Què és millor, sucre blanc o sucre suau?

Què és millor, sucre blanc o sucre suau?

El sucre blanc s'utilitza àmpliament a la nostra vida diària, sobretot a l'hora de cuinar. De fet, el sucre granulat blanc conté aproximadament un 95% de sacarosa en comparació amb el sucre granulat, el sucre granulat blanc té relativament més contingut d'aigua i té un gust relativament millor. Les partícules de cristall del sucre granulat blanc són lleugerament més grans que les del sucre de blat de moro i són de color més blanc. És difícil dir quin és millor entre el sucre granulat i el sucre llustre.

No hi ha cap diferència essencial La dolçor de quantitats iguals de sucre granulat i sucre llustre és comparable. Si hem de dir les diferències, 1. El sucre blanc és generalment sacarosa, mentre que el sucre llustre conté sacarosa i una part s'extreu de la remolatxa. 2. Des de l'aparença, el sucre blanc es divideix en sucre gros, sucre fi, sucre en pols i sucre en pols segons la mida de les partícules. 3. El sucre granulat és relativament sec, mentre que el sucre granulat té un alt contingut d'aigua. 4. Si s'utilitzen per coure, els pastissos amb sucre granulat són més fàcils de pintar. Per descomptat, si el foc és massa alt, és més probable que es tornen negres. 5. Un altre punt és que la mateixa marca de sucre granulat és una mica més car que el sucre granulat Això es deu al procés de producció i possiblement al contingut d'aigua, per al mateix pes, més aigua significa menys sucre.

El sucre blanc és un tipus de sucre comestible que els xinesos prefereixen. Té una textura suau i delicada, petites partícules de cristall i aproximadament un 2,5% de xarop de sucre invertit es ruixa durant el procés de producció. L'ingredient principal del sucre blanc és la sacarosa, de manera que la puresa del sucre granulat no és tan alta com la del sucre blanc.

L'anomenat sucre granulat és el sucre blanc que consumim habitualment. Les partícules d'aquest tipus de cristalls de sucre són relativament petites, i el seu gust és una mica més delicat com a condiment per a plats freds Al nostre país, la majoria del sucre que mengem és de sucre granulat. El sucre granulat és més dolç Si us agraden molt els dolços, també podeu afegir sucre granulat a l'hora de cuinar.

<<:  El sucre blanc és sucre blanc?

>>:  Quins són els fàrmacs per tractar Helicobacter pylori?

Recomanar articles

I COGGLES? COGGLES Revisió i informació del lloc web

Què és COGGLES? COGGLES és una botiga de moda de d...

Quina és la manera d'eliminar les marques d'acne?

A la societat actual, cada cop hi ha més tipus de...

10 tipus de persones tenen un alt risc de càncer de fetge

El càncer de fetge, com un dels tumors malignes m...

Què tal la UNESCO? Revisions de la UNESCO i informació del lloc web

Què és la UNESCO? L'Organització de les Nacion...

Què tal The Ladders? The Ladders Review i informació del lloc web

Què és The Ladders? The Ladders és un conegut lloc...

Què he de fer si esternudo sempre a causa d'una rinitis al·lèrgica?

El moment en què canvien les estacions és quan la...

Què causa l'engrossiment de les ungles dels peus?

Què causa les ungles engrossides? Aquest problema...

Què passa amb GrubHub? Revisió de GrubHub i informació del lloc web

Què és GrubHub? GrubHub és una empresa nord-americ...

Què passa amb General Mills? Revisions de General Mills i informació del lloc web

Què és General Mills? General Mills (NYSE: GIS) és...

Què tal Wellpoint? Comentaris de l'empresa Wellpoint i informació del lloc web

Què és Wellpoint? Wellpoint és una de les companyi...