Helicobacter pylori és un bacteri Gram negatiu que generalment existeix a l'estómac o al duodè. Pot provocar fàcilment inflamació de la nostra mucosa gàstrica i úlceres duodenals. També cal tenir en compte que un nombre considerable de portadors d'Helicobacter pylori no presenten cap símptoma. Hi ha moltes maneres d'infecció per Helicobacter pylori, que es discuteixen breument a continuació. En circumstàncies normals, la paret estomacal té una sèrie de mecanismes complets d'autoprotecció (secreció d'àcid gàstric i proteasa, efecte protector de la capa de moc insoluble i soluble, moviment regular, etc.) que poden resistir la invasió de milers de microorganismes que entren per la boca. Des del descobriment d'Helicobacter pylori a la superfície de les cèl·lules epitelials de la mucosa gàstrica, s'ha reconegut que Helicobacter pylori és gairebé l'únic culpable que pot trencar aquesta barrera natural. Actualment, la majoria de les investigacions sobre les vies d'infecció d'Helicobacter pylori es poden classificar en aquesta teoria. Inclou principalment: factors que permeten que Helicobacter pylori penetri a la capa de moc i s'instal·li a la superfície de les cèl·lules epitelials gàstriques que destrueixen les cèl·lules epitelials gàstriques i les substàncies de la resposta immune; Atès que el menjar picant pot irritar fàcilment la mucosa gàstrica, fent que la resistència de l'estómac disminueixi, pot provocar fàcilment la invasió d'Helicobacter pylori. Per tant, tot i que l'efecte del menjar picant sobre la infecció per anticossos d'Helicobacter pylori no és immediat, no es pot ignorar. Helicobacter pylori és un factor d'alt risc per a malalties estomacals i una de les formes freqüents d'infecció per Helicobacter pylori és menjar aliments crus. A la cuina occidental, la gent està acostumada a cuinar bistecs rars o fins i tot rars, o els agrada menjar olla calenta encara que la carn encara no estigui cuita. Cal tenir en compte que arreu del món els pacients amb malalties del sistema digestiu porten Helicobacter pylori al seu cos en major o menor mesura. Als països en desenvolupament, el nombre de persones que porten Helicobacter pylori és més gran. L'anterior només introdueix les vies generals de transmissió d'Helicobacter pylori Les vies de transmissió específiques d'aquest bacteri encara no s'han entès clarament. |
<<: Què he de fer si el sucre moreno està florit?
>>: El sucre blanc és sucre blanc?
Per què es produeix inflor quan es dorm a la taul...
Quan ens adormem, hi haurà un cicle metabòlic al ...
Com tots sabem, l'embòlia de l'artèria ce...
Els llavis són una part important i delicada de l...
Quina és la web oficial de l'Oscar? El nom ofi...
Si es produeixen símptomes com nàusees, vòmits o ...
El sulfat de coure és una matèria primera química...
Què és el lloc web de Rosneft? <div 俄罗斯石油公司(Ros...
Si trobeu que el vostre recompte de plaquetes és ...
Els amics que mengen arròs, inevitablement, cuina...
Què és el lloc web de Federal Grid Company? La xar...
Algunes persones no poden acabar el vi immediatam...
Què és King Fahd University of Petroleum and Miner...
Les nous són un aliment molt popular per augmenta...
El raïm és una fruita molt habitual a les nostres...