La manera de menjar xiclet de préssec fresc és en realitat similar a la de la goma de préssec seca, però la goma de préssec seca s'ha de remullar abans de processar-la. La goma de préssec té un bon efecte en el tractament de malalties del sistema urinari i, per descomptat, també és eficaç per prevenir aquestes malalties. Hi ha moltes maneres de menjar xiclet de préssec fresc, com el xiclet de préssec amb sabó i fong blanc, el xiclet de préssec amb bolets i carn picada, etc. Com fer llagosta de mel, xiclet de préssec i fong blanc Ingredients : xiclet de préssec, arròs sapotilla, fong blanc, dàtils vermells. pràctica : 1. Remullar amb antelació la goma de préssec, l'arròs de sabó i el fong blanc. 2. Rentar els dàtils vermells i reservar. 3. Posar tots els ingredients en una olla, cuinar al vapor durant 2 hores i afegir-hi sucre de roca per condimentar també pots fer servir una cassola, portar a ebullició a foc lent i després posar-ho a foc lent durant més d'1 hora, també pots fer servir l'arrossera elèctrica i prémer la configuració de farinetes o postres; Goma de préssec brasa amb xampinyons i carn de porc picada Preparació dels ingredients : 1. 6 bolets shiitake frescos, 3 bolets shiitake secs, unes 12 gomes de préssec i una quantitat adequada de carn de porc picada. 2. Gingebre, salsa de soja lleugera, salsa de soja fosca, sucre de roca, sal (els amics que els agradi el menjar picant hi poden afegir-hi pebrot). pràctica : 1. Rentar i treure les tiges dels bolets frescos, tallats a daus petits per utilitzar-los posteriorment. Remullar els bolets shiitake secs amb aigua per endavant, mantenir l'aigua de remull, treure les tiges i tallar-los. Remullar el xiclet de préssec amb 12 hores d'antelació i tallar-lo a trossos petits per utilitzar-lo posteriorment. 2. Com que els bolets shiitake secs contenen impureses, l'aigua utilitzada per remullar els bolets s'ha de filtrar o deixar reposar. Utilitzeu la part superior i descarteu la part amb impureses. 3. Escalfeu la paella i afegiu-hi oli a rodanxes de gingebre i xampinyons secs tallats a daus i sofregiu-ho fins que quedi fragant. Papaia guisada amb xiclet de préssec Ingredients : 1 papaia, 10 grams de xiclet de préssec. pràctica : 1. Remullar la goma de préssec en aigua neta durant la nit (més de 12 hores) fins que s'estovin i s'infla el seu volum pot augmentar més de 10 vegades, així que no subestimi aquests 10 grams de xiclet, que són suficients per a dos àpats. 2. Rentar el xiclet de préssec suavitzat amb cura i repetidament per eliminar les impureses negres i trencar-lo en trossos petits. 3. Afegiu una mica d'aigua a la goma de préssec i coeu-la al vapor durant uns 30 minuts. 4. Talleu la papaia per la meitat, traieu-ne les llavors, aboqueu-hi el xiclet de préssec al vapor, empolseu-hi una mica de sucre roca i continueu al vapor uns 20 minuts. Es pot menjar la goma de préssec i l'arròs amb saponina guisats amb fong blanc durant la nit? Xiclet de préssec i xarop de fruita Tremella Ingredients : xiclet de préssec en remull, fong blanc (remull durant 1 hora, treure les arrels i trencar-los en trossos petits), kiwi, papaia i altres fruites (segons les vostres preferències) i la quantitat adequada de sucre de roca. pràctica : Poseu la goma de préssec preparat i el fong blanc a l'olla i afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua. Porteu a ebullició a foc fort i deixeu-ho coure a foc lent durant unes 2 hores, fins que quedi espessa, si voleu un fong blanc i una goma de préssec, podeu continuar cuinant a foc lent durant més temps. A continuació, serviu-lo a la nevera i congeleu-lo. Si no us agrada massa enganxós, podeu afegir-hi més aigua per cuinar-lo, o afegir una mica de llet o llet de coco per guisar-lo, també tindrà un bon gust. Les dones embarassades poden menjar xiclet de préssec i arròs amb saponina? Sopa de xiclet de préssec i mango Ingredients : xiclet de préssec, mango tallat a trossos petits, llet, petites boles d'arròs glutinós, sucre de roca. pràctica : 1. Afegiu aigua al xiclet de préssec remullat, poseu-lo en una cassola, deixeu-ho bullir i deixeu-ho coure a foc lent durant uns 30 minuts. Afegiu-hi la quantitat adequada de sucre de roca i deixeu-ho coure una estona Després de la cocció, retireu-la de la barreja i poseu-la en un bol. 2. Traieu les boles d'arròs glutinós un cop estiguin cuites. 3. Afegiu-hi unes boletes petites i trossos de mango a la goma de préssec, després afegiu-hi la llet i ja està llesta per utilitzar-la si la congeleu a la nevera. És molt suau i deliciós. (També podeu substituir les petites boles d'arròs glutinoso per perles de tapioca i fer rosada de goma de préssec, mango, perles de tapioca. Amb quina freqüència heu de menjar xiclet de préssec i arròs de sabó?) |
<<: Es pot menjar pells de nous fresques?
>>: Es poden menjar marisc i préssec junts?
Les ungles són una part indispensable del cos hum...
Atès que la gent avui en dia sovint es tenyeix i ...
El mal de queixal és un problema habitual en la v...
Què és el lloc web de la Federació Internacional d...
La leucorrea és una base molt important per a les...
Moltes persones han tingut aquesta experiència: s...
La pulpitis és un problema oral relativament comú...
Què és el lloc web del Partit Comunista de l'I...
Les dones que estimen la bellesa sempre tenen uns...
Molta gent pensa que la contracció de l'ull d...
Molts amics saben que la llet té molt bons efecte...
Quin és el lloc web de l'Hertha Berlin? L'...
Les màscares facials són molt habituals a la vida...
Per baixar de pes, a més de prestar atenció al mè...
Què és Rockstar Games? Rockstar Games és una empre...