Com triar l'arròs negre?

Com triar l'arròs negre?

L'arròs negre és un ingredient alimentari molt nutritiu A mesura que la gent augmenta la consciència de la cura de la salut, cada vegada més persones mengen arròs negre amb regularitat i té molt bons efectes sobre la gent gran, els nens i les dones. En particular, la medicina xinesa creu que els ingredients negres poden ajudar a les persones a aconseguir millor l'efecte de la preservació de la salut i el suplement de sang. Per tant, les persones que mengen arròs negre tindran una pell millor que els altres, i la seva pell serà més nutritiva, així que com triar l'arròs negre.

Raspa tota la pell exterior dels grans d'arròs Si l'interior dels grans d'arròs no és blanc, és possible que s'hagin tenyit artificialment. El color negre de l'arròs negre d'alta qualitat es concentra a l'escorça, mentre que l'endosperma encara és blanc i brillant, els grans són uniformes, amb pocs grans d'arròs trencats, sense insectes i sense impureses.

Agafeu una petita quantitat d'arròs negre, bufeu aire calent i oloreu-lo immediatament. L'arròs negre d'alta qualitat ha de tenir una aroma normal i fresca i sense cap altra olor peculiar. Si hi ha una lleugera olor peculiar o una olor anormal, com ara florida, àcida o corrupta, es tracta d'arròs negre de baixa qualitat.

Si se sent suau al tacte o enganxós quan es manté a la mà durant una estona, vol dir que l'arròs negre ha estat recobert d'oli mineral.

Agafeu una petita quantitat d'arròs negre i mastegueu-lo lentament, o tritureu-lo i tasteu-lo. L'arròs negre d'alta qualitat té un bon gust i és lleugerament dolç, sense cap acidesa, amargor ni altres gustos desagradables.

Remullar l'arròs negre en vinagre blanc i esperar uns minuts fins que aparegui un color vermell (com el color del vi negre, el color vermell del vi negre és el resultat de la reacció entre l'antocianina i l'àcid).

Com triar l'arròs negre? A mesura que la gent és cada cop més conscient de l'arròs negre, molts venedors sense escrúpols utilitzen l'arròs negre per substituir-lo i el venen a tothom. Això no només provoca pèrdues econòmiques per a tothom, sinó que també suposa una gran amenaça per a la salut de la gent.

<<:  Com triar el longan sec

>>:  Com triar les mongetes negres a la vida diària

Recomanar articles

Com ajustar la dieta anti-envelliment inicial?

Tota amiga arriba als 25 anys. El tema més preocu...

Què tal Secombe? Xicom Opinions i informació del lloc web

Quina és la web de Xicom? SECOM Co., Ltd. (SECOM) ...

Calories en llavors de meló

Crec que a molta gent els agrada menjar aperitius...

Què hem de fer si els adolescents tenen poca immunitat?

Els adolescents amb poca immunitat necessiten fer...

Què passa amb CVS Caremark? Ressenyes de CVS Caremark i informació del lloc web

Què és el lloc web de CVS Caremark? CVS Caremark e...

Com fer els pits més grans bevent sopa de papaia de carpa crucian

La carpa cruciana que mengem cada dia és rica en ...

Quines són les complicacions causades per l'àcid úric elevat?

Algunes persones tenen nivells elevats d'àcid...

Què he de fer si tinc hipertiroïdisme i un batec cardíac ràpid?

L'hipertiroïdisme és una malaltia de la tiroi...

Feu clic aquí per eliminar la humitat i el verí en un minut

Amb l'arribada de la temporada de pluges, l&#...