La colitis és una malaltia especialment recurrent que no és fàcil de curar i suposa una gran amenaça per a la salut del pacient. És important tractar activament la colitis. 1. Els pacients amb colitis solen mostrar símptomes de debilitat física i mala resistència, especialment el tracte gastrointestinal és propens a la infecció. 2. Els pacients amb colitis han d'evitar menjar aliments que provoquen inflor. Quan la flatulència i la diarrea són massa greus, s'ha de menjar menys sucre i aliments fàcilment fermentables, com ara patates, mongetes, llet, etc. La lactosa en la llet, la glucosa en els dolços, els oligosacàrids en la soja, etc. es fermenta fàcilment als intestins per produir àcid i gasos, agreujant el dany de la mucosa intestinal i la disfunció intestinal, i agreujant els símptomes de la diarrea de la colitis. El millor és no beure llet, perquè la llet pot afavorir la secreció d'àcid gàstric, agreujant i induint així malalties del tracte digestiu. 3. Suplementar minerals amb precaució. Minerals com el calci, el magnesi i el ferro tenen diferents graus d'efectes estimulants sobre la mucosa gastrointestinal durant el procés de digestió i absorció, per tant, en les primeres etapes del condicionament dietètic, encara que els pacients amb colitis pateixen deficiències múltiples de minerals a causa de la diarrea, no haurien d'apressar-se a complementar-los, en canvi, haurien d'organitzar-los pas a pas. 4. Els pacients amb colitis han de menjar menys fruites i verdures crues, especialment fruites i verdures fredes, com síndria, meló, plàtan, pera, cogombre, enciam, rave verd, tomàquet, etc. Els caquis, les magranes i les pomes contenen àcid tànic i pectina, que tenen efectes astringents i antidiarreics i poden ser consumits amb moderació per persones amb colitis. La medicina tradicional xinesa creu que la diarrea és causada per la melsa i l'estómac febles. Es recomana consumir amb freqüència aliments terapèutics com el ñame, la llavor de coix i la castanya d'aigua que poden nodrir la melsa i eliminar la humitat. 5. Reomplir els líquids corporals a temps. Si la colitis provoca deshidratació i baixes en sodi, hauríeu de beure aigua lleugera salada i sopa de fulles de verdures a temps per reposar la pèrdua d'aigua, sal i vitamines. La diarrea treu molta aigua i electròlits, provocant un desordre en l'entorn intern. Cal assegurar-se de 6 a 8 tasses de reposició de líquids cada dia. Pot beure aigua mineral, preferiblement suc de fruites i verdures bullides. Al mateix temps, la temperatura dels aliments també és molt important. A què han de prestar atenció els pacients amb colitis en la seva dieta diària? |
<<: Símptomes de colitis ascendent, estar alerta a la diarrea
>>: La diferència entre colitis i enteritis, s'han de distingir els símptomes dels dos
Els coixins de closca de blat sarraí són força co...
Moltes persones han utilitzat diversos remeis pop...
L'insomni causat per la depressió hepàtica i ...
Cada dia ens enfrontem als ordinadors durant molt...
Quina és la web de Placido Domingo? Placido Doming...
La forma i la mida de les ungles poden reflectir ...
Recentment, la Xarxa de Salut Popular ha publicat...
És normal emmalaltir de tant en tant en la nostra...
L'èczema dishidròtic és en realitat un tipus ...
Algú va dir: "Una dona es torna bella a trav...
Les persones sanes també poden experimentar entum...
Hi ha molts tipus de malalties, i es necessiten b...
Què és The Times of India? The Times of India és u...
Quin és el lloc web de la Universitat de Kassel? L...
Molts amics estan preocupats per les seves dents ...