Per què és amarg les ous de cranc?

Per què és amarg les ous de cranc?

Els crancs ara estan disponibles en grans quantitats a la temporada de tardor. És molt bo menjar crancs en aquesta època perquè poden proporcionar una nutrició suficient al cos humà i ajuden a l'absorció. Per tant, els crancs són molt populars en temps normals Sempre que no es facin malbé, podeu estar tranquils.

Apte per a la població general : la majoria de la gent pot menjar-ne els pacients amb malaltia coronària, hipertensió, arteriosclerosi i hiperlipèmia han de menjar menys o no menjar.

Instruccions de cuina: les ous de cranc es poden fregir, rostir o utilitzar en adobs o com a farciment.

Mètode específic: Les millors ous de cranc són de color brillant, vermell ataronjat o groc fosc, nets i lliures d'impureses, deliciosos i prou secs. La mantega de cranc és molt greixosa i s'ha d'emmagatzemar en un recipient hermètic.

Elaboració de ous de cranc nutritives

matèria primera:

1 caixa de potes de cranc, 1 cranc, 1 pastanaga, 120 grams de bacallà, 110 grams de cogombre de mar, 110 grams de gambes, 300 grams de cloïsses, 1 tros de tofu tendre i 1 cebolleta.

Excipients:

1. Una mica de sal i una mica de midó;

2. 2 culleradetes de sal, 1 cullerada de vi, un polsim de pebre;

3. Quantitat adequada de proteïnes.

pràctica:

1. Bulliu les potes de cranc i peleu-les a rodanxes, peleu les pastanagues i ratlleu-les en un puré, poseu 1 cullerada d'oli en un wok, afegiu-hi primer el puré de pastanaga i sofregiu-ho a foc lent durant 20 minuts.

2. Talleu el bacallà a trossos petits i fregiu-los en oli fins que estiguin daurats, talleu el cogombre de mar a trossos petits i escalfeu-los en aigua bullint per treure'n l'olor de peix, renteu i assequeu les gambes, després barregeu-hi les clares;

3 Talleu el tofu tou en 8 trossos; talleu la ceba blanca a trossos i la resta en cebes verdes picades.

4 Sofregim les cebolletes fins que estiguin oloroses, després afegiu-hi les rosques de cranc, el cranc, el bacallà, el cogombre de mar i les cloïsses.

Nota:

1 Es necessita molt de temps per fer ous de cranc falses, així que també podeu fer-ne més alhora i emmagatzemar-les;

2 Com que les pastanagues contenen molt sucre, cal remenar-les constantment mentre les feu per evitar que s'enganxin a la paella i es tornin negres, afectant-ne el color.

<<:  Què fa que els crancs siguin negres i enganxats?

>>:  Quina diferència hi ha entre els crancs peluts i els crancs?

Recomanar articles

Com tractar les pústules blanques a les genives

El creixement de les pústules blanques a les geni...

Com eliminar completament l'olor de les aixelles

Hi ha molts pacients amb olor corporal al nostre ...

Consells per als usuaris d'ordinadors per prevenir els tinnitus

Els nivells de vida de les persones milloren cons...

Què passa amb Devour? Devour Review i informació del lloc web

Què és Devorar? Devour és un lloc web que se centr...

Quin és el dolor a l'articulació del dit gros esquerre?

El dolor articular és causat principalment per la...

Quins són els avantatges de fer el teu propi coixí de blat sarraí?

Avui en dia, cada vegada són més les persones que...

A què hem de prestar atenció a l'hora de vacunar-nos amb la vacuna MMR?

La vacuna MMR és un tipus de vacuna que s'adm...

Puc créixer més alt saltant la corda cada dia?

Sabem que l'alçada està estretament relaciona...

Com tractar la sinovitis del genoll?

Les cames són la part més important del cos quan ...

Quina és la raó del creixement dels grans de carn al cos

A la clínica de dermatologia, la gent sovint asse...