El sucre blanc s'utilitza àmpliament a la nostra vida diària, sobretot a l'hora de cuinar. De fet, el sucre granulat blanc conté aproximadament un 95% de sacarosa en comparació amb el sucre granulat, el sucre granulat blanc té relativament més contingut d'aigua i té un gust relativament millor. Les partícules de cristall del sucre granulat blanc són lleugerament més grans que les del sucre de blat de moro i són de color més blanc. És difícil dir quin és millor entre el sucre granulat i el sucre llustre. No hi ha cap diferència essencial La dolçor de quantitats iguals de sucre granulat i sucre llustre és comparable. Si hem de dir les diferències, 1. El sucre blanc és generalment sacarosa, mentre que el sucre llustre conté sacarosa i una part s'extreu de la remolatxa. 2. Des de l'aparença, el sucre blanc es divideix en sucre gros, sucre fi, sucre en pols i sucre en pols segons la mida de les partícules. 3. El sucre granulat és relativament sec, mentre que el sucre granulat té un alt contingut d'aigua. 4. Si s'utilitzen per coure, els pastissos amb sucre granulat són més fàcils de pintar. Per descomptat, si el foc és massa alt, és més probable que es tornen negres. 5. Un altre punt és que la mateixa marca de sucre granulat és una mica més car que el sucre granulat Això es deu al procés de producció i possiblement al contingut d'aigua, per al mateix pes, més aigua significa menys sucre. El sucre blanc és un tipus de sucre comestible que els xinesos prefereixen. Té una textura suau i delicada, petites partícules de cristall i aproximadament un 2,5% de xarop de sucre invertit es ruixa durant el procés de producció. L'ingredient principal del sucre blanc és la sacarosa, de manera que la puresa del sucre granulat no és tan alta com la del sucre blanc. L'anomenat sucre granulat és el sucre blanc que consumim habitualment. Les partícules d'aquest tipus de cristalls de sucre són relativament petites, i el seu gust és una mica més delicat com a condiment per a plats freds Al nostre país, la majoria del sucre que mengem és de sucre granulat. El sucre granulat és més dolç Si us agraden molt els dolços, també podeu afegir sucre granulat a l'hora de cuinar. |
<<: El sucre blanc és sucre blanc?
>>: Quins són els fàrmacs per tractar Helicobacter pylori?
Longan és una mena de refrigeració que sovint és ...
En la nostra vida diària, sovint ens trobem amb l...
Què és el lloc web de National Museums Scotland? E...
Sovint veiem als drames de televisió una bella do...
L'aixil·la, també coneguda com a "aixell...
Quina és la web de Primera Politècnica? ITP (Insti...
Si teniu un dolor congestionat al pit esquerre, h...
Per descomptat, l'infart de miocardi no es po...
Clínicament, s'ha comprovat que molts pacient...
Avui en dia, a moltes persones els agrada dedicar...
Què és NTT Urban Development? NTT Urban Developmen...
Per què les femtes són verdes és un problema que ...
El te Guanyin és un tipus de te molt preciós avui...
Hi ha dos tipus principals de tovalloles higièniq...
El còlic abdominal és generalment un dolor a la p...