Com triar l'arròs negre?

Com triar l'arròs negre?

L'arròs negre és un ingredient alimentari molt nutritiu A mesura que la gent augmenta la consciència de la cura de la salut, cada vegada més persones mengen arròs negre amb regularitat i té molt bons efectes sobre la gent gran, els nens i les dones. En particular, la medicina xinesa creu que els ingredients negres poden ajudar a les persones a aconseguir millor l'efecte de la preservació de la salut i el suplement de sang. Per tant, les persones que mengen arròs negre tindran una pell millor que els altres, i la seva pell serà més nutritiva, així que com triar l'arròs negre.

Raspa tota la pell exterior dels grans d'arròs Si l'interior dels grans d'arròs no és blanc, és possible que s'hagin tenyit artificialment. El color negre de l'arròs negre d'alta qualitat es concentra a l'escorça, mentre que l'endosperma encara és blanc i brillant, els grans són uniformes, amb pocs grans d'arròs trencats, sense insectes i sense impureses.

Agafeu una petita quantitat d'arròs negre, bufeu aire calent i oloreu-lo immediatament. L'arròs negre d'alta qualitat ha de tenir una aroma normal i fresca i sense cap altra olor peculiar. Si hi ha una lleugera olor peculiar o una olor anormal, com ara florida, àcida o corrupta, es tracta d'arròs negre de baixa qualitat.

Si se sent suau al tacte o enganxós quan es manté a la mà durant una estona, vol dir que l'arròs negre ha estat recobert d'oli mineral.

Agafeu una petita quantitat d'arròs negre i mastegueu-lo lentament, o tritureu-lo i tasteu-lo. L'arròs negre d'alta qualitat té un bon gust i és lleugerament dolç, sense cap acidesa, amargor ni altres gustos desagradables.

Remullar l'arròs negre en vinagre blanc i esperar uns minuts fins que aparegui un color vermell (com el color del vi negre, el color vermell del vi negre és el resultat de la reacció entre l'antocianina i l'àcid).

Com triar l'arròs negre? A mesura que la gent és cada cop més conscient de l'arròs negre, molts venedors sense escrúpols utilitzen l'arròs negre per substituir-lo i el venen a tothom. Això no només provoca pèrdues econòmiques per a tothom, sinó que també suposa una gran amenaça per a la salut de la gent.

<<:  Com triar el longan sec

>>:  Com triar les mongetes negres a la vida diària

Recomanar articles

Dieta per infart de miocardi

Amb el desenvolupament continu de la ciència i la...

És bo rentar-se la cara amb llet pura i mel?

Rentar-se la cara amb llet pura té molts benefici...

Quant saps sobre la diferència entre el gingebre fresc i el gingebre sec?

El gingebre té un paper important en la nostra vi...

Fa 2 anys hi havia signes de càncer

La pèrdua de pes ràpida, l'anorèxia, la diarr...

Què és la infecció dels teixits tous Com cuidar-la i prevenir-la

La infecció dels teixits tous és un fenomen de su...

Què mengen els ànecs?

Els ànecs s'anomenen de bec pla a molts llocs...

Quins són els perills de les torres de senyal per al cos humà?

Amb el desenvolupament continu de la tecnologia, ...

Què causa l'excés de cerumen?

Hem de tenir clar que el cerumen es produeix per ...

Remull els peus amb aigua de pebre pot eliminar la humitat?

Remull els peus en aigua amb grans de pebre de Si...

Està bé que els estudiants mengin xocolata abans d'un examen?

Els exàmens aporten molta pressió social als estu...

Quina és la manera correcta de portar roba interior?

Moltes persones tenen diferents definicions de ro...