Els fesols vermells són de colors brillants i tenen un alt valor nutricional. Per tant, a moltes famílies els agrada menjar aliments fets amb fesols vermells. 1. Ingredients per fer gelatina de mongetes vermelles: Ingredients: 250 g de mongetes vermelles Accessoris: 75 g de midó (blat de moro), 60 g de clara d'ou, 2 g d'àlcali, Condiment: 300 grams de sucre blanc 1. Rentar les mongetes vermelles, afegir una mica d'àlcali i coure fins que estiguin toves; 2. Traieu la pell, fregueu amb sorra negra fina i extreu la humitat; 3. Batre la clara d'ou; 4. Barregeu midó de blat de moro amb aigua freda per fer una pasta fina per utilitzar-la posteriorment; 5. Poseu 750 grams d'aigua a l'olla i deixeu-ho bullir a foc fort; 6. Aboqueu-hi sucre i escalfeu fins que es dissolgui el sucre; 7. Aboqueu-hi la pasta de mongetes i barregeu-hi de manera uniforme la pasta de midó de blat de moro tot remenant. Quan quedi una pasta espessa, afegiu-hi la clara d'ou i l'essència de cafè. 8. Remeneu la pasta enèrgicament, aboqueu-la en un bol de porcellana Tang, aplaneu-la i deixeu-la refredar; 9. Poseu-lo a la nevera i refredeu-lo quan mengeu-lo, talleu-lo a daus petits i hi aboqueu-hi melmelada de maduixa. 2. Com fer la pasta de mongetes vermelles Ingredients: 200 g de mongetes vermelles, 15 g de llavors de lotus, 50 g de bulbs de lliri fresc, 2 trossos de pell de mandarina, 80 g de sucre roca, 1000 ml d'aigua pràctica: 1) Rentar les mongetes vermelles, posar-les en aigua neta i posar-les en remull durant 2 hores. 2) Rentar les llavors de lotus i la pell de mandarina, treure les arrels dels lliris frescos, treure les vores negres, rentar i escórrer i reservar. 3) Poseu en una olla les mongetes vermelles, la pell de mandarina i les llavors de lotus, afegiu-hi prou aigua, deixeu-ho bullir a foc fort i després deixeu-ho coure a foc lent durant 1 hora. Durant aquest període, s'ha de vigilar la quantitat d'aigua a l'olla i remenar les mongetes vermelles de l'olla sovint amb una cullera per evitar que s'enganxin a l'olla. 4) Quan la pasta de mongetes estigui cuita, afegiu-hi el lliri fresc i el sucre de roca i continueu la cocció durant 5 minuts més. Remeneu la pasta de mongetes constantment amb una cullera mentre es cuina fins que el sucre de roca es fongui completament i la pasta de mongetes es torni enganxosa. A través d'una comprensió integral, crec que heu après alguns mètodes de cuinar els fesols vermells. Després d'entendre completament alguns mètodes de cuinar els fesols vermells, per tal de garantir la vostra pròpia salut i poder menjar uns aliments deliciosos a base de mongetes vermelles, podeu aprendre la comprensió completa anterior i els mètodes de producció tan aviat com sigui possible. |
<<: Causes de la congestió nasal
>>: Què causa l'acne al voltant dels ulls?
Els aminoàcids de cadena ramificada es divideixen...
Moltes persones tossien amb sang quan tossien. La...
Moltes persones pateixen de restrenyiment i diarr...
La màscara de llavor de raïm és una màscara que a...
Si els càlculs biliars es produeixen de manera ag...
Massa poc àcid estomacal és una de les causes imp...
Tothom sap que la vitamina E natural té un efecte...
Quin és el lloc web de la Universitat de l'Oes...
La salut de l'estómac i els intestins és a la...
Tothom ha de parar atenció a la neteja de la seva...
Un mugró que no sobresurt és en realitat un fenom...
El quist renal és un tipus de malaltia renal i un...
Les fruites són úniques per a cada estació. S'...
Amb el desenvolupament continu de la ciència i la...
La principal diferència entre la vitamina D i el ...