La manera de menjar Malatang es va originar a Sichuan i és similar a Oden. Malatang s'elabora cuinant junts tot tipus dels vostres ingredients preferits, que poden ser ingredients d'olla calenta, verdures, marisc o carn, i també podeu afegir diversos tipus de fideus. Si feu l'olla picant a casa, està bé menjar-ne més. Però si és una olla picant d'un venedor ambulant, el millor és menjar menys. Com que Malatang té molts perills, els principals perills ocults són els següents: 1. Els ingredients dels aliments no són frescos o han estat processats. Per exemple, el tractament amb formaldehid pot millorar la textura d'aliments com ara productes aquàtics, sang animal i tofu. 2. L'oli no és fresc, l'oli s'ha escalfat repetidament o l'oli no compleix els indicadors d'inspecció. Menjar menjar sofregit en un restaurant és encara més perillós perquè l'oli s'ha escalfat repetidament. 3. L'ús repetit de l'aigua per escaldar pot acumular substàncies nocives. Aquest problema pot existir, com ara els nivells creixents de nitrits i àcid oxàlic. Per tant, l'aigua utilitzada per cuinar s'ha de canviar regularment. 4. Si la salinitat és massa forta o hi ha massa MSG, no és adequat per a pacients amb hipertensió, malalties cardíaques o malalties renals que necessiten controlar la ingesta de sal. La quantitat de condiment es pot controlar. Els productors solen afegir sabors més forts per atraure els consumidors i tapar la manca d'umami causada per les matèries primeres de mala qualitat. 5. Si el menjar és massa picant, no és adequat per a pacients amb malalties respiratòries, malalties del tracte digestiu i diverses malalties cròniques. 6. Si t'agrada menjar-lo a una temperatura molt alta, perjudicarà la mucosa del tracte digestiu. Els consumidors poden optar per deixar-lo refredar abans de menjar. Com que el condiment de l'olla picant és fred i el plat és gran, de manera que la calor es dissipa ràpidament, es poden evitar per complet cremades a la membrana mucosa. 7. Si el temps d'escalfament és insuficient, hi pot haver risc que els patògens sobrevisquin. La clau és assegurar-se que estigui net i escalfat a fons. 8. Els envasos d'aliments no estan prou nets i no estan completament desinfectats; la higiene dels escuradents i tovallons d'un sol ús no compleix les normes. A més, la majoria dels comensals sembla que no tinguin el costum de rentar-se les mans abans de menjar. Els departaments competents han de fer controls puntuals periòdics i garantir una correcta gestió de la higiene de la restauració també s'han de tenir cura de la seva pròpia higiene personal. 9. És possible afegir altres ingredients al condiment, com ara medicaments contra la diarrea. Quan mengeu Malatang, també podeu afegir una mica de coriandre, xucrut, vinagre, pebrots, etc., segons les vostres preferències personals. Menjar Malatang amb freqüència pot causar mal de coll. Després de menjar olla picant, hauríeu de menjar més fruites per ajudar a reduir la calor interna o beure més aigua bullida. Afegir rave blanc a l'olla picant és una bona opció, que pot ajudar a reduir la calor interna. Menjar més rave blanc també és bo per al cos. |
<<: Què aplicar a la pell seca
>>: Què utilitzar per banyar-se quan fa picor
Escaldar els peus amb aigua bullint és una de les...
La vida sexual és originalment un condiment entre...
Encara recordo quan tenies vint anys, en la flor ...
Per a molts pacients amb refredats i febres, s...
De fet, a més d'utilitzar alguns medicaments ...
Ens diuen des de la infància que "els ulls s...
A la nostra vida diària, potser hem sentit parlar...
Parlant de tirites, tothom ha de conèixer-les, pe...
Què és Dairy Queen? Dairy Queen (DQ per abreujar) ...
Quin és el lloc web del Ministeri d'Educació d...
Quan el clima és més sec a l'hivern, si no sa...
L'alcohol és comú per a nosaltres. Hi ha molt...
A molts pacients se'ls diu que pateixen la sí...
En els darrers anys, amb la millora gradual del n...
Què és el lloc web de l'Agència Eslovaca de Tu...