L'espirulina té un ampli ventall de funcions i valors, per exemple, pot baixar el colesterol, regular el sucre en la sang, millorar la nostra immunitat, tenir un cert efecte protector sobre l'estómac i els intestins i es pot utilitzar per tractar l'anèmia. L'espirulina és un bon aliment contra el càncer Menjar espirulina amb regularitat pot reduir el risc de càncer. A més, Spirulina té una certa funció de resistir el dany de la radiació. Els experiments amb animals han demostrat que prendre Spirulina seguida de radiació pot augmentar la taxa de supervivència. Abans de parlar dels efectes i funcions de l'espirulina i de com menjar l'espirulina, mirem primer què és l'espirulina. És un tipus de planta inferior pertanyent a les cianobacteris, Oscillatoriaceae. Igual que els bacteris, no tenen un veritable nucli a les seves cèl·lules, per la qual cosa també s'anomenen cianobacteris. L'estructura cel·lular dels cianobacteris és primitiva i molt simple. És el primer organisme fotosintètic que va aparèixer a la Terra i ha sobreviscut en aquest planeta durant 3.500 milions d'anys. Creix a l'aigua i la seva forma es pot veure com a filaments espirals sota un microscopi, d'aquí el nom. L'espirulina és rica en proteïnes, fins a un 60-70%, que és més nutritiva que els aliments generals i diverses vegades més que la soja, la vedella, els ous, etc. L'espirulina és rica en betacarotè, 15 vegades la de les pastanagues i 40-60 vegades la dels espinacs. L'espirulina és rica en vitamines B1, B2, B5, B6, B11, B12, C i E. Hi ha molts tipus de vitamines del grup B, cadascuna amb la seva pròpia funció fisiològica especial La manca d'alguna d'elles pot provocar malalties. L'espirulina conté una varietat d'oligoelements essencials per al cos humà, incloent calci, magnesi, sodi, potassi, fòsfor, iode, seleni, ferro, coure, zinc, etc. La deficiència de ferro pot provocar anèmia, i la deficiència de zinc pot provocar anomalies en el desenvolupament. l'organisme i inhibeixen els efectes cancerígens d'alguns carcinògens. El seleni també pot prevenir el mal d'alçada. L'espirulina té un cert efecte antibacterià Els experiments han trobat que l'espirulina té un bon efecte antibacterià sobre els bacteris Gram-positius, principalment perquè l'espirulina conté compostos triterpenoides, que tenen una capacitat antibacteriana extremadament forta. A més, l'espirulina és rica en nutrients i és un bon producte per a les dones per nodrir la pell i blanquejar la pell. |
<<: Les estries desapareixeran automàticament?
>>: Quins són els passos per hidratar la pell?
A l'hivern, la gent presta més atenció a la p...
Si sovint teniu dificultat per respirar, sovint t...
L'oli de sèsam és un tipus d'oli que gair...
Per descomptat, saltar-se el sopar pot ajudar a p...
En realitat, el cloasma passa de tant en tant a l...
Alguns amics que els agrada la boxa poden trobar ...
Si un ull és gran i l'altre és petit, només h...
Secció 1 Exercici de coll: Inclineu el cap cap en...
Tots sabem que el cos humà absorbeix nutrients me...
Què és Yahoo Korea? Yahoo Korea es va fundar el se...
Alguns amics troben que la temperatura de les pal...
Amb l'acceleració del desenvolupament social,...
Què és Cushnie et Ochs? Cushnie et Ochs és una fam...
La secretina és la primera hormona descoberta. Aq...
Crec que els roncs és un fenomen que experimenten...