La tonificació dels ronyons s'ha convertit en un tema de gran preocupació per a molts homes, al cap i a la fi, tenir un bon ronyó és una cosa molt important, nodrir els ronyons, que també és el que fan ara nodrir els ronyons. Després dels 30 anys, la pressió del treball i de la vida els fa sentir que no tenen prou energia. La deficiència renal és la malaltia més comuna. Moltes dones prepararan diversos tònics perquè els seus marits nodreixin el seu cos. No obstant això, moltes vegades, els tònics del mercat no són tan segurs com s'imaginaven, de fet, si els amics masculins ho fan després de llevar-se al matí, pot nodrir els ronyons i fer-los semblar molt joves. Consells per nodrir el ronyó al matí Pots tenir un cos sa a través del son Al matí, el cos es pot recuperar bé després d'una nit de descans. És quan la teva energia és la més forta. Realitzar atenció mèdica al matí pot ajudar-te a tenir un cos sa. Això és a causa del teu metabolisme que farà que moltes persones se sentin més relaxades. Moltes persones faran cura de la salut al matí. Per exemple, quan es desperten al matí, no s'aixequen immediatament, sinó que s'estiran al llit, deixant que el cos tendeix a estirar-se en aquest moment. El matí és un moment adequat per nodrir els ronyons Nodrir els ronyons al matí té molts efectes inesperats en aquest moment, i l'estimulació constant pot estimular. Pel que fa a la tonificació renal, fer uns quants exercicis en aquest moment és molt millor que menjar alguns aliments tonificants del ronyó. Al mateix temps, l'estàndard per a l'alimentació del ronyó al matí és no perjudicar el cos. En realitat, alguns tònics nutritius del ronyó no són segurs. Contenen moltes substàncies que són perjudicials per a l'organisme. Quan fem uns petits moviments, també podem aconseguir l'efecte de nodrir els ronyons sense danyar l'organisme. És útil per afavorir la circulació sanguínia i activar col·laterals. Llavors, com nodrem els ronyons a la vida sense danyar el cos? Menjar deliciós: una bona nutrició condueix a bons ronyons 【Talls d'anguila casolanes】 Mètode: Rentar les anguiles i tallar-les a trossos (la sang d'anguila també és nutritiva, però és millor rentar-la perquè és poc higiènic si es sacrifica a l'exterior, talleu els pebrots verds i vermells, talleu les cebes, talleu el gingebre, talleu l'all a rodanxes i les cebes verdes). Poseu una quantitat adequada d'oli al wok, afegiu-hi els grans de pebre, les rodanxes d'all i les rodanxes de gingebre quan estigui calent, després afegiu-hi els trossos d'anguila i sofregiu. Sofregiu fins que el vapor d'aigua s'assequi i la carn de l'anguila estigui cuita, afegiu-hi la pasta de mongetes i sofregiu fins que estigui fragant, després afegiu-hi la quantitat adequada de salsa de soja i remeneu-ho bé. Finalment, aboqueu els trossos de pebrot verd i vermell, els trossos de ceba i els segments de cebolleta, barregeu-ho bé, afegiu-hi el MSG per condimentar i serviu. 【Col casolana】 Elaboració: Escalfem la paella i afegim l'oli quan l'oli estigui calent, afegim els talls de carn i sofregim fins que els talls de carn canviïn de color i després servim. Deixeu una mica d'oli al fons de l'olla, afegiu-hi el gingebre, la ceba verda picada i l'all picat per sofregir, afegiu-hi els tomàquets picats per fer oli vermell, afegiu-hi una mica de salsa de soja, col, sal, i una mica de sucre i sofregiu. Si la voleu cruixent, només cal sofregir-la a foc fort fins que la col estigui cuita. Si la voleu més suau, afegiu-hi mig bol d'aigua, deixeu-ho bullir a foc fort, tapeu l'olla i deixeu-ho coure a foc mitjà fins que la col estigui cuita. Afegiu-hi uns trossos de pebrot verd, poseu-lo a foc fort per reduir la salsa i sofregiu fins que el pebrot verd estigui cuit. 【Verds casolans】 Elaboració: Escalfeu-ho amb aigua i aboqueu-hi l'all trencat. Afegiu-hi les verdures i sofregiu-les ràpidament si queden massa seques, afegiu-hi una mica d'aigua perquè quedin verdes i grasses, o agafeu-ne un tros per veure si està cuita. Afegiu sal per últim. Posa-ho a l'olla 【Tires d'albergínia seca sofregida】 Mètode: Remullar les tires d'albergínia seques durant 1-2 hores i reservar. Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi l'all picat, les pastanagues ratllades i les tires d'albergínia i sofregiu. Afegiu-hi la ceba verda picada, la salsa de soja, l'oli de sèsam i una mica de sal, remeneu-ho bé i serviu. |
<<: El mètode de la salsa de soja d'all és així
Quan us desperteu del son, us aixequeu, mengeu, f...
eBay (Bèlgica) Què és eBay? eBay (Bèlgica) és la v...
Moltes persones són molt bones amb flexions i pod...
Què és el lloc web de Manolo Blahnik? Manolo Blahn...
El bullidor elèctric és un aparell domèstic molt ...
Moltes persones poden menjar alguna cosa dolenta ...
L'herba de cua de gos és molt comuna als camp...
El soroll es refereix a sons sorollosos i durs qu...
Si no hi ha un bon son, tindrà un gran impacte en...
L'esquinç de lligament del turmell és un esqu...
Per prendre un bany de roses, bulliu les roses a ...
El color normal de l'orina és de color groc c...
La gent és cada cop més conscient que l'exerc...
En realitat, l'espirulina té grans beneficis ...
La majoria de les persones acostumen a raspallar-...