Quin és el mètode per marinar la carn de la barbacoa a casa?

Quin és el mètode per marinar la carn de la barbacoa a casa?

La barbacoa és un mètode de cuina que la gent prefereix És relativament primitiu, però sempre que es faci bé, és un àpat deliciós, en general, és adequat per a reunions a petita escala, especialment reunions familiars, que són molt adequats per utilitzar la barbacoa per enfortir la relació entre els familiars. Entre totes les barbacoes, la carn a la brasa té la major demanda, perquè la carn a la brasa té un gust fragant i deliciós, molt adequat per al gust del públic. Abans de fer la barbacoa, cal centrar-se en marinar la barbacoa, perquè la barbacoa tingui un millor gust.

Parlem de salses casolanes quan mengeu a la barbacoa, sentireu que les salses del restaurant de barbacoa tenen un gust molt especial. De fet, només necessiteu uns quants condiments per fer la salsa de la barbacoa, és a dir: la pasta de sèsam, el suc de soja fermentada i la sal. Els ingredients auxiliars són: suc de gingebre, oli de mostassa, salsa d'ostres, coriandre picat i ceba verda picada.

(1) Ingredients: 1 caixa d'ales de pollastre, unes cebes verdes, gingebre, all, anís estrellat, grans de pebre, canyella, salsa de soja, sal, sucre, vi de cuina i vinagre negre.

Mètode de preparació: Talleu una ala de pollastre en dos trossos, poseu-les en un bol gran, afegiu-hi els condiments anteriors i deixeu-ho marinar durant 6-12 hores, girant 1-2 vegades. Podeu marinar-lo la nit anterior i fer-lo a la planxa l'endemà. A continuació, ajusteu la temperatura del forn a 400-425 graus, folreu la safata de forn amb paper d'alumini, enforneu durant 18 minuts, apagueu el corrent i espereu 1-2 minuts abans de treure-la. El mètode de rostir el pollastre és similar.

(2) Ingredients principals : unes quantes ales de pollastre, aquest article n'utilitza 8 com a exemple. Ingredients auxiliars: 1 cullerada de mel

Condiment: 1/2 culleradeta de sal, 1/2 culleradeta de pebre negre, 1/3 culleradeta de pols de cinc espècies, 1/3 culleradeta de MSG, 1 cullerada de suc de gingebre, 1 cullerada de salsa de soja (o ajustar segons el vostre gust)

(3) La proporció d'ingredients és aproximadament la següent:

En general, enfornem una caixa d'ales de pollastre, que conté 22 peces cada vegada. Afegiu-hi tres cebollines, el tipus més comú que es venen a les botigues, tot tallat en cebolleta per a un millor sabor;

Afegiu-hi 4 cullerades de sucre; com més salsa de soja millor, millor que cobreixi les ales de pollastre, però això requeriria mitja ampolla de salsa de soja, que la majoria de la gent no es pot permetre. Així que podeu manipular-lo a la vostra discreció, en general, heu de posar mig centímetre de salsa de soja al fons de la cubeta (primer, poseu-hi les ales de pollastre i després afegiu-hi la salsa de soja). Només espolvoreu la sal segons la vostra sensació.

<<:  Com prevenir les seqüeles de l'infart cerebral?

>>:  Quins són els passos per fer un sabó de llet artesanal?

Recomanar articles

Quin mal fa el formaldehid al cos humà?

El formaldehid és un producte químic molt nociu p...

Com eliminar les taques de te de les tasses termo?

La Xina és un gran país productor de te, i la cul...

Quins aliments són més efectius per als nens amb restrenyiment?

El restrenyiment és un fenomen comú en els nens. ...

Goll nodular: 5 presentacions habituals

El goll nodular és molt comú en les adolescents. ...

Quina és la manera més fàcil i eficaç de reduir la mida de les fosses nasals?

Les característiques facials de moltes persones e...

Quins són els símptomes de l'àcid úric alt?

El problema de l'àcid úric elevat requereix a...

Què causa taques als pulmons?

Les taques i ombres als pulmons solen detectar-se...

Una caminada nocturna és bona per a la teva salut?

Com que moltes persones han de treballar tot el d...

Què tal Turk Telecom? Ressenyes de Turk Telecom i informació del lloc web

Què és Turk Telecom? Turk Telekom és un conegut op...

Com rentar la roba de cotó

Tot i que la roba de cotó no és tan fàcil de rent...

Com tractar la urèmia

La vida és com un pot de cinc sabors, que sovint ...