Quins aliments poden ajudar a reduir el sucre en la sang?

Quins aliments poden ajudar a reduir el sucre en la sang?

El nivell de sucre en la sang és un dels criteris importants per mesurar si una persona està sana Si es troba que el nivell de sucre en la sang és elevat de manera persistent, augmentarà el risc de desenvolupar diabetis. Aleshores, quins aliments poden reduir de manera eficaç el sucre en la sang? A continuació, deixeu-me que us digui la resposta específica.

1. Menjar groc. L'anguila és de naturalesa dolça i càlida, i té l'efecte de nodrir els cinc òrgans interns i de reposar l'essència i la sang. Les investigacions farmacològiques modernes mostren que les dues substàncies, la flavona A i B, que conté l'arròs groc poden reduir el sucre en sang.

2. Les llàgrimes de Job. La llavor de Coix és de naturalesa dolça, suau i lleugerament freda. És un aliment i un medicament que pot nodrir els pulmons i la melsa, afavorir la diüresi i eliminar la humitat. La investigació farmacològica moderna demostra que la llavor de coix té l'efecte de reduir el sucre en la sang i és especialment indicada per a persones obeses amb diabetis i hipertensió.

3. Ceba. La ceba és de naturalesa picant, càlida, dolça i suau, i és una verdura preferida entre la gent. Les cebes no només contenen substàncies que estimulen la síntesi i la secreció d'insulina i tenen un efecte terapèutic auxiliar sobre la diabetis, sinó que també la prostaglandina A i la tiamina que contenen poden dilatar els vasos sanguinis, regular els lípids sanguinis i prevenir l'arteriosclerosi. Per tant, les cebes són les més adequades per a persones amb diabetis i dislipèmia.

4. Carbassa. La carbassa és dolça, càlida i no tòxica, i té l'efecte de nodrir el mig i reposar el qi. La carbassa conté fructosa que pot inhibir l'absorció de glucosa. Pot combinar-se amb l'excés de colesterol en el cos humà, evitant així el colesterol alt i prevenint l'arteriosclerosi. Les investigacions mèdiques mostren que la carbassa també conté moltes substàncies beneficioses per al cos humà, com ara l'adenina, el pentosà, el manitol, etc., i poden afavorir la secreció d'insulina. Els pacients diabètics poden millorar els seus símptomes menjant 100 grams de carbassa cuita cada dia.

En resum, hi ha molts aliments comuns que poden reduir els nivells de sucre en la sang, per la qual cosa l'editor recomana que els afegiu als vostres tres àpats al dia de manera adequada. Al mateix temps, tothom hauria d'intentar reduir el consum d'aliments rics en midó i en sucre, i evitar els aliments amb una forta estimulació com el cafè i l'alcohol.

<<:  Quins són els fruits que poden alleujar la fatiga?

>>:  Quins són els principals aliments antioxidants?

Recomanar articles

És realment bo per a les dones fer-se una cirurgia de tensió vaginal?

En general, les vagines de les dones tendeixen a ...

Com beure te de fruita monjo per al mal de coll?

Tots mengem fruita amb freqüència, però tenim men...

Com prevenir la fatiga al volant

L'aparició dels cotxes ha fet que el nostre t...

Què causa el dolor al taló?

Algunes persones poden trobar que tenen dolor a l...

La infecció per Helicobacter pylori realment causa aquestes malalties!

Des del punt de vista clínic, l'Helicobacter ...

Quin tipus de te és millor beure a la tardor?

La tardor és una de les millors estacions per a l...

La diferència entre butllofes i cremades causades per la moxibustió

En termes generals, hi ha una clara diferència en...

A què es refereix l'índex d'hepatitis B?

En realitat, hi ha múltiples indicadors per a les...

Què he de fer si tinc dolor als músculs de la part baixa de l'esquena?

Algú va preguntar en línia: Què he de fer si tinc...

Quan és el millor moment per menjar pomes?

A la vida diària, a més de suplementar algunes pr...

L'edema de la medul·la òssia és greu?

L'edema de la medul·la òssia és una síndrome ...

Què passa amb l'ASPCA? Ressenyes d'ASPCA i informació del lloc web

Què és el lloc web de l'ASPCA? L'American ...

Quina és la causa de la síndrome de Guillain-Barré

La síndrome de Guillain-Barré és molt freqüent en...