Les cloïsses són una mena de productes aquàtics. Moltes persones confonen aquests dos tipus de mariscs amb diferències òbvies lleugerament més llarg que les cloïsses. La diferència entre cloïsses i cloïsses Les cloïsses són petites cloïsses amb una superfície de color blanc grisenc i una mica de carn vermella. Només fan 2 cm de llarg i semblen ungles. Són un producte aquàtic petit famós a Cixi, Zhejiang. Creix al fang i es reprodueix en gran quantitat al març i agost de cada any. En general, hi ha més cloïsses fregides amb oli de cebolleta i salsa picant, que és un bon plat per acompanyar el vi. Les cloïsses (que realment semblen llavors de meló trencades) són molt més petites que les cloïsses i les seves closques són de color rosa clar. Les cloïsses de flor, també conegudes com a cloïsses de flor, s'anomenen cargols de mango a Hainan. Un mol·lusc, d'uns 3 cm de llarg, amb una closca ovalada, les vores de color marró clar i porpra. Viu al fons del mar poc profund. La closca de les cloïsses florals és llarga i prima, i és oblonga. La superfície de la closca és de color groc-marró o porpra clar, coberta de patrons irregulars en forma de Bowen porpra, i sovint està coberta amb una capa de closca brillant, amb línies de creixement concèntriques fines i denses. La closca és blanca o lleugerament porpra, i el sinus del mantell està corbat en una superfície poc profunda Les cloïsses són petites cloïsses blanques, de la mida i la forma de les llavors de carbassa. Són un petit producte aquàtic que creix als fangs costaners i rep el seu nom de la seva forma semblant a una llavors de carbassa. Les cloïsses són una famosa especialitat marina de la ciutat de Cixi, produïdes sobretot en fangs amb marees freqüents. Les cloïsses reben el seu nom per la seva forma i mida que s'assemblen a les llavors del meló. Les cloïsses es reprodueixen a l'octubre. A Guangdong i Guangxi, les llavors de cogombre de mar s'anomenen cloïsses o cloïsses a Weihai l'anomenen cone'er o Weihai silver'erza a la zona de Chaoshan; Quan es capturen les cloïsses, sovint contenen fang i sorra, per la qual cosa s'han de posar en remull amb aigua lleugera salada durant mig dia. Com fer cloïsses Quan es capturen les cloïsses, sovint contenen fang i sorra, per la qual cosa s'han de posar en remull amb aigua lleugera salada durant mig dia. Després d'escórrer tota l'aigua, afegiu una mica d'oli de cuina a l'olla, sofregiu-ho a foc fort, afegiu-hi una mica de ceba verda picada, rodanxes de gingebre, sal o salsa de soja, i sofregiu fins que s'obri la closca fina de les cloïsses, i després podeu servir-ho en un bol. La carn és tendra i deliciosa, i és un plat fantàstic per acompanyar el vi. Primer, remulleu les cloïsses en aigua salada per treure el fang i la sorra, després escalfeu el wok i afegiu-hi oli. Quan estigui calent, aboqueu-hi les cloïsses, sofregiu-hi, afegiu-hi el puré d'all, el gingebre picat, la salsa de soja, el vi d'arròs, el MSG, la ceba verda picada i una mica d'aigua, sofregiu-ho de manera uniforme i treu-ho de la paella. |
<<: La vida útil de la melmelada casolana de fruita de la passió
>>: Quins pacients són adequats per a Shenmai
Amb el ràpid desenvolupament de la modernització,...
El trastorn obsessiu-compulsiu és una malaltia ps...
Què és Willis Group Holdings? Willis Group Holding...
La proteïna de l'orina és el que comunament a...
El problema de les taques d'oli a la cuina se...
Les farinetes de mongeta vermella i ordi tenen un...
Què és el lloc web de la Duma estatal russa? La Du...
Quan es produeix una lesió de menisc, s'ha d&...
Què és Webkinz? Webkinz és una joguina de peluix ú...
Avui en dia, moltes persones persegueixen una vid...
Què és el lloc web del Festival d'Eurovisió? E...
Què és Livemocha? Livemocha és una comunitat d'...
Quin és el lloc web de 21st Century Fox? 21st Cent...
La part més destacada dels genitals externs mascu...
Potser molts de nosaltres tenim l'hàbit de be...