Moltes persones no saben si els ossos de coll de porc són comestibles, però de fet, els ossos de coll de porc es poden menjar sens dubte no tindran efectes adversos sobre el cos, i pot ser un bon complement de grans quantitats de proteïnes i calci, especialment per a persones amb constitucions febles, cuinar aquests aliments i menjar-los és millor per a la nostra recuperació de la vitalitat i la nutrició. 1. Menjar ossos de coll de porc amb regularitat no és perjudicial 400 g de costelles, quantitats adequades de gingebre, ceba verde, anís estrellat, fonoll, canyella, cardamom, fulles de llorer, clau i grans de pebre, quantitats adequades de sal, MSG, sucre, vi de cuina, salsa de soja i oli d'amanida 1. Talleu les costelles a trossos de 5 cm, escalfeu-les amb aigua bullint per treure la sang i reserveu-les. 2. Talleu el gingebre a rodanxes, renteu les cebes verdes, traieu-ne els dos extrems i lligueu-les amb un nus. 3. Poseu una mica d'oli d'amanida a l'olla, escalfeu-lo a foc fort i després poseu-lo a foc lent. Afegiu sucre blanc. 4. Sofregiu lentament el sucre blanc a foc lent. Quan el sucre es fongui, canviï de color i comenci a fer bombolles, aboqueu-hi immediatament les costelles i sofregiu-ho uniformement. 5. Afegiu les rodanxes de gingebre, els grans de pebre i tots els condiments Quan surti l'aroma, afegiu-hi una mica de vi de cocció i salsa de soja i sofregiu una estona. 6. Afegiu la quantitat adequada d'aigua calenta, sal i nusos de ceba verda. 7. Després de bullir a foc fort, retirem l'escuma i deixem coure a foc lent durant 40 minuts fins que les costelles estiguin ben cuites. 8. Traieu la ceba, el gingebre i altres trossos grans de condiment de l'olla. 9. Cuini a foc fort fins que la sopa espesseixi, després afegiu la quantitat adequada de MSG i serviu. 2. Eficàcia : Prendre aquesta recepta pot nodrir i enfortir el cos, reposar una gran quantitat de proteïnes i calci al cos, i és adequat per a persones amb constitució feble. Generalment té l'efecte de suplementar el calci, i també pot complementar proteïnes i minerals. El contingut de col·lagen també és molt alt i ric en nutrients. Ric en medul·la òssia i col·lagen, és el millor os per fer sopa. (S'ha de triar els ossos de porc amb dos extrems i un mig petit, no els que són plans pels dos costats perquè no tenen medul·la òssia. A més, vés amb compte de no triar els que tinguin massa carn). |
<<: L'espina de porc i les costelles de porc són el mateix?
>>: Quines diferències hi ha entre les injeccions per a nadons i les injeccions d'àcid hialurònic?
Què és Iafrica Portal? Iafrica és un lloc web impo...
L'aterosclerosi és una malaltia cardiovascula...
Després d'un dia ocupat a l'exterior, és ...
Crec que la malaltia de les seqüeles de l'hem...
Els moniatos i els plàtans semblen dos aliments e...
Moltes persones sovint pateixen la llengua esquer...
Alguns amics es trobaran amb la malaltia del fred...
Molts profans no saben que les malalties com l...
El moviment dels músculs permet a les persones fe...
L'acalàsia esofàgica és un trastorn de la mot...
Què és el lloc web del govern de Ghana? Aquest llo...
El dolor abdominal sempre ha estat un problema am...
Els problemes de la columna vertebral són problem...
Quedar-se despert tard és una cosa habitual, algu...
Molts amics que sovint es queden fins tard trobar...