Com triar els brots de bambú de primavera

Com triar els brots de bambú de primavera

Els brots de bambú són un aliment molt deliciós, sobretot al sud. Es troben disponibles durant tot l'any, però els brots de bambú més frescos i de millor gust són probablement els brots de bambú de primavera. Els brots de bambú de primavera poden ajudar a la gent a desfer-se de la greix de l'hivern, cosa que us permet no només sentir la naturalesa de la vostra vida, sinó que també ajuden a facilitar els moviments intestinals i reduir el greix. Els brots de bambú de primavera són molt bons. És un plat que sovint es veu a la taula, però, la qualitat dels brots de bambú determina el gust. Fem una ullada a alguns consells per triar.

1. Consells per triar brots de bambú de primavera:

1. En primer lloc, mireu la closca de brots de bambú En general, el groc clar és el millor color perquè la closca dels brots de bambú que no han crescut completament del sòl o que acaben de créixer són sovint grogues, i la carn dels brots de bambú és especialment tendra.

2. En segon lloc, mira els brots de bambú Com més blanc és el color, més cruixent i tendre són els brots de bambú grocs, i els verds són de pitjor qualitat.

3. Mira els nusos del brot de bambú i el cos del brot de bambú Com més estrets estiguin, més tendra serà la carn.

4. Per últim, mireu els brots de bambú Els de tija gran i cua petita tenen més carn i menys closca, i tenen un gust especialment cruixent, dolç i tendre.

2. Consells per reduir l'amargor dels brots de bambú de primavera:

L'amargor dels brots de bambú de primavera està relacionat amb la seva qualitat Dominar els consells anteriors per seleccionar els brots de bambú de primavera és la clau per evitar-los. Si encara compreu brots de bambú de primavera amb un gust amarg, podeu intentar reduir l'amargor seguint els tres consells següents.

1. Traieu amb un ganivet la part fosca de la carn, talleu els brots de bambú a trossos més prims i torneu-los a coure per eliminar una mica de l'amargor.

2. Prepareu una olla amb aigua bullint, afegiu-hi aigua de rentat d'arròs i brots de bambú de primavera amb closca, tapeu l'olla i deixeu-ho coure a foc lent durant uns 10 minuts. A continuació, apagueu el foc i deixeu-ho coure a foc lent fins que es refredi, cosa que pot fer que el gust amarg sigui més lleuger. El motiu és que l'aigua de rentat d'arròs pot treure la dolçor dels brots de bambú i reduir l'amargor.

3. Després de netejar els brots de bambú de primavera, poseu-los en una olla i coeu-los al vapor durant 40 o 50 minuts per treure la seva dolçor.

Els brots de bambú de primavera són refrescants i deliciosos. Són un molt bon ingredient per a les persones que volen baixar de pes. Com triar els millors brots de bambú de primavera Crec que tothom sap com fer-ho després de llegir la introducció anterior.

<<:  Com triar un matalàs per a la gent gran

>>:  Com triar l'arròs amb seguretat

Recomanar articles

Termòmetre d'infrarojos

El termòmetre d'infrarojos també es coneix co...

Com desfer-se de l'acne a la pell greixosa

Pell greixosa, pell seca i pell mixta són els tre...

És tinya si cauen trossos grans de caspa?

Molts amics tenen caspa, però generalment no és m...

Quines són les descomposicions de la postura de l'arc de ioga?

El ioga és una forma habitual d'exercici físi...

Com fer acupressió per aturar el sagnat?

No cal dir-vos l'important que és la sang per...

Què he de fer si les meves genives estan inflades i doloroses i no puc dormir?

Hi ha una vella dita que diu que “el mal de queix...