Potser molts de nosaltres utilitzem arròs a la nostra vida diària. L'arròs és la matèria primera per fer arròs cuinat. A moltes persones els agrada molt menjar arròs amb plats cuinats. L'arròs és un producte acabat elaborat a partir de baies d'arròs després de processos com ara la neteja, la pela, la mòlta i l'acabat. L'arròs es divideix principalment en arròs índica i arròs japonica. El midó dels grans d'arròs índica és menys enganxós i més expandible. Els grans són llargs i estrets, amb pèls curts i de color més clar, amb molts pèls a la superfície de la fulla. . El midó dels grans d'arròs japonica és més viscós i menys inflable. Els grans són curts i rodons, amb pèls llargs i densos. Les fulles són de color verd i fosc, la superfície de la fulla és llisa, la tolerància als fertilitzants és forta, les fulles són curtes i rectes, la forma de la planta és compacta i també és resistent a l'arròs, resistent al fred i a l'arròs. L'arròs índica i l'arròs japonica s'anomenen col·lectivament arròs. L'arròs Jing (pronunciat jing, primer to, homònim de "jing") és una espècie d'arròs, que floreix de juliol a agost, i fructifica d'agost a setembre. Naturalesa i sabor: dolç, neutre, fresc Pot tonificar el mig i reposar el Qi, enfortir la melsa i l'estómac, eliminar la calor, eliminar la set (bullir el suc) i aturar la diarrea. L'arròs vell de graner diluït pot nodrir l'estómac, i el suc bullit per fer medicaments també es pot utilitzar per regular l'estómac i els intestins, afavorir la micció, eliminar la humitat i la calor i alleujar la set. És només un nom diferent d'arròs japonica (arròs) Natura i sabor: dolç, pla, no tòxic. Meridians: entra a la melsa i l'estómac. Eficàcia: Enforteix la melsa i l'estómac, calma la set i alleuja la inquietud, enforteix els intestins i atura la diarrea. Indicacions: molèsties gastrointestinals, vòmits i diarrea per la calor de l'estiu, dificultat per orinar i set. Nota: l'arròs japonica és un aliment diari, que la gent sol anomenar arròs o arròs. El millor arròs d'ús medicinal és el que porta molts anys envellit, i s'anomena arròs Chencang. S'utilitza per aturar la diarrea, enfortir l'estómac, alleujar la inquietud i calmar la set. Podem distingir-los a través de les diferències anteriors entre l'arròs i l'arròs glutinós Les diferències introduïdes anteriorment són molt evidents i ens poden ajudar a distingir-los bé l'arròs es pot utilitzar com a matèria primera per fer arròs cuit, mentre que l'arròs glutinós no és molt dur i té poc valor. |
<<: Puc fer un raspat a la panxa?
>>: Quins són els perjudicis de quedar-se despert fins al teu cos?
Quan es tracta de butllofes als llavis, el primer...
Els ulls adolorits són un tipus de fatiga ocular ...
La temperatura a l'interior de la vagina sol ...
Avui en dia, molta gent presta més atenció a l...
L'ependimoma és una malaltia molt freqüent en...
Moltes persones opten per tenyir-se el cabell a c...
Què tan grans són les meves patates? Què és el llo...
La millora dels pits sempre ha estat un tema molt...
En els darrers anys, amb la millora gradual del n...
Quin és el lloc web de Yokohama Bank? El Bank of Y...
La tonificació dels ronyons s'ha convertit en...
Quins són els efectes de la pols de perles Moltes...
La plantació de flors i plantes no es pot separar...
Dormir és una cosa que fem cada dia Hi ha molts f...
Parlant de la fístula anal, és una malaltia anore...