes sovint, cal estar alerta. Per ex...

Quins són els mètodes efectius per eliminar el formaldehid?

El dany del formaldehid és relativament gran, esp...

Què fer si teniu xinxes a casa

Per als amics amb trastorn obsessiu-compulsiu, l&...

Schisandra és eficaç per tractar la impotència?

Si els homes tenen impotència o diverses disfunci...

Quina és la millor manera de tractar la constitució al·lèrgica?

Els pacients amb constitució al·lèrgica sovint te...

Què tal Stobran? Ressenyes de Stobran i informació del lloc web

Què és el lloc web de Stobran? Storebrand és una c...

Què he de fer si em cremen les mans tallant pebrots picants?

A la vida diària, el pebrot és un condiment comú....

Quin altre mal fa beure cervesa a més de danyar el fetge?

Quan fa calor, seria molt refrescant seure a la p...

Com fer una deliciosa i nutritiva sopa amb panxa de porc

La majoria dels estómacs de porc es poden guisar ...

Quins són els mètodes per marinar el llom?

El filet de porc es pot convertir en una varietat...