Per què és amarg les ous de cranc?

Per què és amarg les ous de cranc?

Els crancs ara estan disponibles en grans quantitats a la temporada de tardor. És molt bo menjar crancs en aquesta època perquè poden proporcionar una nutrició suficient al cos humà i ajuden a l'absorció. Per tant, els crancs són molt populars en temps normals Sempre que no es facin malbé, podeu estar tranquils.

Apte per a la població general : la majoria de la gent pot menjar-ne els pacients amb malaltia coronària, hipertensió, arteriosclerosi i hiperlipèmia han de menjar menys o no menjar.

Instruccions de cuina: les ous de cranc es poden fregir, rostir o utilitzar en adobs o com a farciment.

Mètode específic: Les millors ous de cranc són de color brillant, vermell ataronjat o groc fosc, nets i lliures d'impureses, deliciosos i prou secs. La mantega de cranc és molt greixosa i s'ha d'emmagatzemar en un recipient hermètic.

Elaboració de ous de cranc nutritives

matèria primera:

1 caixa de potes de cranc, 1 cranc, 1 pastanaga, 120 grams de bacallà, 110 grams de cogombre de mar, 110 grams de gambes, 300 grams de cloïsses, 1 tros de tofu tendre i 1 cebolleta.

Excipients:

1. Una mica de sal i una mica de midó;

2. 2 culleradetes de sal, 1 cullerada de vi, un polsim de pebre;

3. Quantitat adequada de proteïnes.

pràctica:

1. Bulliu les potes de cranc i peleu-les a rodanxes, peleu les pastanagues i ratlleu-les en un puré, poseu 1 cullerada d'oli en un wok, afegiu-hi primer el puré de pastanaga i sofregiu-ho a foc lent durant 20 minuts.

2. Talleu el bacallà a trossos petits i fregiu-los en oli fins que estiguin daurats, talleu el cogombre de mar a trossos petits i escalfeu-los en aigua bullint per treure'n l'olor de peix, renteu i assequeu les gambes, després barregeu-hi les clares;

3 Talleu el tofu tou en 8 trossos; talleu la ceba blanca a trossos i la resta en cebes verdes picades.

4 Sofregim les cebolletes fins que estiguin oloroses, després afegiu-hi les rosques de cranc, el cranc, el bacallà, el cogombre de mar i les cloïsses.

Nota:

1 Es necessita molt de temps per fer ous de cranc falses, així que també podeu fer-ne més alhora i emmagatzemar-les;

2 Com que les pastanagues contenen molt sucre, cal remenar-les constantment mentre les feu per evitar que s'enganxin a la paella i es tornin negres, afectant-ne el color.

<<:  Què fa que els crancs siguin negres i enganxats?

>>:  Quina diferència hi ha entre els crancs peluts i els crancs?

Recomanar articles

Què tal The Tamil Guardian? Ressenyes de Tamil Guardian i informació del lloc web

Què és Tamil Guardian? The Tamil Guardian és un di...

Pot menjar all cru matar els bacteris?

L'all és una cosa que es pot veure a tot arre...

Quina és la millor manera de desfer-se de les bosses dels ulls?

Les bosses oculars són un símbol de l'envelli...

Què tal Renntech? Renntech_Rentek Comentaris i informació del lloc web

Què és Renntech? Renntech és una fàbrica nord-amer...

Què he de fer si tinc alguna onicomicosi?

L’Onicomicosi és una malaltia de la pell molt com...

Quines són les causes de la calcificació aòrtica?

La calcificació aòrtica és una malaltia amb una i...

Gimnàstica d'autotractament per a l'espondilosi cervical

L'espondilosi cervical és una malaltia relati...

Com fer ioga de recuperació muscular del sòl pèlvic?

El ioga es va originar a l'antiga Índia i pos...

Què fer si beure medicaments xinesos fa mal a l'estómac

Beure medicina xinesa durant molt de temps provoc...

Què tal Namco? Ressenyes de Namco i informació del lloc web

Què és Namco? Namco Manufacturing Co., Ltd. (NAKam...

Quines són les funcions i els efectes d'Atractylodes lancea?

Atractylodes és un material medicinal tradicional...