Moltes persones no saben què és la cel·lulosa microcristal·lina. De fet, és una substància química, normalment, aquesta pols no té una olor evident. Què fa la cel·lulosa microcristal·lina? La cel·lulosa microcristal·lina és un producte pur de la despolimerització de la cel·lulosa. Elaborat amb cel·lulosa natural, és una pols cristal·lina inodora i insípida. El producte es pot utilitzar com a excipient de fàrmacs i com a disgregant de pastilles a la indústria farmacèutica, es pot utilitzar com a material bàsic d'aliments funcionals - cel·lulosa dietètica, i és un additiu ideal per a la salut en la indústria de la pintura, es pot utilitzar com a espessidor i emulsionant per a pintures a base d'aigua a causa de les seves propietats tixotropes, espessidores i emulsionants; i té una bona capacitat emulsionant per a substàncies oleoses en la fabricació humida de cuir artificial, s'utilitza com a potenciador de la viscositat i farcit per fer que la superfície del cuir artificial sigui suau i el gruix sigui uniforme. Es pot observar que la cel·lulosa microcristal·lina té un ampli ventall d'usos i la demanda interna d'aquest producte seguirà augmentant. Fibra comestible ultrafina La cel·lulosa microcristal·lina, coneguda com MCC, és un producte en pols granular amb una mida d'uns 10 μm que s'obté mitjançant la hidrolització de cel·lulosa natural en un medi àcid per reduir el pes molecular fins a un determinat rang. S'utilitza principalment com a excipient de fàrmacs a la indústria farmacèutica i té els següents avantatges respecte al midó o als derivats del midó: (1) Fàcil de desintegrar, és a dir, el fàrmac es desintegra fàcilment després d'entrar a l'estómac i és absorbit pel cos humà. (2) No és fàcil de modelar perquè la cel·lulosa és una configuració β-glucosa i el midó és una configuració α-glucosa. Les amilases generalment no ataquen la cel·lulosa. (3) La cel·lulosa no és absorbida pel cos humà i és probable que no reaccioni als fàrmacs que transporta, de manera que és més segura. El desavantatge és que el preu és relativament alt. Un altre producte de la cel·lulosa microcristal·lina és el col·loide (és a dir, el gel MCC), que es fa amb pols de MCC com a matèria primera i es barreja en una solució aquosa d'una certa concentració, i després passa per un dispositiu especial de gelificació per convertir-se en un col·loide. El col·loide MCC té les propietats següents: (1) És un col·loide tixotròpic Sembla molt concentrat i viscós, però de fet flueix fàcilment quan s'aplica una força externa i no hi ha cua quan s'agafa amb una cullera. (2) Quan la seva concentració és del 3%, la viscositat col·loide pot arribar als 3000-5000 mPa·s. (3) El col·loide té una bona estabilitat en fred i calent, és a dir, la pèrdua de viscositat no és gran durant el cicle de congelació i escalfament. (4) Tot i que la cel·lulosa es compon de glucosa, el cos humà no pot digerir la β-glucosa i el seu valor calorífic és zero, per tant, la cel·lulosa microcristal·lina només es mou amb els aliments al cos humà i no és absorbida pel cos humà. *Indústria farmacèutica: excipients de fàrmacs (pols), càpsules (pols, consum directe) * Indústria alimentària: gelat baix en calories (que substitueix part del greix de la llet), amaniment d'amanides (que substitueix part del greix de la llet), pa ric en fibra (pols) * Cosmètica: ingredients bàsics (hidratació, cura de la pell). |
<<: Què és la fibra de cel·lulosa regenerada?
>>: Quin desinfectant és millor per a la febre aftosa de mans?
Com a part important del cos humà, els peus jugue...
La tortícolis és el problema més freqüent en lact...
Un nas exquisit pot fer que les característiques ...
Els ordinadors s'han convertit en una necessi...
Actualment, a moltes dones treballadores els agra...
Beure menys alcohol a la vida diària pot ajudar a...
Els ulls injectats en sang són un fenomen molt co...
Què és la Universitat de Camerino? La Universitat ...
Moltes persones tenen una dutxa i es rentan els c...
Quina és la web del Club de Futbol SPAL? El Club d...
Què és Exelon Group? Exelon és la companyia nuclea...
A vegades sentim gana, en general, és un símptoma...
Què és la Brookings Institution? La Brookings Inst...
Crec que tothom ha sentit parlar de mongetes negr...
Ens dutxem cada dia, i el gel de dutxa és essenci...