Els ous en conserva tenen un cert valor nutricional, i a moltes persones els agrada menjar-los, però, abans de menjar-los, també s'han d'entendre algunes precaucions i algunes persones que tenen prohibit menjar-ne els ous en conserva intel·ligència. Els nens poden menjar ous en conserva? La medicina tradicional xinesa creu que el cos d'un nen és un cos de "yin infantil i yang infantil" i té un metabolisme extremadament actiu. Després de ser absorbit pels nens, la traça de plom dels ous "sense plom" romandrà en teixits com el fetge, els pulmons, els ronyons, el cervell i els glòbuls vermells, i també provocarà la pèrdua de calci als ossos i les dents. El consum habitual d'"ous en conserva sense plom" pot provocar que els nens pateixin un mal desenvolupament dels ossos i dents, pèrdua de gana, gastroenteritis, etc., i també pot afectar el seu desenvolupament intel·lectual. Deliciosa recepta d'ous en conserva 1. Pebre picant i ou en conserva Ingredients: 3 ous en conserva, 3 pebrots picants, 2 grans d'all. Condiment: oli cuit, oli de sèsam, salsa de soja lleugera i MSG. Ingredients: 3 ous en conserva, 3 pebrots, 2 grans d'all Elaboració: Talleu els ous en conserva i piqueu els pebrots i els alls. Col·loqueu els ous en conserva en un plat, poseu-hi els pebrots i l'all picat al mig, aboqueu-hi oli cuit, salsa de soja lleugera, oli de sèsam i altres condiments i espolseu-los uniformement al plat. Barrejar bé abans de servir. 2. Ous en conserva picants Ingredients: 300 grams de bolets frescos, 4 ous en conserva, 1 pebrot vermell, 1 pebrot verd, 3 grans d'all. Condiment: 30 grams d'oli de cuina, 2 culleradetes d'oli de sèsam, 1 culleradeta de salsa de soja, 1/2 culleradeta de sucre. 1. Renteu i traieu les tiges dels bolets, talleu-los cadascun en 4 parts iguals i escorreu-los en una paella i fregiu-los en sec durant 2 minuts abans de servir, rentar i picar els alls, i rentar i tallar el xili. 2. Afegiu la quantitat adequada d'oli de cuina a l'olla, sofregiu l'all picat i el xile després d'escalfar, després afegiu-hi els bolets, primer sofregiu-ho a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent fins que els bolets ja no alliberin aigua i s'encongeixin una mica, després apagueu el foc i serviu. 3. Peleu i talleu els ous conservats, poseu-los al plat amb els bolets, afegiu-hi la salsa de soja, el sucre i l'oli de sèsam i barregeu-ho bé. |
<<: L'eficàcia de les algues i la màscara de clara d'ou
>>: Què fer si teniu dismenorrea i diarrea?
Què és Sparta Rotterdam? Sparta Rotterdam és un cl...
Quin és el lloc web de Saudi ABN AMRO Bank? Saudi ...
El pas més essencial en la cura diària del cabell...
Si es produeixen ruptura anal i hemorràgia, cal p...
El diclorvos és un tipus d'herbicida desenvol...
Tinc dolor abdominal durant el període, però quan...
Què és KATE? KATE és una famosa marca de cosmètics...
L'herpes és una malaltia comuna de la pell i ...
Com diu el refrany, els ulls són les finestres de...
La disenteria bacil·lar és una malaltia de la qua...
Què és el lloc web del Saló de l'Automòbil de ...
Què és Norilsk Nickel? Norilsk Nickel (en rus: ГМК...
Què és el lloc web de Seven Deadly Sins? The Seven...
La pressió arterial del cos humà fluctua constant...
Quina és la web de l'Institut Superior de Trad...