Què he de fer si el sucre moreno està florit?

Què he de fer si el sucre moreno està florit?

Al comprar sucre moreno, molta gent sap que comprarà més i no se'l pot menjar tot d'una vegada, així que si es deixa així durant molt de temps, és probable que el sucre moreno se'ns llenceu a la bastida no es pot menjar i s'ha de llençar, doncs, què hem de fer si el sucre moreno s'emmolla?

Per descomptat que no. La floridura és que la floridura creix a l'estany vermell, i la floridura és un tipus de bacteri. Després de créixer amb sucre, allibera molts metabòlits a través del metabolisme que són perjudicials per al cos humà. Si es consumeix, pot causar malestar estomacal a causa de la irritació de l'intestí gros. Així que és millor no menjar-ne.

El sucre moreno es refereix generalment al producte acabat de canya de sucre amb mel, que generalment fa referència a la canya de sucre amb mel formada per esprémer el suc, processament senzill i concentració. El sucre moreno es divideix en sucre en brut, sucre moreno, sucre de bol, etc., segons les diferents partícules de cristall, com que no han estat molt refinats, gairebé conserven tots els ingredients del suc de canya, a més de la funció del sucre, també contenen vitamines i oligoelements, com ara ferro, zinc, manganès, el contingut de crom, etc. El sucre moreno no conté proteïnes ni greixos. El sucre moreno real no s'emmotllarà.

La gelatina de pell d'ase s'afegeix al sucre moreno i la gelatina de pell d'ase conté proteïnes. Hi ha possibilitat de floridura. Si està florit, no el pots menjar.

Si no suporteu llençar-lo, primer podeu treure les taques de floridura i després afegir aigua i bullir les parts restants.

La majoria de motlles són verds i tenen un nom anomenat penicil·lina, ja ho sabeu.

El motlle groc també té un nom, anomenat aflatoxina. Aquesta cosa és realment un mal de cap, així que és millor llençar-la.

Trieu el motlle negre i bulliu-lo.

Molts motlles no poden suportar altes temperatures de 100 graus, així que pots estar tranquil.

Si el sucre moreno està florit, heu de mirar-lo si és bon sucre i el motlle no és greu, podeu menjar-lo, definitivament no us queden molts gèrmens a les coses amb floridura.

<<:  Puc utilitzar líquid rentavaixelles caducat?

>>:  Quina és la ruta de la infecció per Helicobacter pylori?

Recomanar articles

Què tal el Vila-real? Comentaris de Vila-real i informació del lloc web

Què és Vila-real? El Villarreal Club de Fútbol SAD...

Quin mal fa l'olor de pintura a les persones?

Algunes persones sovint fan olor a la pintura per...

Com desfer-se de l'acne a l'esquena

Crec que a tothom no li ha de preocupar gaire la ...

Quines són les coses que necessiten atenció en la urèmia?

La urèmia no és estranya per a moltes persones gr...

Què tal Sega Sammy? Revisió i informació del lloc web de Sega Sammy

Què és el lloc web de Sega Sammy? Sega Sammy Holdi...

Quins són els consells per viatjar durant les vacances de la Diada Nacional?

Durant els set dies de vacances del Dia Nacional ...

Portar lents de contacte

A causa de l'augment de la pressió de la vida...

Quina diferència hi ha entre la guaiaba vermella i la blanca?

La guaiava és una fruita deliciosa. Té un valor n...

Què tal Betty Boop? Revisió de Betty Boop i informació del lloc web

Què és Betty Boop? Betty Boop és una famosa estrel...

Què tal el govern italià? Revisions del govern italià i informació del lloc web

Què és el lloc web del govern italià? Aquest lloc ...

Quins són els símptomes de la intoxicació per benzè?

L'enverinament per benzè és una cosa molt per...

Què tal un bloc de cotxes? Ressenyes del bloc de cotxes i informació del lloc web

Què és Car Blog? AutoBlog és un lloc de blocs prop...

Què tal Roma III? Les tres principals ressenyes i informació del lloc web de Roma

Què és la web de Roma III? La Universitat de Roma ...

Un batec cardíac lent és un batec cardíac irregular. Com s'ha de tractar?

Els cors de les persones baten cada dia, ja sigui...

Què tal Abby Dawn? Ressenyes d'Abby Dawn i informació del lloc web

Quin és el lloc web d'Abby Dawn? Abbey Dawn és...