A l'hora de rentar-se la cara, les dones presten molta atenció a l'elecció dels productes, que seran molt útils per a la neteja facial i evitaran alguns problemes de pell. Si la cara no es neteja correctament, hi haurà una mica d'acne, que s'utilitza sovint la neteja facial, que és molt útil per netejar la pell. Moltes persones no tenen molt clar si utilitzar vinagre blanc o vinagre d'arròs per rentar-se la cara. Aquests dos tipus de vinagre tenen diferents efectes sobre la pell. He d'utilitzar vinagre blanc o vinagre d'arròs per rentar-me la cara? El vinagre d'arròs és el millor. El vinagre d'arròs té un valor nutricional més alt entre molts tipus de vinagre És ric en aminoàcids alcalins, sucres, àcids orgànics, vitamina B1, vitamina B2, vitamina C, sals inorgàniques, minerals, etc. Producció Les matèries primeres principals són 50 kg d'arròs glutinós, 2 kg de llevat, 80 kg de midó humit, 80 kg de grans de destil·lador fresc, 50 kg de segó, 50 kg de segó d'arròs, 20 kg de koji, 10 kg de llevat i 6 kg de sal. L'equipament i els utensilis inclouen vapors, tines i olles. Mètode de preparació 1. Coeu al vapor i barregeu amb koji: Remullar l'arròs glutinós de manera que la capa d'aigua quedi uns 20 cm més alta que la capa d'arròs. Temps d'immersió del deute: de 12 a 16 hores a l'hivern i la primavera quan la temperatura és inferior a 15 ℃ de 8 a 10 hores a l'estiu i a la tardor quan la temperatura és inferior a 25 ℃; A continuació, treu-lo i posa-ho al vapor fins que s'augmenti el vapor, després cuita-ho al vapor durant 10 minuts més, espolvoreu-lo amb una quantitat adequada d'aigua neta sobre la capa d'arròs i coeu-lo al vapor durant 10 minuts més, quan els grans d'arròs s'inflen i es tornen brillants, solts i suaus, i no s'enganxen a l'arròs esbandiu-lo amb aigua neta per refredar-lo després d'escórrer l'aigua, aboqueu-lo i esteneu-lo sobre una estora de bambú i barregeu-hi el koji. Si s'utilitzen altres matèries primeres, s'han de triturar en pols humit, després cuinar-les al vapor en un vapor i barrejar-les amb koji després de refredar-se. 2. Fermentació al pot: El pot d'elaboració del vi ha de ser un pot de ceràmica amb una boca petita i una panxa gran. A l'hivern i a la primavera, envolta l'altar amb arpillera o estores de palla per mantenir-lo calent, i a l'estiu i a la tardor, presta atenció a la ventilació i la dissipació de la calor. La temperatura a la sala d'elaboració ha d'estar entre 25 ℃ i 30 ℃ Després de 12 hores, els microorganismes del koji es multiplicaran gradualment. Després de 24 hores, es pot olorar una lleugera olor de vi, amb un color daurat, dolç i lleuger. Això demostra que la sacarificació és completa i l'alcoholització és normal. 3. Afegir aigua per fer vinagre: durant el procés de fermentació al pot, la sacarificació i la fermentació alcohòlica es produeixen simultàniament, amb la sacarificació com a focus principal en la fase inicial i la fermentació alcohòlica en la fase posterior. Per completar la sacarificació, la fermentació s'ha de continuar durant 3 o 4 dies per produir més alcohol. Quan el vi comenci a amargar, afegiu-hi de 4 a 4,5 vegades la quantitat d'aigua per cada 50 kg d'arròs o midó per reduir la concentració d'alcohol del vi, facilitant així el creixement dels bacteris de l'àcid acètic i convertint-lo de manera natural en vinagre. 4. Coloració del producte acabat: El vinagre es torna agre i madur després de la fermentació al pot, normalment 40-50 dies a l'hivern i primavera, i 20-30 dies a l'estiu i la tardor. En aquest moment, la massa de llevat té una fina capa de pel·lícula de bacteris d'àcid acètic i una olor agre i picant. La capa superior de vinagre madur és de color groc ataronjat clar, mentre que les capes mitjanes i inferiors són de color blanc lletós i lleugerament tèrboles. La barreja dels dos és el vinagre acabat blanc. En general, es poden produir 450 quilos de vinagre d'arròs a partir de cada 100 quilos d'arròs glutinós. L'anterior és una introducció detallada sobre si utilitzar vinagre blanc o vinagre d'arròs per rentar-se la cara. Aquest producte no té cap efecte sobre la pell, i és molt útil per millorar alguns problemes facials. |
<<: Com aconseguir llavis més prims
>>: Quins són els beneficis de fer spa a l'estiu
Avui en dia, a molts joves els agrada fer-se tatu...
La nostra vida i la nostra dieta no es poden sepa...
Amb el progrés i el desenvolupament de la societa...
L'al·lèrgia és una cosa molt habitual a la vi...
Què és Salesforce_Softcamp? Salesforce.com (Salesf...
Una màquina de cosir utilitza principalment un o ...
De vegades, quan utilitzem l'aigua de l'a...
La col és un vegetal relativament comú amb un val...
Quin és el lloc web d'ampolles de llet bornfre...
Què és el lloc web de la Marató de Boston? La Mara...
El recompte baix de glòbuls vermells és una malal...
Menjar aliments lleugers té molts beneficis per a...
Amb el desenvolupament cada cop més ràpid de la m...
Avui en dia, la gent fuma i beu, sobretot quan es...
El problema de la flema excessiva preocupa a molt...