El sucre blanc és sucre blanc?

El sucre blanc és sucre blanc?

Cal tenir en compte que l'anomenat sucre granulat no és el sucre blanc que normalment anomenem sucre blanc és sovint sucre granulat, i el sucre granulat és una mica més gruixut que el sucre granulat. Les partícules de sucre blanc són més grans i el seu color és inferior al del sucre granulat. El sucre més consumit al meu país és el sucre granulat, mentre que el sucre blanc en general es consumeix menys A les dècades de 1980 i 1990, el sucre blanc s'utilitzava sovint com a regal quan anava a visitar familiars i amics.

El sucre es divideix principalment en dues categories, a saber, sucre blanc i sucre suau. El sucre granulat blanc es consumeix més habitualment a l'estranger, mentre que el sucre granulat es consumeix principalment als països o regions del cercle de la cultura alimentària xinesa. Els estàndards i classificacions del sucre blanc varien d'un país a un altre. Al nostre país, el sucre blanc es divideix en quatre nivells segons el grau de refinament, és a dir, sucre blanc refinat, sucre blanc superior, sucre blanc de primer grau i sucre blanc de segon grau. Hi ha tres graus de sucre blanc suau: sucre blanc suau refinat, sucre blanc suau premium i sucre blanc suau de primer grau.

Tant el sucre granulat com el sucre tou s'anomenen sucre blanc i el contingut de sacarosa és generalment superior al 95%. El sucre blanc té grànuls uniformes i nets, sucre dur, textura solta i seca, i està lliure d'impureses. Conté més sacarosa i té la puresa més alta entre tots els sucres comestibles, i també és el més fàcil d'emmagatzemar. El sucre blanc és un sucre refinat elaborat amb melassa extreta de la canya de sucre i la remolatxa sucrera. El sucre blanc és blanc, net i dolç. El sucre blanc es pot contaminar fàcilment per microorganismes patògens durant la producció, envasat, transport i emmagatzematge. Sobretot el sucre blanc que s'ha emmagatzemat durant més d'un any i que s'ha tornat groc sovint està contaminat per àcars. El sucre blanc és el sucre de taula més utilitzat a la vida diària Conté més del 95% de cristalls de sacarosa, té un contingut d'aigua més baix que el sucre granulat i té partícules de cristall més grans. Es fa mitjançant el refinament i el blanqueig.

De fet, tant si es tracta de sucre blanc com de sucre granulat, l'ingredient principal és la sacarosa. El contingut de sacarosa del sucre granulat blanc és d'aproximadament el 95%, mentre que el contingut de sacarosa del sucre granulat és lleugerament superior. En general, la dolçor del sucre granulat és lleugerament superior a la del sucre blanc En fer ous escalfats o cuinar boles d'arròs glutinós, s'acostuma a utilitzar sucre granulat.

<<:  Quina és la ruta de la infecció per Helicobacter pylori?

>>:  Què és millor, sucre blanc o sucre suau?

Recomanar articles

Quina és la funció de la cel·lulosa microcristal·lina?

Moltes persones no saben què és la cel·lulosa mic...

Com tractar l'artritis traumàtica de manera eficaç

L'artritis traumàtica es refereix a una lesió...

Què tal l'Olympiacos? Revisió i informació del lloc web de l'Olympiacos

Què és l'Olympiacos? L'Olympiacos CFP és u...

Quin és el truc per refinar la llard de porc?

La carn de porc és una carn molt comuna en la nos...

Quins són els ítems de l'examen per a un triple positiu?

L'hepatitis B és una malaltia infecciosa molt...

Com tractar la costocondritis 5 tractaments efectius

La costocondritis és una inflamació crònica que e...

Què tal el grup Man? Ressenyes de Man Group i informació del lloc web

Quina és la pàgina web de Man Group? Man Group és ...

A què hem de parar atenció en els coneixements d'higiene d'hivern?

Després de l’arribada de l’hivern, el temps es fa...

Quines diferències hi ha entre la mel de durian i la jaca?

Jackfruit i durian són una mica similars en apare...

Raons per les quals els homes prefereixen sortir amb dones madures

Les 10 principals raons per les quals els homes m...

Com tractar la tos freda i seca?

La tos freda i seca és un problema comú, sobretot...