El vi negre és una beguda indispensable a totes les llars avui en dia. El vi negre sol tenir l'efecte d'embellir i nodrir la pell, i regular el qi i la sang. Els homes i les dones poden beure una mica de vi negre cada nit per nodrir el qi i la sang, i també cal que el vi negre estigui ben conservat, sinó que el sabor únic del vi negre es perdrà amb el pas del temps això? A l'hora d'escollir una ampolla de vi negre d'importació que valgui la pena recollir, hi ha diversos factors bàsics que cal tenir en compte: la qualitat del celler, la qualitat de l'anyada, la durada de l'any i la possibilitat de valoració. Després d'haver triat el vi, el següent pas és com conservar el vostre vi preferit? Conservar-lo no és tan senzill com comprar-lo i posar-lo en un lloc fresc. Hi ha molts coneixements implicats! Passos/Mètodes Com triar el vi negre Primer de tot, veure si és produït per una vinya coneguda. Els bons cellers tenen el seu propi conjunt complet de procediments de plantació, elaboració, emmagatzematge i comercialització per garantir la qualitat del vi negre. En segon lloc, presta atenció a l'any del vi. Només els bons anys poden produir bons raïms, i només els bons raïms poden fer bon vi. De nou, considereu la durada de l'any. Esbrinar quant de temps envelleix el vi abans de sortir de la fàbrica ajuda a analitzar-ne la qualitat i el valor. Finalment, tingueu en compte l'apreciació del vi. Cal comprovar els informes pertinents del vi. Com emmagatzemar-lo millor? Només hi ha dos llocs on es pot emmagatzemar millor el vi: vitrines electròniques i cellers. Si les condicions són limitades, també heu de seguir els següents principis per a l'emmagatzematge: Primer, manteniu la temperatura constant. Conservar a una temperatura constant de 13 °C. En segon lloc, humitat constant. El vi negre s'emmagatzema millor en un espai amb una humitat del 70%-80%. En tercer lloc, eviteu la llum. Eviteu la llum solar directa. En quart lloc, els amortidors. La vibració alterarà l'estructura molecular del vi i afectarà l'aroma. En cinquè, sense olor. Mantingueu l'habitació lliure d'olors per evitar que les olors s'infiltrin al vi. Sisè, estireu pla. Col·locar l'ampolla plana garanteix que el suro estigui sempre humit i no s'assequi ni s'encongeix, permetent que l'aire entri. Després d'obrir l'ampolla, generalment no hi ha una bona manera de conservar-la durant molt de temps. Es recomana beure-la tot alhora, o comprar una ampolla de 375 ml. Fins i tot si utilitzeu un suro al buit o un farcit de gas inert i presteu atenció a les condicions d'emmagatzematge, en general només podeu garantir que la qualitat del vi no es redueixi significativament durant 2 o 3 dies, i el temps màxim és d'1 setmana. Concepcions errònies sobre el vi Concepció errònia 1: el vi es torna més deliciós a mesura que envelleix. De fet, la majoria de vins s'han de consumir en un termini de dos anys (per a vi blanc) a tres anys (per a vi negre) des de la data d'elaboració indicada a l'ampolla. Com més temps envelleix el vi, millor és: vi negre de Bordeus, França, vi de Borgonya, vi negre de taula sec d'alta gamma de Califòrnia i vi negre italià de gamma alta. (Aquest és només un exemple senzill) Concepció errònia 2: com més car sigui el vi, millor. El preu i la qualitat sovint no són proporcionals. Quan el preu al detall d'un vi supera els 125 dòlars, ja no és una garantia que rebeu el que pagueu. Mite 3: Cada tipus de vi requereix una copa de forma diferent. Un bon got d'ús general és un got en forma de tulipa o globus de 12 unces. Quan aboqueu vi, només heu d'abocar-lo fins que el got estigui mig ple o menys de la meitat, perquè l'espai restant pot recollir l'aroma del vi i millorar el vostre gust a l'hora de tastar. Diferents vins vermells tenen diferents mètodes d’emmagatzematge. |
<<: Com emmagatzemar les pomes a l'hivern
>>: Com conservar les cebes verdes a l'hivern?
Quin és el lloc web de l'empresa federal alema...
A la vida diària, crec que moltes amigues sovint ...
Segons la Xarxa Sanitària Popular, recentment s...
El trastorn dels ions pot provocar que les person...
Les taques d'oli tossudes són una cosa que la...
El reumatisme vell no és un reumatisme en la gent...
En la vida real, la traqueitis i la bronquitis pe...
Per què és tan important la sudoració per al cos?...
La malformació dels vasos sanguinis del sud també...
La primavera és l'època en què floreixen les ...
La carboximetil cel·lulosa de sodi és un compost ...
Si la fissura anal causa sang a la femta, causarà...
El mol·luscum contagiós és una malaltia molt freq...
Les persones s'enfronten a majors pressions p...
L'all és una herba que creix durant molts any...