El Longan és una fruita subtropical, produïda principalment a Guangdong, Guangxi, Hainan i altres regions del meu país. El Longan és de naturalesa càlida, pot nodrir la sang i els ronyons, i té grans beneficis per a la salut de les persones menjar longan a l'hivern pot resoldre aquest problema, doncs, com triar el longan sec a l'hivern? Com triar el longan sec: El longan sec es divideix en amb closca i amb closca. Els millors llargs secs amb closques són els que tenen partícules més grans, closques de color groc-marró, superfícies de closca llisa i textura fina i cruixent. Si no hi ha cap so quan es sacseja, vol dir que la carn és gruixuda. El millor longan amb closca és de color marró translúcid o groc marró, no té olor peculiar, té la carn gruixuda i se sent sec i suau quan es pessiga. Com triar el longan sec: El longan sec amb closca és inferior si té partícules més petites i una superfície de closca rugosa i irregular. Si el longan sec amb closca fa un so quan es sacseja, vol dir que la carn és relativament petita, seca i lleugerament dolça. Els longans secs que tenen un color especialment brillant i tenen una olor picant poden haver estat ruixats amb àcid sulfúric o remullats en una solució àcida. Com triar el longan sec: A l'hora de comprar longan sec, és molt important comprovar si està florit o menjat per insectes. Hi ha dos tipus de longan sec amb floridura: el longan sec amb floridura lleugera té una closca exterior blanca amb unes quantes flors blanques de floridura a la closca exterior, i la carn és florida i fosca és brillant i es marceix, que és un reflex de les restes de motlle sec que queden després que la fruita fresca s'hagi deteriorat abans d'assecar-se al sol. Com triar tres o quatre tipus de longan sec: Una part de la polpa de longan que es ven al mercat és lleugerament blanquinosa, mentre que altres són de color groc brillant. El longan sec de color blanquinós pot haver estat fumat amb sofre, mentre que el longan sec de color groc brillant pot haver estat fumat amb briquetes de carbó. La carn longan d'alta qualitat ha de ser de color groguenc-vermellós. Com triar el millor longan sec: El longan sec fumat amb sofre té una olor de sofre lleugerament agre i no té la fragància única del longan. Tot i que el longan sec fumat amb boles de carbó no té una olor molt evident, el gust de la pròpia carn de longan es tornarà més lleuger. La bona polpa de longan ha de tenir una aroma fragant i la superfície de la polpa ha de tenir una capa d'arrugues molt fines i el gust ha de ser dolç i fragant. Com triar el longan sec a l'hivern? Després de llegir la introducció anterior, crec que tothom sap com obtenir un longan sec és deliciós i nutritiu. Hi ha moltes maneres de menjar-lo directament, o guisar-lo amb dàtils vermells, etc. |
<<: Com triar peix fresc de cua de cabell
Quin és el lloc web de Meidengfeng? Maidenform és ...
Els bolets shiitake són un tipus de fongs comesti...
Normalment, el rovell d'un ou és groc, però p...
La barbacoa és un mètode de cuina molt popular a ...
Ara és una època en què el tema de la pèrdua de p...
Com tots sabem, la gota és molt perjudicial per a...
L'infart cerebral fa referència a un subminis...
Es pot dir que l'alvocat és un mestre de la p...
Alguns nens patiran una malaltia anomenada poliom...
Per als amics que tenen dolor al pit quan esternu...
És una sort tenir una pell sana, però sempre hi h...
Es pot dir que Panax notoginseng és un tresor des...
Què és el Cupido rus? RussianCupid.com és un popul...
Què és el lloc web de Bechstein Piano? C. Bechstei...
Hem d'intentar evitar quedar-nos desperts tar...