Les tasses de cristall i les tasses de vidre són essencialment les mateixes, però el procés de producció és diferent, però s'afegeixen altres metalls a les tasses de cristall, com ara el plom, el bari i altres metalls L'activitat de la copa de cristall serà millor. La seva duresa és relativament alta Des del punt de vista de l'aparença, la copa de cristall és millor. La diferència entre la tassa de vidre i la tassa de vidre 1. La tassa de cristall també és una mena de tassa de vidre. El seu component principal també és el diòxid de silici, però també conté plom, bari, zinc, titani i altres substàncies. Com que aquest tipus de vidre té un alt índex de transparència i refracció, i el seu aspecte és suau i transparent, s'anomena vidre de cristall. 2. El cristall té una millor conductivitat tèrmica que el vidre, per la qual cosa hauria de sentir-se més fresc quan toqueu el cristall que quan toqueu el vidre. 3. Mira la duresa. La duresa del cristall natural és 7 i la duresa del vidre és de 5, de manera que el cristall pot ratllar el vidre. 4. Observa l'índex de refracció. Agafeu un got de cristall i gireu-lo cap a la llum, i trobareu que és com una bona peça d'artesania, de color blanc pur, translúcid i refractant, perquè el cristall pot absorbir la llum i fins i tot els raigs ultraviolats, mentre que el vidre normal no té cap brillantor ni propietats refractives. 5. Escoltar el so. La cristalleria de vidre pot emetre un so metàl·lic nítid quan la toqueu suaument o la toqueu amb els dits, i un bell so persistent flueix per l'aire, mentre que la cristalleria normal només fa un so avorrit de "clic, clic". Què és millor, el vidre o el vidre? Quan es tracta de copes de vi, el vidre és millor. Per què triar una copa de cristall? 1. Les tasses de cristall més clares tenen una bona transmitància de la llum. Les copes fetes d'aquest material tenen un bon efecte de refracció de la llum i es veuen molt agradables a l'hora de tastar el vi. 2. Més lleuger i prim La copa de cristall té una gran duresa, de manera que la copa feta és prou forta i la paret de la copa es pot fer molt fina Tota la copa és molt lleugera, tant els homes com les dones poden aixecar la copa de manera fàcil i elegant. 3. Crisper: Tintinejar les copes quan es beu és un hàbit comú per a la degustació de vins, i el so d'una copa de vidre és més fort i nítid que el d'un got de vidre. 4. Més concentració d'aroma: La paret de la copa de cristall està formada per moltes petites facetes, cosa que facilita la retenció de l'aroma del vi a la copa. 5. Decanta el vi més ràpid L'estructura de la superfície microscòpica del cristall no és tan llisa i plana com el vidre. Aquesta estructura dóna al vi més àrea de contacte amb l'aire, el que accelera el procés d'oxidació del vi. Pot accelerar la sensació de sobrietat quan es beu. |
>>: Què fer si el vidre no s'obre
Què és la senyoreta Selfridge? Miss Selfridge és l...
Parlant de càlculs renals, crec que molta gent ho...
Moltes persones tenen problemes dentals, entre el...
El tractament de la depressió és molt complicat i...
Quin és el lloc web de Chiba Lotte Marines? Chiba ...
El sagnat gàstric és una malaltia estomacal relat...
Els canvis en el cabell reflecteixen directament ...
El cor és un òrgan molt important en el cos humà,...
Què és el NASDAQ? NASDAQ és la primera borsa elect...
No importa quan, la gent té cura de la seva pell ...
Professional Golfers Association of America_Què és...
A mesura que les dones envelleixen, la seva pell ...
La columna vertebral és un dels ossos més importa...
Singlots, pets, badalls... aquestes petites vergo...
La principal diferència entre la vitamina D i el ...