La barbacoa és un mètode de cuina que la gent prefereix És relativament primitiu, però sempre que es faci bé, és un àpat deliciós, en general, és adequat per a reunions a petita escala, especialment reunions familiars, que són molt adequats per utilitzar la barbacoa per enfortir la relació entre els familiars. Entre totes les barbacoes, la carn a la brasa té la major demanda, perquè la carn a la brasa té un gust fragant i deliciós, molt adequat per al gust del públic. Abans de fer la barbacoa, cal centrar-se en marinar la barbacoa, perquè la barbacoa tingui un millor gust. Parlem de salses casolanes quan mengeu a la barbacoa, sentireu que les salses del restaurant de barbacoa tenen un gust molt especial. De fet, només necessiteu uns quants condiments per fer la salsa de la barbacoa, és a dir: la pasta de sèsam, el suc de soja fermentada i la sal. Els ingredients auxiliars són: suc de gingebre, oli de mostassa, salsa d'ostres, coriandre picat i ceba verda picada. (1) Ingredients: 1 caixa d'ales de pollastre, unes cebes verdes, gingebre, all, anís estrellat, grans de pebre, canyella, salsa de soja, sal, sucre, vi de cuina i vinagre negre. Mètode de preparació: Talleu una ala de pollastre en dos trossos, poseu-les en un bol gran, afegiu-hi els condiments anteriors i deixeu-ho marinar durant 6-12 hores, girant 1-2 vegades. Podeu marinar-lo la nit anterior i fer-lo a la planxa l'endemà. A continuació, ajusteu la temperatura del forn a 400-425 graus, folreu la safata de forn amb paper d'alumini, enforneu durant 18 minuts, apagueu el corrent i espereu 1-2 minuts abans de treure-la. El mètode de rostir el pollastre és similar. (2) Ingredients principals : unes quantes ales de pollastre, aquest article n'utilitza 8 com a exemple. Ingredients auxiliars: 1 cullerada de mel Condiment: 1/2 culleradeta de sal, 1/2 culleradeta de pebre negre, 1/3 culleradeta de pols de cinc espècies, 1/3 culleradeta de MSG, 1 cullerada de suc de gingebre, 1 cullerada de salsa de soja (o ajustar segons el vostre gust) (3) La proporció d'ingredients és aproximadament la següent: En general, enfornem una caixa d'ales de pollastre, que conté 22 peces cada vegada. Afegiu-hi tres cebollines, el tipus més comú que es venen a les botigues, tot tallat en cebolleta per a un millor sabor; Afegiu-hi 4 cullerades de sucre; com més salsa de soja millor, millor que cobreixi les ales de pollastre, però això requeriria mitja ampolla de salsa de soja, que la majoria de la gent no es pot permetre. Així que podeu manipular-lo a la vostra discreció, en general, heu de posar mig centímetre de salsa de soja al fons de la cubeta (primer, poseu-hi les ales de pollastre i després afegiu-hi la salsa de soja). Només espolvoreu la sal segons la vostra sensació. |
<<: Com prevenir les seqüeles de l'infart cerebral?
>>: Quins són els passos per fer un sabó de llet artesanal?
Molts homes són propensos a la disfunció erèctil ...
La murta és una bona fruita de gust dolç i d'...
L'hèrnia discal lumbar és una malaltia molt f...
Quin tipus de lloc web és Yele.com? Yele.com (26.c...
Què és el lloc web de Canadian Broadcasting Corpor...
Quan neixen els nens no s'adapten bé a alguns...
La pseudomiopia és la més freqüent entre els nens...
Les amígdales són importants teixits immunitaris ...
Moltes persones tenen problemes amb els cercles f...
Tot i que l'onicomicosi no és una malaltia gr...
Si els pacients amb angina de pit no es tracten a...
Es pot dir que el fenomen de l'adormiment del...
L'exercici tradicional de preservació de la s...
A mesura que el ritme de vida és cada cop més ràp...
Quin és el lloc web del Ministeri de Medi Ambient ...