Cal tenir en compte que l'anomenat sucre granulat no és el sucre blanc que normalment anomenem sucre blanc és sovint sucre granulat, i el sucre granulat és una mica més gruixut que el sucre granulat. Les partícules de sucre blanc són més grans i el seu color és inferior al del sucre granulat. El sucre més consumit al meu país és el sucre granulat, mentre que el sucre blanc en general es consumeix menys A les dècades de 1980 i 1990, el sucre blanc s'utilitzava sovint com a regal quan anava a visitar familiars i amics. El sucre es divideix principalment en dues categories, a saber, sucre blanc i sucre suau. El sucre granulat blanc es consumeix més habitualment a l'estranger, mentre que el sucre granulat es consumeix principalment als països o regions del cercle de la cultura alimentària xinesa. Els estàndards i classificacions del sucre blanc varien d'un país a un altre. Al nostre país, el sucre blanc es divideix en quatre nivells segons el grau de refinament, és a dir, sucre blanc refinat, sucre blanc superior, sucre blanc de primer grau i sucre blanc de segon grau. Hi ha tres graus de sucre blanc suau: sucre blanc suau refinat, sucre blanc suau premium i sucre blanc suau de primer grau. Tant el sucre granulat com el sucre tou s'anomenen sucre blanc i el contingut de sacarosa és generalment superior al 95%. El sucre blanc té grànuls uniformes i nets, sucre dur, textura solta i seca, i està lliure d'impureses. Conté més sacarosa i té la puresa més alta entre tots els sucres comestibles, i també és el més fàcil d'emmagatzemar. El sucre blanc és un sucre refinat elaborat amb melassa extreta de la canya de sucre i la remolatxa sucrera. El sucre blanc és blanc, net i dolç. El sucre blanc es pot contaminar fàcilment per microorganismes patògens durant la producció, envasat, transport i emmagatzematge. Sobretot el sucre blanc que s'ha emmagatzemat durant més d'un any i que s'ha tornat groc sovint està contaminat per àcars. El sucre blanc és el sucre de taula més utilitzat a la vida diària Conté més del 95% de cristalls de sacarosa, té un contingut d'aigua més baix que el sucre granulat i té partícules de cristall més grans. Es fa mitjançant el refinament i el blanqueig. De fet, tant si es tracta de sucre blanc com de sucre granulat, l'ingredient principal és la sacarosa. El contingut de sacarosa del sucre granulat blanc és d'aproximadament el 95%, mentre que el contingut de sacarosa del sucre granulat és lleugerament superior. En general, la dolçor del sucre granulat és lleugerament superior a la del sucre blanc En fer ous escalfats o cuinar boles d'arròs glutinós, s'acostuma a utilitzar sucre granulat. |
<<: Quina és la ruta de la infecció per Helicobacter pylori?
>>: Què és millor, sucre blanc o sucre suau?
Quin és el lloc web de Rashid Hussein Bank Malaysi...
L'erosió aquí és diferent de l'erosió nor...
El punt de Taixi és un punt d'acupuntura darr...
El nucli del coixí és un element essencial de rob...
L'acne sol aparèixer en adolescents en un mom...
Rhodia_Què és Rhodia? Rhodia Group és un conegut f...
Quan es tracta de cel·lulasa, moltes persones pen...
Tothom presta especial atenció a la protecció nut...
Cada primavera i tardor, les persones sempre sent...
Avui en dia, cada cop més gent comença a prestar ...
Què és el lloc web de l'Eredivisie? L'Ered...
Parlant de raspat, crec que moltes persones no sa...
La gota és una malaltia comuna entre les persones...
La indigestió és un símptoma amb el qual tothom e...
A mesura que augmenta la pressió de la vida moder...