Si compreu molta okra alhora, és possible que no us la pugueu menjar tot en un dia, així que haureu de considerar com conservar-la. La millor temperatura d'emmagatzematge per al okra és de 7 a 10 ℃, i això es refereix al okra fresc. Si no s'emmagatzema en aquest rang de temperatura, el okra fresc es deteriorarà ràpidament, donant lloc a un mal gust i pèrdua de nutrients. Okra es pot emmagatzemar a la nevera. Aquí teniu com salvar el descarrilat. Per preservar el okra, primer heu d'entendre les característiques del okra. Com tots sabem, si l'okra està a una temperatura elevada, la seva respiració és molt ràpida, cosa que fa que els seus teixits envelleixin ràpidament, es tornin grocs i condueixin a la corrupció i la descomposició. Un gran nombre d'experiments científics han confirmat que l'okra s'emmagatzema millor en un ambient de 7 °C a 10 °C i que l'okra fresca té un període d'emmagatzematge d'uns 10 dies. Al mateix temps, vés amb compte de no deixar que l'okra toqui directament els glaçons o l'aigua gelada, ja que un cop l'okra toqui el gel, tota la okra es tornarà molt suau i perdrà el seu sabor elàstic original. Paral·lelament, cal tenir en compte que com que la okra és molt fàcil de ratllar i després de ratllar-la es tornarà negra ràpidament, tant si la recolliu com si la guardeu, l'has de recollir individualment i no l'esprémer. El millor és posar-los en bosses de plàstic abans de posar-los a la nevera i mirar de mantenir-los estirats. El millor és menjar-lo el mateix dia que el compreu. Si l'heu de conservar, podeu embolicar-lo amb paper de diari blanc, tapar-lo amb una capa de bossa de plàstic o embolcall de plàstic i després refrigerar-lo. (Es recomana menjar-lo en dos dies, en cas contrari es farà vell fàcilment). Quan l'emmagatzemeu, cal anar amb compte si la temperatura és alta, la okra es podrirà ràpidament i es deteriorarà. Tant si esteu transportant com emmagatzemant okra, heu de ser amable, en cas contrari, l'okra es farà contusions fàcilment i la okra contusa canviarà de color ràpidament. |
<<: Es pot assecar okra i remullar-se amb aigua?
>>: Quina diferència hi ha entre okra i okra
La malaltia lumbar ha afectat i preocupat a molte...
Què és Amuze? Amuze és un lloc web de compres en l...
Els braços juguen un paper molt important en el c...
Quin és el lloc web de l'Organització de Dones...
Kronos_Què és Kronos? Kronos Incorporated és una e...
Tots sabem que a mesura que envellim, la nostra m...
Quin és el lloc web de l'Escola d'Art d...
El recompte elevat de glòbuls blancs és un result...
La malaltia dels ganglis limfàtics és una malalti...
Què és el lloc web dels American Emmy Awards? Els ...
Parlant d'àloe vera, crec que moltes amigues ...
Quin és el lloc web de Shinsei Bank? Shinsei Bank ...
Hi ha molts factors que provoquen la pigmentació ...
El teules és una malaltia de la pell causada per ...
En les primeres etapes del dolor al genoll, la ge...