El croaker groc és un peix marí comú. Té un alt valor nutritiu, especialment el contingut de proteïnes i oligoelements. Té un bon efecte nutritiu en persones de mitjana edat i gent gran i amb constitucions febles. 1. Anàlisi nutricional 1. El croaker groc és ric en proteïnes, oligoelements i vitamines Per als febles i la gent gran, menjar croaker groc tindrà un bon efecte terapèutic. 2. El croaker groc és ric en l'oligoelement seleni, que pot eliminar els radicals lliures produïts pel metabolisme humà, retardar l'envelliment i prevenir i tractar diversos càncers. 2. Receptes relacionades 1. Croaker groc en sopa de mostassa en escabetx Condiment: verdures de mostassa de Ningbo, brots de bambú Trieu els escabetx de mostassa xinesa de Ningbo i talleu-los a trossos petits i talleu els brots de bambú d'hivern a rodanxes fines. A continuació, fregiu la corvina groga fins que els dos costats estiguin lleugerament grocs. Afegiu el vi d'arròs, tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent una estona, després afegiu-hi aigua, gingebre, verdures de neu, brots de bambú, sal i MSG, porteu-ho a ebullició a foc alt i feu-ho a foc lent amb una petita quantitat d'aigua. Cuini uns minuts fins que la sopa es torni blanca lletosa, després hi escampeu la ceba verda picada. 2. Croaker groc al vapor amb aigua de mar Matèries primeres: Noves 1 corbata groga gran fresca (uns 400 grams de carn pura), 2 pancakes de blat de moro d'uns 100 grams de pes, 5 grams cadascun de pebrots verds i vermells ratllats i ceba verda ratllada. Condiment: 50 grams de salsa de soja de peix al vapor de Lee Kum Kee, 20 grams d'oli de soja cru, 20 grams de llard de porc i 20 grams d'oli d'ceba. Ingredients per marinar el peix: 1000 grams d'aigua de mar, 50 grams de cebolleta, 20 grams de rodanxes de gingebre, 5 grams de fulles de llorer, 5 grams d'anís estrellat, 5 grams de grans de pebre de Sichuan, 50 grams de vi Huadiao i 10 grams d'arrels de coriander. Preparació: 1. En primer lloc, traieu les escates i les brànquies de la corvina groga, feu un petit tall a la gola, trieu els òrgans interns amb la punta d'un ganivet de cuina, feu una incisió a l'esquena, connecteu l'abdomen i deixeu marinar amb adob durant 12 hores. 2. Utilitzeu un ventilador gran per assecar a l'aire la corvina groga marinada durant 20 hores. 3. Col·loqueu la pell de corbata groga seca cap amunt en un plat, ruixeu-ho amb oli de soja cru i mantega de porc, coeu-ho al vapor durant 10 minuts, traieu-ho, cobriu-ho amb trossos de pebrot verd i vermell i trossos de ceba verda, ruixeu-ho amb oli de ceba verda bullint, aboqueu-hi un 80% de salsa de blat de moro al vapor i serviu-hi pancakes de peix al vapor. Característiques: Fresc, fragant, ric, fresc i deliciós. Consells: l'escabetx de peix a l'aigua de mar és una característica important de les zones costaneres. Després de moltes millores, l'efecte dels peixos en vinagre d'aigua de mar és molt millor que l'aigua salada normal. |
<<: Quines són les conseqüències dels lipomes múltiples?
>>: Es poden menjar crancs nedadors congelats? Com menjar deliciós
És bo menjar un plàtan abans d'anar a dormir?...
L'àcid de l'estómac i la inflor no són de...
Com tots sabem, els joves tenen molts cabells bla...
Moltes persones han tingut aquesta experiència: d...
Què és Indonesian Pop Music Network? Indonesia Pop...
A les botigues especialitzades cares, tots som mo...
L'electricitat estàtica és un fenomen molt co...
Poder portar un vestit preciós no només farà que ...
Avui en dia, hi ha massa pressió. Moltes persones...
Es creu que l'aigua bullint és una forma rela...
Quin tipus de lloc web és Wuyang Construction? Pen...
La roba interior és molt important per a les done...
Alguns amics tenen alguns malentesos sobre les br...
El restrenyiment és una condició amb la qual es t...
Les ungles són generalment llises i brillants si ...